Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Vig Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vig Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vig Lyng: 3.2 af 5.0 fra 11 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vig Lyng

  Hus nr: 67970Vig Lyng10 personer,  101 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Dette sommerhus med spabad, sauna og diverse aktiviteter beliggende ved Vig Lyng er udstyret med alle faciliteter til en god ferie. Sommerhuset indeholder åbent køkken ud mod spisestue/stue med direkte adgang til stor både åben og overdækket ...Hus nr: 01000Vig Lyng6 personer,  81 m²Kæledyr er tilladt.750 m til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus med sauna. Huset er indrettet med tre gode soveværelser og godt køkken i forbindelse med opholds- og spisestuen. Der er godt badeværelse med bruseniche og sauna. Her er I tæt på stranden her og alligevel ...Hus nr: 63865Vig Lyng8 personer,  107 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Nyd sommeren ved Vig Lyng i dette godt indrettede sommerhus med spabad. Der er større køkken i forbindelse med den store stue samt tre gode soveværelser og to større badeværelser, begge med bruseniche. Der er store terrasser, delvist overdækket, ...Hus nr: 95506Vig Lyng6 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.I Vig Lyng finder I dette ugenerte sommerhus med tre gode soveværelser samt en hems med mulighed for opredning. Hertil kommer to badeværelser,hvoraf det ene har badekar, samt et stort køkken i forbindelse med spise- og opholdsstue. Fra stuen ...Hus nr: 96256Vig Lyng4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.I dette lille sommerhus ved Vig Lyng med nyt køkken fra 2017 kommer I til at bo tæt og hyggeligt. Huset har en fin udstue, hvor I kan tilbringe mange gode timer på køligere dage. Badeværelset ligger i en separat bygning og har toilet, håndvask ...Hus nr: 65237Vig Lyng4 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.På Vig Lyng finder I dette sommerhus, der er blevet istandsat i 2018/19. Her er god plads og gode faciliteter med to stuer, et godt soveværelse, køkken, grovkøkken samt et godt badeværelse med brus. Her er der kort afstand til både strand og ...

  Se alle huse i området.