Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Tisvildeleje - populær ferieperle i Nordsjælland

Sommerhus i Tisvildeleje - populær ferieperle i Nordsjælland

 
Søg område: Tisvildeleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 4 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus i Tisvildeleje - populær ferieperle i Nordsjælland

Lej sommerhus i Tisvildeleje

Siden starten af 1900-tallet har især københavnere valfartet til Tisvildeleje for at holde ferie, og selv den dag i dag er en ferie i sommerhus i Tisvildeleje en populær feriedestination. Her venter oplevelser for hele familien - store som små.

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Nordsjælland og et mindre antal i selve Tisvildeleje.

Læs mere om Tisvildeleje
Rating af huse for Tisvildeleje: 4.0 af 5.0 fra 58 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 4 sommerhuse for Tisvildeleje - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 38811Tisvildeleje18 personer,  295 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 97277Tisvildeleje14 personer,  180 m²Kæledyr er ikke tilladt.650 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 68371Tisvildeleje6 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 38837Tisvildeleje16 personer,  215 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.

  Ferie i Tisvildeleje i sommerhus - hvad skal du se?

  Lej sommerhus i Tisvildeleje året rundt, for der venter skønne oplevelser året rundt. Hvis du holder ferie i sommerhus i Tisvildeleje i løbet af sommeren, venter der flere velkendte begivenheder som Musik i Lejet og markeder.

  Tisvildeleje ligger lige ved Kattegat og tæt på smuk natur i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

  Oplevelser for hele familien på Sjælland

  Fra et sommerhus i Tisvildeleje kommer du nemt rundt på Sjælland og til Sydhavsøerne Lolland, Falster og Møn. Området byder både på skønne byer, dejlige strande, royale slotte og storslåede naturoplevelser.

  I nærheden ved Nationalpark Kongernes Nordsjælland ligger Danmarks største sø, Arresø. Her kan du sejle med turbåden M/S Frederikke. Eller du kan køre til Hillerød og Frederiksborg Slot eller til Fredensborg, Esrum Sø og Fredensborg Slot. Hvis du ikke kan få nok af slotte, ligger Helsingør og Kronborg også indenfor køreafstand af Tisvildeleje.

  Hvis der skal mere fart over feltet, kan du lægge vejen forbi BonBon-land eller Sommerland Sjælland. Ligesom du kan blive klogere på dyr i Knuthenborg Safaripark. Du kan også tage børnene med på Munkeruphus ved Dronningmølle.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus i Tisvildeleje med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får rabat på entrebilletten til LEGOLAND, Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  I nærheden af Tisvildeleje får du rabat på Canal Tours i København, hvilket giver en oplagt mulighed for at tage på dagstur til smukke København. Du kan også opleve Vikingeskibsmuseet i Roskilde eller Fjord&Bælt i Kerteminde på Fyn. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat på med DanCenter her.

  Sommerhusudlejning Tisvildeleje med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Tisvildeleje byder på et mindre antal sommerhuse i Tisvildeleje. Ved at udvide din søgning til sommerhus i Nordsjælland, finder du flere sommerhuse.

  Vores lokalkontor i Gilleleje står for sommerhusudlejning i Tisvildeleje. Det er her, hvor du henter nøglen til dit sommerhus. Personalet står altid klar til at hjælpe dig.

  Når du lejer sommerhus i Nordsjælland, har du et stort udvalg af sommerhuse at vælge fra. Her finder du både store sommerhuse til hele familien, sommerhus med pool i Tisvildeleje eller sommerhus med havudsigt i Nordsjælland. Når du lejer sommerhus med DanCenter, kan du sagtens tage kæledyret med på ferie. I flere af vores sommerhuse er husdyr tilladt. Du kan faktisk have op til 2 kæledyr med i de fleste af vores sommerhuse. Læs mere om at tage kæledyret med på ferie.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Tisvildeleje

  Tisvildeleje ligger i et stort og velkendt sommerhusområde i Nordsjælland. Her finder du flere skønne sommerhusområder, hvor du kan holde ferie i sommerhus. Når du søger efter sommerhus til leje i Tisvildeleje, kan du med fordel udvide din søgning til Sjælland. På den måde vil du få vist flere sommerhuse.

  Du kan også leje sommerhus i Vejlby, som er et af de mindre kendte sommerhusområder i Nordsjælland. Eller du kan søge efter sommerhus i Liseleje, Hornbæk , Rågeleje og Kulhuse, som alle er kendte sommerhusområder i Nordsjælland. Hvis du er mere til øeventyr, kan du leje sommerhus på Møn, Lolland eller Falster.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Tisvildeleje

  DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har 29 feriecentre, der ligger på nogle af Danmarks smukkeste steder. Der findes ikke to ens feriecentre hos Danland. Udvalget af fællesaktiviteter og typen af feriebolig varierer fra feriecenter til feriecenter.

  Danland Feriecenter Gilleleje ligger i naturskønne omgivelser nær strand og Kattegat. Feriecentret har både indendørs og udendørs pool og flere fællesaktiviteter.

  Uanset om du bare trænger til at komme lidt væk på en weekendtur, skal samle hele familien til nogle hyggelige dage eller din virksomhed skal afholde konference, står Danland Feriecenter klar til at hjælpe dig med at finde det rette feriecenter til dine behov og planer. Læs mere om Danland Feriecenter her.

  Spørgsmål og svar omkring Tisvildeleje

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Tisvildeleje?

  DanCenter Sommerhusudlejning Tisvildeleje råder over et mindre antal sommerhuse i Tisvildeleje. Ved at udvide din søgning efter sommerhus til leje til Nordsjælland får du vist et større antal sommerhuse. Ligesom du kan opdage mindre, ukendte sommerhusområder.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Tisvildeleje?

  Når du er i sommerhus i Tisvildeleje, kan du tage dage ud af ferieplanerne til at tage på opdagelse i Tisvildeleje og resten af Sjælland. Her kan du blandt andet opleve:

  • Musik i Lejet
  • Tisvilde Hegn
  • Tisvildeleje Strand
  • Skønne naturoplevelser
  • Udforske Møn, Lolland og Falster

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Uanset om du vil leje sommerhus for en weekend, en miniferie eller en hel uge, kan du leje sommerhus med DanCenter. Du kan også langtidsleje et sommerhus, hvis du eksempelvis er ved at renovere bolig.

  Der er et minimum på 2 nætter ved leje af sommerhus med DanCenter. Ligesom der i højsæsonerne kan forekomme et minimum på 5 nætter.