Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Vestjylland

 
Søg område: Vestjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 922 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Vestjylland

Bestil din sommerferie ved Vestkysten nu

Pga. Corona situationen i år oplever vi, at danskerne i højere grad vil holde sommerferie i Vestjylland i år. Bestil derfor sommerhus nu inden vi melder udsolgt i de mest populære ferieuger.

Vestkysten af Jylland er mangfoldig. Den kan være rå og vild. Mild og varm. Øde og livlig. Fascinationen af den unikke vestkyst tiltrækker hvert år millioner af gæster fra ind- og udland. Vestkysten er fællesnævneren for en perlerække af oplevelser.

Læs mere om Vestjylland
Rating af huse for Vestjylland: 4.1 af 5.0 fra 53319 anmeldelser

922 sommerhuse for Vestjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i FjandHus nr: 92969Fjand8 personer,  92 m²990 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 6997Bork Havn6 personer,  82 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 31815Bork Havn6 personer,  75 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 28783Bork Havn8 personer,  115 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 3615Skaven Strand6 personer,  76 m²300 m til kyst.Sommerhus i Søndervig/Lodbjerg HedeHus nr: 57709Søndervig/Lodbjerg Hede6 personer,  100 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i SkodbjergeHus nr: 59081Skodbjerge10 personer,  120 m²500 m til kyst.Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 86559Skaven Strand6 personer,  100 m²200 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 25178Bork Havn6 personer,  97 m²500 m til kyst.Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 4739Vester Husby15 personer,  210 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i IdomHus nr: 8546Idom6 personer,  50 m²30 km til kyst.Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 37186Vester Husby12 personer,  212 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 35302Bork Havn7 personer,  104 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 15448Trans Ferieby5 personer,  64 m²50 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 43688Søndervig8 personer,  109 m²100 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 30573Thorsminde8 personer,  87 m²325 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 30768Vrist22 personer,  370 m²300 m til kyst.Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 6531Vester Husby12 personer,  212 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 42839Bork Havn6 personer,  87 m²600 m til kyst.Feriebolig i LemvigHus nr: 17513Lemvig2+2 personer,  49 m²150 m til kyst.Sommerhus i KlegodHus nr: 9243Klegod6 personer,  69 m²900 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 99201Vrist12 personer,  185 m²200 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 37749Bork Havn8 personer,  134 m²100 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 4923Bjerregård6 personer,  84 m²400 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 23727Søndervig8 personer,  86 m²500 m til kyst.Sommerhus i Søndervig/Lodbjerg HedeHus nr: 1211Søndervig/Lodbjerg Hede7 personer,  150 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 67066Vester Husby12 personer,  212 m²1,9 km til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 85311Vejlby Klit8 personer,  102 m²100 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 35053Vrist9 personer,  119 m²300 m til kyst.Sommerhus i FjandHus nr: 92798Fjand6 personer,  92 m²800 m til kyst.
Se alle 922 DanCenter sommerhuse for Vestjylland

Hold ferie i et sommerhus i Vestjylland

Leder du efter et stille sted til din næste sommerferie, et sted hvor du er tæt på vandet, og hvor du har langt til den nærmeste storby, så du virkelig kan slappe af og være ét med naturen? Hvis ja, så skal du overveje at leje et sommerhus i Vestjylland. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Vestjylland, og du kan frit vælge om du vil bo helt tæt på vandet, eller om du vil leje et sommerhus i Vestjylland der ligger tæt på skoven. Der er mange muligheder når man skal vælge hvilket sommerhus man vil leje i Vestjylland, men én ting er sikkert; den vestjyske natur skuffer ikke.

Den jyske vestkyst er præget af Nordsøen

– eller Vesterhavet som danskerne kalder det. Der er højt til himlen i denne del af Danmark, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små sunde, vige og bredninger.

I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og på den midtjyske hede store, åbne vidder med lyngbevoksninger. Ved Skallingen nord for Esbjerg begynder Vadehavet med det karakteristiske tidevand og den flade marsk.

Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. Havet kan være voldsomt. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

Hvis du tænker på at leje et sommerhus i Vestjylland, og du vil være sikker på at du ikke bliver forhindret i at holde din badeferie på grund af vejrforholdene, så kan du vælge et sommerhus med indendørs pool i Vestjylland. På den måde kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er.

Destinationerne omkring Ringkøbing Fjord

Du kan blandt andet vælge at leje dit sommerhus i Vestjylland i Bork Havn, Hvide Sande eller Søndervig, der alle kombinerer det unikke match mellem fjord og hav. Holmsland Klit er den lange og smalle klittange, som afskærmer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Holmsland Klit er omkring 40 km lang og 1-2 km bred, og her finder du en masse af de mest eftertragtede sommerhuse til leje i Vestjylland. Høje klitter, lyngsletter og frodige enge præger dette enestående område mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Lidt længere mod nord finder du store naturgrunde i rolige omgivelser ved klit og skov, som er varemærkerne for Vedersø og Husby. Fra den 40 meter høje klint ved Bovbjerg er der en fantastisk udsigt over hav og landskab.

Danmarks vestligste punkt

Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt. Herfra kan du se Horns Rev Havmøllepark - en af verdens største vindemølleparker. Blåvand Fyr er et blandt flere langs vestkysten. I området omkring fyret ligger 50 bunkere, som er rester af et fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. I øvrigt kan du ikke bare her men overalt langs vestkysten se rester af bunkeranlæg.

Danmarks største klitområde

Klitområderne ved vestkysten er Danmarks største, og havudsigten er uendelig. Plantagerne inde i land er fyldt med naturoplevelser, i Klosterhede Plantage syd for Lemvig kan du blandt andet møde bævere, og i plantagerne ved Blåbjerg og Oksbøl lever Danmarks største bestand af kronvildt.

På den smalle landtange Holmsland Klit er der både lange strande og et smukt, fredet naturområde. Ved Skjern Å og i de unikke områder omkring den, kan du blandt andet møde oddere og være heldig at fange laks i åen.

Sådan beslutter du dig for, hvor i Vestjylland du skal leje et sommerhus

Vestjylland er et kæmpestort område, med en masse forskellige attraktioner. Det kan derfor være meget svært at beslutte sig for, hvilket sommerhus man vil leje i Vestjylland. Når du kigger på sommerhuse til leje i Vestjylland, skal du afgøre hvad formålet med din ferie i bund og grund er. Hvis det er en badeferie, bør du overveje de sommerhuse til leje i Vestjylland der ligger mod Limfjorden, da der plejer at være mindre voldsomme bølger her. Du kan dog også overveje at leje et sommerhus ved Vesterhavet, men du risikerer at bølgerne er for voldsomme til at du kan komme ud og bade i havet.

Hvis du vil holde ferie for at komme væk fra storbyens støj, bør du overveje at leje et sommerhus ved Vesterhavet, der ligger i en af de små, hyggelige vestjyske havnebyer som Thyborøn eller Hvide Sande. Når du bor til leje i et sommerhus i Vestjylland, kan du føle dig som en af de lokale, hvilket kan vise sig at være en særdeles god oplevelse.

Leder du efter et sommerhus i Vestjylland der er tæt på naturen, så bør du overveje at leje et sommerhus i nærheden af Husby Klitplantage eller Klosterheden Plantage. Her vil du finde en masse vandreruter der tager dig igennem nogle af Danmarks største skove, så du kan blive ét med naturen.

Lej et sommerhus i Vestjylland hos DanCenter

DanCenter har en række forskellige sommerhuse til leje i Vestjylland. Uanset om du tilbringer din sommerferie i et sommerhus i Vestjylland for at bade i Vesterhavet, eller om du vil besøge de omkringliggende attraktioner, så kan DanCenter hjælpe dig godt på vej med at finde det helt rigtige sommerhus i Vestjylland. Hos DanCenter Sommerhusudlejning Vestjylland, har vi både klassiske sommerhuse og luksuriøse sommerhuse i Vestjylland. Vi har mange sommerhuse til leje i Vestjylland, så uanset om du er med din familie eller dine venner, så har DanCenter det helt rigtige sommerhus i Fjellerup Strand til Jer.

Spørgsmål og svar omkring Vestjylland

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Vestjylland?

DanCenter har mere end 800 sommerhuse i Vestjylland.

Hvilke steder bør jeg besøge i Vestjylland?

Bovbjerg Fyr, Sandskulpturfestival i Søndervig, Lyngvig Fyr og Frilandsmuseet Hjerl Hede er blot nogle af de steder, du bør besøge, når du besøger Vestjylland.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Vestjylland?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Gåture i naturen og dyreparker.
  • Besøge museer og landemærker.
  • Gå langs Blåvand strand.
  • Prøve golf i Holstebro Golfklub.
  • Surfe ved Vesterhavet