Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Havnsø Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Havnsø Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Havnsø Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Havnsø Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Havnsø Strand: 4.0 af 5.0 fra 44 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Havnsø Strand

  Hus nr: 08492Havnsø Strand6 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med en rigtig god beliggenhed tæt ved god badestrand ved Havnsø Strand. Til huset hører gode terrasser, hvor solen kan nydes hele dagen. Sommerhuset egner sig til seks personer, hvoraf 2 af sovepladserne befinder sig i et anneks. Huset ...Hus nr: 45305Havnsø Strand6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.I forreste række med panoramaudsigt over Sejerø og Nekseløbugten ligger dette sommerhus med terrasser mod syd og øst. Huset er blevet gennemrestaureret i 2015 samt 2017. Der er installeret varmepumpe, som er en særdeles økonomisk opvarmningskilde. ...Hus nr: 35555Havnsø Strand6 personer,  134 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Lyst indrettet sommerhus beliggende på stor grund i den hyggelige havneby Havnsø tæt ved vandet. Huset er indrettet med al tænkelig komfort. Aktivitetsrum med løbebånd, romaskine og bordtennis. Tv med parabol og dvd-afspiller samt video. Slap ...Hus nr: 65856Havnsø Strand7 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Ved Havnsø Strand, tæt på havet, finder I dette sommerhus med to gode soveværelser samt en god hems, flot badeværelse samt godt, kombineret køkken og alrum. Gode terrasser samt en lille låge fra haven der fører ud til sti direkte til havet. ...Hus nr: 65872Havnsø Strand4 personer,  59 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Ved Havnsø Strand, tæt på havet, finder I dette sommerhus med spabad, to gode soveværelser samt et godt kombineret køkken og alrum. Gode terrasser ved huset og kort afstand til stranden. Der er aftageligt hegn ind til nr. 14, som også udlejes ...Hus nr: 93497Havnsø Strand8 personer,  104 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ca. 200 m fra vandet ved Havnsø Strand. Personligt indrettet med moderne møblering. Huset er godt indrettet med gode værelser samt åbent køkken i forbindelse med stuen. Godt bryggers med vaskemaskine ...