Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus til din romantiske weekend

Tag på romantisk weekend i Danmark

Hvis du er på udkig efter et romantisk weekendophold, så kan det danske land faktisk spille rigtig godt med. Der er mange romantiske rejsemål for enhver smag og ethvert budget. Uanset om du vil slappe af på stranden, nyde naturen eller udforske nogle hyggelige byer, er der noget for alle. Her har vi listet fire af vores yndlingssteder til en romantisk weekend i Danmark. Alt du skal gøre er at vælge det sted, hvor du skal bo og booke dit sommerhus på vores hjemmeside!

Læs mere her...


Romantisk weekend på Sjælland

Sjælland er rig på skønne kulturelle oplevelser og seværdigheder, som er ideelle til en romantisk weekend. Sjælland har fantastiske, levende byer ud over København som f.eks. Tisvildeleje. Tisvildeleje ligger 57km fra København og er ikke kun et populært feriemål, det oser af romantik. En gåtur hånd i hånd igennem Troldeskoven eller tag på besøg på et af de lokale små gallerier. Tisvilde Strand må man selvfølgelig ikke gå glip af. Hvis man kan lide at være lidt aktiv kan en cykeltur rundt og se forskellige mindesten og -tavler der er i området anbefales.


Romantisk weekend i Tisvildeleje


Romantisk weekend på Fyn

Hvis du overvejer et romantisk weekendophold med dit livs udkårne så kan vi klart anbefale Fyn. Spørgsmålet er egentlig bare, hvad I er på udkig efter. Hos DanCenter har vi både sommerhuse med spa eller skru op for romantiken i en feriebolig med pejs. Hvis en romantisk middag er vejen til din elskedes hjerte kunne et besøg på Falsled Kro være en ide. Den har et af Nordeuropas bedste køkkener, hvor topkokke styrer slagets gang. Næsten alt grønt på tallerkenerne er hentet i kroens egen 1.000 m² store køkkenhave, det kan kun blive en delikat oplevelse.


Romantiske sommerhuse på Fyn


Romantisk weekend i Jylland

Tag din kæreste i hånden og oplev Jylland fra den romantiske side. Der er altid gode og unikke oplevelser for par. Find tid til hinanden. Nyd den ro og romantik, som Jylland har at byde på. Jylland er rig på kultur, så mulighederne er mange, det kommer an på, hvad I har lyst til. Hvis I elsker at ose, shoppe og kultur, så er en byvandring helt fantastisk. Hvis I har lyst, kan I slippe jeres kreative evner løs og skabe jeres egne kunstværker med et keramikkursus og bagefter nyde et glas vin.


Romantiske sommerhuse i Jylland


Romantisk spa weekend

Der er mange steder, hvor du kan booke en spa dag og få hele pakken, men hvis du er lidt mere privat og kun vil dele det med din udkårne, så kan du med fordel kigge efter feriehuse hos DanCenter med spa f.eks. i Skagen. Her er de fleste solskinstimer og det er det perfekte sted til en romantisk weekend for dig og din udkårne. I kan nyde den smukke natur, se Grenen, den livlige havn og den særlige charme i denne hyggelige by. Skagen byder også på mange små steder med kunsthåndværk, gallerier og gamle smukke bygninger, der sender dig tilbage i tiden.


Sommerhuse i Skagen med spa


Spørgsmål og svar om romantisk weekend i Danmark

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvilke måneder er det bedst at besøge Skagen?

Fra Juni til og med August.

Er det svært at finde en feriebolig på Fyn med spa?

Nej slet ikke. Du går ind på DanCenters hjemmeside og ved hjælp af filtre kan du til og fravælge ting som spa, pejs eller pool.