Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Gilleleje – Kulturhavn, byliv og strand

Lej sommerhus i Gilleleje – Kulturhavn, byliv og strand

 
Søg område: Gilleleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Gilleleje – Kulturhavn, byliv og strand

Hold din sommerhusferie i Gilleleje og oplev det sprudlende liv i den hyggelige havneby

Udover masser af kultur byder Gilleleje også på en af Danmarks smukkeste vandrestier. Her kan du opleve panoramaudsigten til Kullen i Sverige og se den smukke natur. I området finder du også imponerende slotte og det 800 år gamle Esrum Kloster. Lejer du sommerhus i Gilleleje, er du ikke langt fra Danmarks hovedstad København - her venter der et væld af oplevelser for hele familien.

Start din søgning efter et sommerhus i Gilleleje her:

Læs mere om Gilleleje
Rating af huse for Gilleleje: 4.0 af 5.0 fra 254 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Gilleleje

  Hus nr: 27695Gilleleje6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,1 km til kyst.Sommerhus på lukket, højtliggende grund med flere terrasser. Fra den ene terrasse er der god udsigt over området og aftensol. Huset ligger tæt ved Gilleleje og dens mange muligheder. Udlejes ikke til institutioner.Hus nr: 95885Gilleleje6 personer,  112 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Tæt på strandkanten ved den nordsjællandske kyst i Gilleleje ligger dette sommerhus på stor grund med sydvendt have i et af nordsjællands mest eftertragtede sommerhusområder. Stort, lyst køkken med alle faciliteter som køleskab, fryser, keramisk ...Hus nr: 51784Gilleleje6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus på stor, lukket grund i gåafstand til strandkanten, indkøb og restaurant. Huset indeholder lyst køkken med tilhørende spiseafdeling og i direkte forbindelse med stue med udgang til sydvendt solterrasse med tilhørende havemøbler, to ...Hus nr: 68488Gilleleje4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Klassisk sommerhus i Gilleleje. Sommerhuset er renoveret i 2018. Ankomst via en lille fordelingsentre hvorfra der er adgang til de to soveværelser, det ene med en lidt høj dobbeltseng, det andet med en mulighed for udtræk til to personer. Herfra ...Hus nr: 30569Gilleleje8 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i charmerende stil med bjælker og loft til kip. Huset er beliggende på ugenert grund tæt ved vandet. Huset indeholder bl.a. stor hems, hvor børnene kan boltre sig. Der er 2 badeværelser, hvoraf det ene er med både spabad og sauna. ...Hus nr: 35087Gilleleje8 personer,  136 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.I sommerhuskvarter i Gilleleje ligger dette bjælkehus helt ugeneret. Huset indeholder bl.a. 2 badeværelser, hvoraf det ene er med både spabad og sauna, 3 store soveværelser og lyst køkken/alrum, hvor hele familien kan være samlet. Opholdsstue ...

  Se alle huse i området.

  Sommerhusferie i Gilleleje

  Hold sommerhusferien i idylliske Gilleleje og nyd den livlige turistby. Gilleleje har Sjællands største fiskerihavn, som er byens centrum. I løbet af sommeren, summer byen af liv og hvert år afholdes der et hav af arrangementer. Hold eksempelvis sommerhusferien under Gilleleje festival - en musikfestival fyldt med kendte kunstnere og god musik.

  I Gilleleje finder I mange små børnevenlige sandstrande. Her kan I bruge dagene på at slappe af på stranden, plaske rundt i vandet og nyde frokosten på Gilleleje Havn. De mange spisesteder, som for eksempel Restaurant Gilleleje og Fyrkroen, byder på skønne retter til alle i familien.

  Gilleleje byder på et hav af oplevelser. I byen finder I Gilleleje museum, Gilleleje Kirke og Nakkehoved Fyr. Drømmer I om en mere aktiv ferie, er Gilbjergstien perfekt med sin 2,5 km vandre- og cykelsti. Stien starter i Gilleleje by og fører til Gilbjerghoved. Her finder I en smuk udsigt til vandet fra de høje skrænter. Har I lyst til et slag golf, kan I besøge Gilleleje Golfklub. Her kan I prøve den smukke, men udfordrende 18-hullers golfbane. Banen er flere gange kåret som én af de absolut bedste golfbaner på Sjælland.

  Storbytur til København

  Går sommerhusferien til Gilleleje er der ikke langt til Københavns mange shopping og kulturtilbud. Her finder du en overflod af seværdigheder og oplevelser året rundt. Få blandt andet rørt hjernemusklerne i Experimentariumet eller få en fortryllende dag i Tivoli. Kombiner den afslappende ferie i et sommerhus med storbyferie, hvor man kan nyde godt af de mange tilbud, som København tilbyder.

  Oplevelser i og omkring Gilleleje – det sker der

  Holder I sommerhusferien i Gilleleje er der masser af attraktioner der kan besøges inden for kort afstand, som Gilbjergstien, dyreparken og kunstudstillinger. Kører I lidt længere, finder I velkendte attraktioner og forlystelsesparker. Besøg blandt andet:

  På vejen fra Gilleleje til København, kan I opleve Helsingør. Her bliver der budt på oplevelser som Kronborg slot, M/S Søfartsmuseet og Øresundsakvariet, et lille og hyggeligt saltvandsakvarium. Skulle I blive sultne på vejen, rummer kulturhavnen i Helsingør også et stort madmarked, hvor boder serverer streetfood fra hele verden – Værftets Madmarked.

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Gilleleje

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder I over 30 sommerhuse beliggende i Gilleleje. Uanset om I drømmer om en smuk havudsigt eller et sommerhus med sauna, så finder I noget for enhver smag hos DanCenter.

  Sommerhusområder tæt ved Gilleleje

  Nær Gilleleje ligger andre populære sommerhusområder som Dronningmølle og Vejby Strand – her tilbyder DanCenter også et skønt udvalg af sommerhuse. Se udvalget af sommerhuse i Nord- og Østsjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I skønne sommerhusområder ved kysterne, smukke badestrande og Danmarks hovedstad: København.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Gilleleje

  I Danlands feriecenter i Gilleleje er de hyggelige feriehuse placeret direkte ud til Kattegat. Lige uden for døren findes de skønneste sandstrande, der indbyder til aktiviteter for hele familien. Fra feriehusene kan Kattegat både høres og duftes og i flere af husene, er der udsigt til det smukke hav. Gilleleje er især kendt som en fiskerby og derfor har Danland Gilleleje også etableret en renseplads til lystfiskere. På feriecentret er der swimmingpool både inden- og udendørs. Indendørs kan varmen nydes i saunaen og her er der også aktiviteter som bordtennis, poolbord og spillehal. Udendørs kan ferien nydes med et spil petanque eller en familiekamp på boldbanerne, imens børnene kan hygge sig på legepladsen og hoppepuden.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus