Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Vestjylland

 
Søg område: Vestjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 933 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Vestjylland

Bestil din sommerferie ved Vestkysten nu

Pga. Corona situationen i år oplever vi, at danskerne i højere grad vil holde sommerferie i Vestjylland i år. Bestil derfor sommerhus nu inden vi melder udsolgt i de mest populære ferieuger.

Vestkysten af Jylland er mangfoldig. Den kan være rå og vild. Mild og varm. Øde og livlig. Fascinationen af den unikke vestkyst tiltrækker hvert år millioner af gæster fra ind- og udland. Vestkysten er fællesnævneren for en perlerække af oplevelser.

Læs mere om Vestjylland
Rating af huse for Vestjylland: 4.1 af 5.0 fra 58157 anmeldelser

933 sommerhuse for Vestjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i SøndervigHus nr: 9835Søndervig6 personer,  56 m²700 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 40821Bork Havn6 personer,  87 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 30571Vrist10 personer,  150 m²100 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 38435Bork Havn6 personer,  105 m²5 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 7156Bork Havn5 personer,  66 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 19036Søndervig4 personer,  75 m²900 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 70958Bork Havn4 personer,  47 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 4082Søndervig8 personer,  113 m²200 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 83153Bork Havn6 personer,  93 m²50 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 18375Toftum Bjerge7 personer,  70 m²10 m til kyst.Sommerhus i FjandHus nr: 43523Fjand5 personer,  88 m²70 m til kyst.Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 9133Skaven Strand6 personer,  67 m²600 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16721Søndervig2+4 personer,  65 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 10942Søndervig4+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 83499Bork Havn8 personer,  100 m²200 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 83813Bork Havn6 personer,  50 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 51677Bjerregård6 personer,  84 m²250 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 99310Søndervig8 personer,  164 m²400 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 4383Trans Ferieby6 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 44490Toftum Bjerge6 personer,  60 m²25 m til kyst.Sommerhus i KlegodHus nr: 91722Klegod6 personer,  72 m²800 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 96646Toftum Bjerge6 personer,  88 m²250 m til kyst.Sommerhus i KlegodHus nr: 74910Klegod14 personer,  197 m²800 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 85905Gjellerodde5 personer,  42 m²800 m til kyst.Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 43217Vester Husby10 personer,  100 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i KlegodHus nr: 94039Klegod8 personer,  108 m²900 m til kyst.Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 4479Skaven Strand6 personer,  112 m²300 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 28360Bork Havn8 personer,  120 m²600 m til kyst.Sommerhus i Søndervig/Lodbjerg HedeHus nr: 4976Søndervig/Lodbjerg Hede6 personer,  46 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 87630Søndervig4 personer,  40 m²150 m til kyst.
Se alle 933 DanCenter sommerhuse for Vestjylland

Hold ferie i et sommerhus i Vestjylland

Leder du efter et stille sted til din næste sommerferie, et sted hvor du er tæt på vandet, og hvor du har langt til den nærmeste storby, så du virkelig kan slappe af og være ét med naturen? Hvis ja, så skal du overveje at leje et sommerhus i Vestjylland. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Vestjylland, og du kan frit vælge om du vil bo helt tæt på vandet, eller om du vil leje et sommerhus i Vestjylland der ligger tæt på skoven. Der er mange muligheder når man skal vælge hvilket sommerhus man vil leje i Vestjylland, men én ting er sikkert; den vestjyske natur skuffer ikke.

Den jyske vestkyst er præget af Nordsøen

– eller Vesterhavet som danskerne kalder det. Der er højt til himlen i denne del af Danmark, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små sunde, vige og bredninger.

I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og på den midtjyske hede store, åbne vidder med lyngbevoksninger. Ved Skallingen nord for Esbjerg begynder Vadehavet med det karakteristiske tidevand og den flade marsk.

Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. Havet kan være voldsomt. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

Hvis du tænker på at leje et sommerhus i Vestjylland, og du vil være sikker på at du ikke bliver forhindret i at holde din badeferie på grund af vejrforholdene, så kan du vælge et sommerhus med indendørs pool i Vestjylland. På den måde kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er.

Destinationerne omkring Ringkøbing Fjord

Du kan blandt andet vælge at leje dit sommerhus i Vestjylland i Bork Havn, Hvide Sande eller Søndervig, der alle kombinerer det unikke match mellem fjord og hav. Holmsland Klit er den lange og smalle klittange, som afskærmer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Holmsland Klit er omkring 40 km lang og 1-2 km bred, og her finder du en masse af de mest eftertragtede sommerhuse til leje i Vestjylland. Høje klitter, lyngsletter og frodige enge præger dette enestående område mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Lidt længere mod nord finder du store naturgrunde i rolige omgivelser ved klit og skov, som er varemærkerne for Vedersø og Husby. Fra den 40 meter høje klint ved Bovbjerg er der en fantastisk udsigt over hav og landskab.

Danmarks vestligste punkt

Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt. Herfra kan du se Horns Rev Havmøllepark - en af verdens største vindemølleparker. Blåvand Fyr er et blandt flere langs vestkysten. I området omkring fyret ligger 50 bunkere, som er rester af et fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. I øvrigt kan du ikke bare her men overalt langs vestkysten se rester af bunkeranlæg.

Danmarks største klitområde

Klitområderne ved vestkysten er Danmarks største, og havudsigten er uendelig. Plantagerne inde i land er fyldt med naturoplevelser, i Klosterhede Plantage syd for Lemvig kan du blandt andet møde bævere, og i plantagerne ved Blåbjerg og Oksbøl lever Danmarks største bestand af kronvildt.

På den smalle landtange Holmsland Klit er der både lange strande og et smukt, fredet naturområde. Ved Skjern Å og i de unikke områder omkring den, kan du blandt andet møde oddere og være heldig at fange laks i åen.

Sådan beslutter du dig for, hvor i Vestjylland du skal leje et sommerhus

Vestjylland er et kæmpestort område, med en masse forskellige attraktioner. Det kan derfor være meget svært at beslutte sig for, hvilket sommerhus man vil leje i Vestjylland. Når du kigger på sommerhuse til leje i Vestjylland, skal du afgøre hvad formålet med din ferie i bund og grund er. Hvis det er en badeferie, bør du overveje de sommerhuse til leje i Vestjylland der ligger mod Limfjorden, da der plejer at være mindre voldsomme bølger her. Du kan dog også overveje at leje et sommerhus ved Vesterhavet, men du risikerer at bølgerne er for voldsomme til at du kan komme ud og bade i havet.

Hvis du vil holde ferie for at komme væk fra storbyens støj, bør du overveje at leje et sommerhus ved Vesterhavet, der ligger i en af de små, hyggelige vestjyske havnebyer som Thyborøn eller Hvide Sande. Når du bor til leje i et sommerhus i Vestjylland, kan du føle dig som en af de lokale, hvilket kan vise sig at være en særdeles god oplevelse.

Leder du efter et sommerhus i Vestjylland der er tæt på naturen, så bør du overveje at leje et sommerhus i nærheden af Husby Klitplantage eller Klosterheden Plantage. Her vil du finde en masse vandreruter der tager dig igennem nogle af Danmarks største skove, så du kan blive ét med naturen.

Lej et sommerhus i Vestjylland hos DanCenter

DanCenter har en række forskellige sommerhuse til leje i Vestjylland. Uanset om du tilbringer din sommerferie i et sommerhus i Vestjylland for at bade i Vesterhavet, eller om du vil besøge de omkringliggende attraktioner, så kan DanCenter hjælpe dig godt på vej med at finde det helt rigtige sommerhus i Vestjylland. Hos DanCenter Sommerhusudlejning Vestjylland, har vi både klassiske sommerhuse og luksuriøse sommerhuse i Vestjylland. Vi har mange sommerhuse til leje i Vestjylland, så uanset om du er med din familie eller dine venner, så har DanCenter det helt rigtige sommerhus i Fjellerup Strand til Jer.

Spørgsmål og svar omkring Vestjylland

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Vestjylland?

DanCenter har mere end 800 sommerhuse i Vestjylland.

Hvilke steder bør jeg besøge i Vestjylland?

Bovbjerg Fyr, Sandskulpturfestival i Søndervig, Lyngvig Fyr og Frilandsmuseet Hjerl Hede er blot nogle af de steder, du bør besøge, når du besøger Vestjylland.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Vestjylland?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Gåture i naturen og dyreparker.
  • Besøge museer og landemærker.
  • Gå langs Blåvand strand.
  • Prøve golf i Holstebro Golfklub.
  • Surfe ved Vesterhavet