Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Billige sommerhuse

Find en billig ferie i et lækkert sommerhus

DanCenter har 65 års erfaring og er dermed Danmarks ældste og mest erfarne udlejningsbureau. Vi har derfor et stærkt lokalkendskab og god erfaring med at hjælpe både husejere og gæster.

Hvis du kan rejse med kort varsel, kan du spare op til 25% i forhold normalprisen – ja, nogle gange faktisk mere. Så hvis du er hurtig, kan du spare mange penge på din næste ferie. Se DanCenters Last Minute sommerhuse hér.

Få flere ferietips, konkurrencer og nyheder? Tilmeld dig DanCenters nyhedsmail.


Læs mere om billige sommerhuse her>>


Hos DanCenter er det nemt at finde billige sommerhuse til leje, uden det går ud over kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af billige sommerhuse til leje i hele Danmark. Fra Bornholm til Gedser og til Skagen har vi noget for alle og enhver - om det er store sommerhuse for hele familien - inklusiv hund - der skal hygge, eller om du skal på romantisk weekendtur med kæresten, kan du finde det hele rigtige her.

Find billig sommerhusudlejning med rabatter og gratis feriedage

Hvis du benytter dig af sommerhusudlejning med DanCenter, får du automatisk adgang til vores rabathæfte, der giver op til 25 % rabat på udvalgte attraktioner og seværdigheder i hele landet. Tilbuddet gælder alt fra sommerlande og dyreparker til indendørs museumsoplevelser.

Mange sommerhuse tilbyder også gratis feriedage i udvalgte perioder, især hvis du lejer huset i længere tid. I nogle huse kan du f.eks. blive i 14 dage, selvom du kun betaler for 10. Se også vores last minute-sommerhuse, hvis du er klar til allerede at tage af sted den kommende lørdag. Spar helt op til 30%.

Ferieboliger hele året

Hos DanCenter har vi billige ferieboliger året rundt. I sommerperioden kan du udnytte et last minute-tilbud, eller være heldig at finde et sommerhusområde, som ikke er ligeså populært som andre steder. Udenfor sæson er priserne naturligvis dalende, hvorfor der er rig mulighed for at finde noget, der passer helt perfekt til lige præcis din tur.

I de kolde måneder kan leje af feriebolig være et skønt alternativ til et bekosteligt hotelværelse, og muligheden for at leje sommerhus udenlands er oplagt for rejsende, der gerne vil holde fri fra det danske klima. Når det så er sagt, er den danske vinter ikke nødvendigvis noget at kimse ad. De lavere priser uden for højsæsonen kombineret med en perfekt mulighed for at hygge indendørs og opleve den danske natur fra sin mere rå side er to af de mange fordele ved at tage af sted uden for sommersæsonen.

Vores lokalkontorer står klar til at hjælpe

Hvis du vælger DanCenters sommerhusudlejning i Danmark, er du tilknyttet et af vores lokalkontorer, der er fordelt på 30 forskellige afdelinger i hele landet. Her står vi klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie, hvis der opstår tvivl eller problemer under dit ophold. Du er således sikret ordnede forhold hos os, i modsætning til "privat sommerhusudlejning".

Gennem mange års erfaring med sommerhusudlejning har vi finpudset vores ekspertise og sans for at skabe den optimale oplevelse, komfort og bekvemmelighed for den enkelte gæst. Vi ønsker dig og dine medrejsende en rigtig god ferie!

Sommerferie i feriecenter?

Vil du gerne holde sommerferie i Danmark, men har brug for et alternativ til et billigt sommerhus til leje. Måske er der ikke ledigt i den periode eller i det område, som du har behov for. Så vil vi gerne anbefale Danland feriecenter. Danland har 24 feriecentre over hele Danmark, og de ligger alle tæt ved kysten. Nogle har badeland og swimmingpool, nogle egner sig til børnefamilier andre til parferie, nogle har mange aktiviteter og andre har fokus på afslapning og wellness. Med andre ord, der ér også ét feriecenter til dig! Læs mere om ophold i feriecenter i Danmark.

Verdens bedste ferier i Danmark™ igennem 65 år

I 65 år har DanCenter Sommerhusudlejning været med til at danne rammerne om danskernes sommerhusferier ved sommerhus-leje. Det kunne vi ikke have gjort uden trofaste udlejere og gæster, og vi er stolte af de flotte gæstevurderinger, vi hvert år modtager – tak for tilliden!

Få ferietips, konkurrencer og nyheder? Tilmeld dig DanCenters nyhedsmail.


Ofte Stillede Spørgsmål og svar om leje af billige sommerhuse med DanCenter

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvornår er det billigt at leje sommerhus?

Leder du efter billig sommerhusudlejning, kan du undersøge at leje sommerhus uden for højsæsonen. Her er det muligt at spare penge, da priserne er lavere end i højsæsonen og udbuddet større, da der er færre som tager i feriebolig i disse perioder.
Højsæsonen er i skolernes ferie som ligger i sommerferien, vinterferien, påskeferien, efterårsferien og juleferien.

Hvordan kan jeg få rabat?

Med en last minute booking kan du spare op til 25% af prisen og/eller få flere dage for pengene. Du får altså muligheden for at spare nogle penge på selve sommerhuset og i stedet bruge dem på ekstra sjov og hygge med familien. Selvom du booker et Last Minute-sommerhus, er du stadig dækket af præcis samme service som ellers. Når du lejer et sommerhus – dette gælder også Last Minute-sommerhuse – får du rabat på entrebilletten til udvalgte attraktioner i Danmark .

Hvor mange af DanCenters sommerhuse er hundevenlige?

Du kan finde billige sommerhuse i hele landet. Og du kan bruge vores søgefunktion til at finde den helt rigtige bolig, og det behøver ikke være ude for sæson eller last minute-tilbud, før du finder det helt rigtige prisleje til din ferie.