Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Rørvig og oplev Danmarks midtpunkt

Lej sommerhus i Rørvig og oplev Danmarks midtpunkt

 
Søg område: Rørvig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Rørvig og oplev Danmarks midtpunkt

Tag et afbræk fra hverdagen med en sommerhusferie i Rørvig

I den gamle fiskerlandsby har du mulighed for at nyde ferien i et smukt landskab og tæt på stranden. Rørvig byder på mange oplevelser til den aktive ferie - både vandre- og cykelruter, fisketure og golfbaner. Ikke langt fra Rørvig ligger forlystelsesparken Sommerland Sjælland - perfekt for børnefamilien.

Start din søgning efter et sommerhus i Rørvig nedenfor. Zoom ud på kortet for at se flere huse i området.

Læs mere om Rørvig
Rating af huse for Rørvig: 4.2 af 5.0 fra 67 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Rørvig

  Hus nr: 29320Rørvig8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.I 2. række til vandet ligger dette sommerhus opført i sort træ med eksklusive mahognivinduer. Delvist overdækket terrasse på mere end 100 m² omkranser huset og giver derved gode muligheder for at nyde solen på alle tider af dagen, evt. grille ...Hus nr: 30868Rørvig8 personer,  115 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Rækkehus med to gode soveværelser, hver med to senge, og badeværelse med spabad. Godt udstyret køkken med alt i hårde hvidevarer. Mulighed for at benytte fælles udendørs swimmingpool, tennisbane samt et dejligt parkanlæg. Er I til saltvand, ...Hus nr: 04718Rørvig7 personer,  77 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Vil I på ferie i Rørvig, så har I her mulighed for at bo i et velindrettet sommerhus med tre gode soveværelser samt alkove. Sommerhuset indeholder herudover et godt køkken i forbindelse med en stor stue, hvorfra der er udgang til terrasse bygget ...Hus nr: 94268Rørvig8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.850 m til kyst.Velholdt og praktisk indrettet sommerhus beliggende på stor naturgrund med masser af plads til både leg og spil på græsplænen. Sommerhuset er velegnet til f.eks. børnefamilier, da der er 2 værelser med køjesenge samt 2 værelser med dobbeltsenge. ...

  Se alle huse i området.

  En aktiv sommerhusferie i Rørvig

  Rørvig er den perfekte ferie til den aktive familie. I byen findes et utal af vandre- og cykelruter, så den smukke natur kan udforskes. Der er også mulighed for fisketure eller et spil minigolf. Lidt ude for byen ligger Odsherred Golfklub. Golfklubben huser 2 golfbaner med i alt 27 huller i et smukt landskab med fred og ro – skønt til en aktiv dag.

  Rørvig er en gammel fiskerlandsby og den særlige stemning kan stadig mærkes på havnen med de mange fiskerestauranter og røgeriet lige ved kajen. Se det store udvalg af skaldyr, nyrøgede fisk og andre hjemmelavede delikatesser og tag frokosten med hjem i sommerhuset og nyd smagen af Rørvig fisk og mærk den skønne sommerhusstemning.

  Fang krabber, byg sandslotte og nyd solen

  I løbet af sommeren er kajkanten på Rørvig Havn især populær for børnene der hygger sig med at fange de mange krabber, imens de voksne kan slappe af og nyde den smukke udsigt over fjorden. Rørvig Strand ligger lige ud til Kattegat og her kan I bade i bølgen blå, bygge sandslotte i sandet og nyde solen i de smukke klitter. Gå på opdagelse i Rørvig Plantage og se blandt andet Højsandet – en unik indlandsklit, skabt gennem århundrede af flyvesand.

  Hold sommerhusferien i Rørvig og få et afbræk fra hverdagen - her er der tid til nærvær og afslapning. Rørvig er en ferie i smukt landskab, tæt på stranden og oplevelser for hele familien.

  Hundested - 25 minutter og en sejltur senere

  Kun 7 km øst fra Rørvig ligger den hyggelige by Hundested. En overfartstid på 25 minutter med færgen kan I gå på opdagelse i havnebyen. Fra maj til oktober finder Hundested Sandskulpturfestival sted. Her kan de flotte sandskulpturer, lavet af skulptører fra hele verden, ses.

  Oplevelser i og omkring Rørvig – 3 sjove forlystelsesparker

  Holder du sommerhusferien i Rørvig er de største attraktioner inden for kort afstand blandt andet: Danmarks Midtpunkt, Højsandet i Rørvig Plantage, Kongestenen og Rørvig kirke.

  Kører I lidt længere, finder I 3 af Sjællands sjoveste forlystelsesparker.

  Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på, når du holder din ferie med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Rørvig

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du sommerhuse i Rørvig og hos DanCenter finder du noget for enhver smag.

  Sommerhusområder tæt ved Rørvig

  Du finder også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Rørvig. Lej eksempelvis sommerhus i Veddinge Bakker eller se flere sommerhusområder på Nordvest Sjælland. Se også sommerhuse ved Sjælland.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus