Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Vestjylland

 
Søg område: Vestjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 853 ferieboliger.

Lej sommerhus i Vestjylland

Bestil din sommerferie ved Vestkysten nu

Det er populært at holde sommerferie i Vestjylland. Bestil derfor sommerhus nu inden vi melder udsolgt i de mest populære ferieuger.

Vestkysten af Jylland er mangfoldig. Den kan være rå og vild. Mild og varm. Øde og livlig. Fascinationen af den unikke vestkyst tiltrækker hvert år millioner af gæster fra ind- og udland. Vestkysten er fællesnævneren for en perlerække af oplevelser.

Læs mere om Vestjylland
Rating af huse for Vestjylland: 3.9 af 5.0 fra 40375 anmeldelser

853 sommerhuse for Vestjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i ThyborønHus nr: 54021Thyborøn8 personer,  188 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 54326Thyborøn12 personer,  214 m²250 m til kyst.Feriebolig i Bork HavnHus nr: 83054Bork Havn4+2 personer,  45 m²200 m til kyst.Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 27691Skaven Strand12 personer,  139 m²700 m til kyst.Feriebolig i Bork HavnHus nr: 83049Bork Havn4 personer,  45 m²Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 7333Skaven Strand6 personer,  117 m²500 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 40354Toftum Bjerge6 personer,  70 m²500 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16783Søndervig2+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 9146Nørhede6 personer,  65 m²200 m til kyst.Sommerhus i Søndervig/Lodbjerg HedeHus nr: 44302Søndervig/Lodbjerg Hede6 personer,  73 m²2,4 km til kyst.Feriebolig i Bork HavnHus nr: 23690Bork Havn4+2 personer,  45 m²200 m til kyst.Feriebolig i LemvigHus nr: 37210Lemvig2+3 personer,  49 m²150 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 6906Vejlby Klit8 personer,  114 m²400 m til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 6480Vandborg7 personer,  164 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i StauningHus nr: 49404Stauning6 personer,  79 m²553 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 96993Toftum Bjerge7 personer,  90 m²500 m til kyst.Sommerhus i HeeHus nr: 52580Hee6 personer,  77 m²15 km til kyst.Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 70968Vester Husby5 personer,  62 m²1,9 km til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 48875Thorsminde8 personer,  105 m²400 m til kyst.Sommerhus i FerringHus nr: 54142Ferring6 personer,  80 m²450 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 9160Bork Havn4 personer,  45 m²900 m til kyst.Sommerhus i KlegodHus nr: 74861Klegod6 personer,  70 m²900 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16789Søndervig2+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 45866Bork Havn8 personer,  124 m²451 m til kyst.Sommerhus i HeeHus nr: 51933Hee6 personer,  71 m²15 km til kyst.Sommerhus i FerringHus nr: 24562Ferring5 personer,  84 m²400 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 6907Vejlby Klit8 personer,  114 m²400 m til kyst.Feriebolig i Bork HavnHus nr: 83949Bork Havn4+2 personer,  45 m²100 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 52886Bork Havn5 personer,  50 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 15233Søndervig4 personer,  91 m²150 m til kyst.
Se alle 853 DanCenter sommerhuse for Vestjylland

Hold ferie i et sommerhus i Vestjylland

Leder du efter et stille sted til din næste sommerferie, et sted hvor du er tæt på vandet, og hvor du har langt til den nærmeste storby, så du virkelig kan slappe af og være ét med naturen? Hvis ja, så skal du overveje at leje et sommerhus i Vestjylland. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Vestjylland, og du kan frit vælge om du vil bo helt tæt på vandet, eller om du vil leje et sommerhus i Vestjylland der ligger tæt på skoven. Der er mange muligheder når man skal vælge hvilket sommerhus man vil leje i Vestjylland, men én ting er sikkert; den vestjyske natur skuffer ikke. Det er i øvrigt et godt sted at medbringe hund.

Den jyske vestkyst er præget af Nordsøen

– eller Vesterhavet som danskerne kalder det. Der er højt til himlen i denne del af Danmark, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små sunde, vige og bredninger.

I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og på den midtjyske hede store, åbne vidder med lyngbevoksninger. Ved Skallingen nord for Esbjerg begynder Vadehavet med det karakteristiske tidevand og den flade marsk.

Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. Havet kan være voldsomt. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

Hvis du tænker på at leje et sommerhus i Vestjylland, og du vil være sikker på at du ikke bliver forhindret i at holde din badeferie på grund af vejrforholdene, så kan du vælge et sommerhus med indendørs pool i Vestjylland. På den måde kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er.

Destinationerne omkring Ringkøbing Fjord

Du kan blandt andet vælge at leje dit sommerhus i Vestjylland i Bork Havn, Hvide Sande, Henne Strand eller Søndervig der alle kombinerer det unikke match mellem fjord og hav. Holmsland Klit er den lange og smalle klittange, som afskærmer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Holmsland Klit er omkring 40 km lang og 1-2 km bred, og her finder du en masse af de mest eftertragtede sommerhuse til leje i Vestjylland. Høje klitter, lyngsletter og frodige enge præger dette enestående område mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Lidt længere mod nord finder du store naturgrunde i rolige omgivelser ved klit og skov, som er varemærkerne for Vedersø og Husby. Fra den 40 meter høje klint ved Bovbjerg er der en fantastisk udsigt over hav og landskab.

Danmarks vestligste punkt

Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt. Herfra kan du se Horns Rev Havmøllepark - en af verdens største vindemølleparker. Blåvand Fyr er et blandt flere langs vestkysten. I området omkring fyret ligger 50 bunkere, som er rester af et fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. I øvrigt kan du ikke bare her men overalt langs vestkysten se rester af bunkeranlæg.

Hvis man gerne vil opleve Danmarks nordligste punkt, kan man med fordel tage til Nordjylland, hvor de to have Kattegat og Skagerak møder hinanden lige udenfor Skagen.

Danmarks største klitområde

Klitområderne ved vestkysten er Danmarks største, og havudsigten er uendelig. Plantagerne inde i land er fyldt med naturoplevelser, i Klosterhede Plantage syd for Lemvig kan du blandt andet møde bævere, og i plantagerne ved Blåbjerg og Oksbøl lever Danmarks største bestand af kronvildt.

På den smalle landtange Holmsland Klit er der både lange strande og et smukt, fredet naturområde. Ved Skjern Å og i de unikke områder omkring den, kan du blandt andet møde oddere og være heldig at fange laks i åen.

Bliv klogere på naturen hos Naturkraft

Ved Ringkøbing finder i attraktionen Naturkraft, hvor I kan blive klogere på naturens kræfter. Igennem lærerige oplevelser, kan I udforske og opleve nogle af naturens mange kræfter. Oplevelserne har fokus på klima, natur og bæredygtighed. Her venter oplevelser for hele familien, og I kan nemt tilbringe flere timer her.

Sådan beslutter du dig for, hvor i Vestjylland du skal leje et sommerhus

Vestjylland er et kæmpestort område, med en masse forskellige attraktioner. Det kan derfor være meget svært at beslutte sig for, hvilket sommerhus man vil leje i Vestjylland. Når du kigger på sommerhuse til leje i Vestjylland, skal du afgøre hvad formålet med din ferie i bund og grund er. Hvis det er en badeferie, bør du overveje de sommerhuse til leje i Vestjylland der ligger mod Limfjorden, da der plejer at være mindre voldsomme bølger her. Du kan dog også overveje at leje et sommerhus ved Vesterhavet, men du risikerer at bølgerne er for voldsomme til at du kan komme ud og bade i havet.

Hvis du vil holde ferie for at komme væk fra storbyens støj, bør du overveje at leje et sommerhus ved Vesterhavet, der ligger i en af de små, hyggelige vestjyske havnebyer som Thyborøn eller Hvide Sande. Når du bor til leje i et sommerhus i Vestjylland, kan du føle dig som en af de lokale, hvilket kan vise sig at være en særdeles god oplevelse.

Leder du efter et sommerhus i Vestjylland der er tæt på naturen, så bør du overveje at leje et sommerhus i nærheden af Husby Klitplantage eller Klosterheden Plantage. Her vil du finde en masse vandreruter der tager dig igennem nogle af Danmarks største skove, så du kan blive ét med naturen.

Lej et sommerhus i Vestjylland hos DanCenter

DanCenter har en række forskellige sommerhuse til leje i Vestjylland. Uanset om du tilbringer din sommerferie i et sommerhus i Vestjylland for at bade i Vesterhavet, eller om du vil besøge de omkringliggende attraktioner, så kan DanCenter hjælpe dig godt på vej med at finde det helt rigtige sommerhus i Vestjylland. Hos DanCenter Sommerhusudlejning Vestjylland, har vi både klassiske sommerhuse og luksuriøse sommerhuse i Vestjylland. Vi har mange sommerhuse til leje i Vestjylland, så uanset om du er med din familie eller dine venner, så har DanCenter det helt rigtige sommerhus i Fjellerup Strand til Jer.

Billige sommerhuse

Find billig sommerhusudlejning med rabatter og gratis feriedage Hvis du benytter dig af sommerhusudlejning med DanCenter, får du automatisk adgang til vores rabathæfte, der giver op til 25 % rabat på udvalgte attraktioner og seværdigheder i hele landet. Tilbuddet gælder alt fra sommerlande og dyreparker til indendørs museumsoplevelser.

Mange sommerhuse tilbyder også gratis feriedage i udvalgte perioder, især hvis du lejer huset i længere tid. I nogle huse kan du f.eks. blive i 14 dage, selvom du kun betaler for 10. Se også vores last minute-sommerhuse, hvis du er klar til allerede at tage af sted den kommende lørdag. Spar helt op til 30%.

Spørgsmål og svar omkring Vestjylland

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Vestjylland?

DanCenter har mere end 800 sommerhuse i Vestjylland.

Hvilke steder bør jeg besøge i Vestjylland?

Bovbjerg Fyr, Sandskulpturfestival i Søndervig, Lyngvig Fyr og Frilandsmuseet Hjerl Hede er blot nogle af de steder, du bør besøge, når du besøger Vestjylland.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Vestjylland?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Gåture i naturen og dyreparker.
  • Besøge museer og landemærker.
  • Gå langs Blåvand strand.
  • Prøve golf i Holstebro Golfklub.
  • Surfe ved Vesterhavet