Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vig Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vig Lyng
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 17 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Vig Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vig Lyng: 3.9 af 5.0 fra 110 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Malergården
 • Røsnæs halvøen med Golf Klub, vingård og det flotte fyrtårn
 • Den 5-tårnede kirke I Kalundborg
 • Lerchenborg Slot
 • Asnæs Halvøen
 • Åmosen Naturpark
 • Bjergsted Bakker
 • 17 sommerhuse for Vig Lyng - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Vig LyngHus nr: 25296Vig Lyng6 personer,  73 m²1,2 km til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus i kort gåafstand til indkøbs- og spisesteder. Huset indeholder to soveværelser med dobbeltseng og dobbeltsofa i stuen. Stort, åbent køkken i forbindelse med spisestuen ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 9506Vig Lyng6 personer,  72 m²500 m til kyst.Sommerhus på stor naturgrund i børnevenligt område ved Vig Lyng. Huset indeholder 2 værelser med dobbeltseng og værelse med 90x200 cm køjeseng. Stor stue og spisestuen med udgang til en af husets 2 terrasser, ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 9719Vig Lyng8 personer,  98 m²650 m til kyst.Velindrettet sommerhus i roligt område Ved Vig Lyng. Sommerhuset indeholder tre værelser med dobbeltseng. Det ene værelse er med TV. Stort køkken/alrum i forbindelse med stuen. Bred og solid stige til ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 9666Vig Lyng12 personer,  145 m²1,1 km til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus med vildmarksbad. Huset er istandsat i 2021 og har mange gode værelser og sovepladser. Der er stort køkken og stue ud i et, bryggers og to badeværelser, hvor der på ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 6955Vig Lyng8 personer,  137 m²1,1 km til kyst.Sommerhus med vildmarksbad beliggende på stor naturgrund ved Vig Lyng. Huset er i to etager og har soveværelse med køjeseng i stueetagen, sovesofa i stuen og to værelser med dobbeltseng på 1. sal, hvoraf ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 34763Vig Lyng8 personer,  109 m²1,1 km til kyst.I Vig finder I dette sommerhus for enden af lukket vej på stor grund med skoven som nabo. Huset indeholder fire værelser, hvoraf de to er i den tilbyggede del af huset fra 2021 og de sidste to værelser ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 4943Vig Lyng8 personer,  95 m²450 m til kyst.Dette sommerhus med vildmarksbad fra 2019 ligger i 2. række til havet ved Vig Lyng. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser samt en alkove. Der er to badeværelser samt et godt og stort køkken ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 80872Vig Lyng5 personer,  130 m²1,7 km til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus med spabad og en flot have. Der er tre soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad, samt stort køkken-alrum og stue med adgang til udestue. Hertil ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 67970Vig Lyng10 personer,  101 m²500 m til kyst.Dette sommerhus med spabad, sauna og diverse aktiviteter beliggende ved Vig Lyng er udstyret med alle faciliteter til en god ferie. Sommerhuset indeholder åbent køkken ud mod spisestue/stue med direkte ...Sommerhus i Vig LyngHus nr: 1000Vig Lyng6 personer,  81 m²750 m til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus med sauna. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser og godt køkken i forbindelse med opholds- og spisestuen. Der er godt badeværelse med bruseniche og sauna. ...

  Se alle huse i området.