Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Vig Lyng i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Vig Lyng i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vig Lyng

  Hus nr: 01000Vig Lyng6 personer,  81 m²Kæledyr er tilladt.750 m til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus med sauna. Huset er indrettet med tre gode soveværelser og godt køkken i forbindelse med opholds- og spisestuen. Der er godt badeværelse med bruseniche og sauna. Her er I tæt på stranden her og alligevel ...Hus nr: 67970Vig Lyng10 personer,  101 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Dette sommerhus med spabad, sauna og diverse aktiviteter beliggende ved Vig Lyng er udstyret med alle faciliteter til en god ferie. Sommerhuset indeholder åbent køkken ud mod spisestue/stue med direkte adgang til stor både åben og overdækket ...Hus nr: 62942Vig Lyng6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.650 m til kyst.I Vig Lyng tæt på stranden finder I dette velholdte og moderne sommerhus med tre gode soveværelser samt køkken i kombination med spise- og opholdsstue. Huset byder endvidere på gode terrasser samt en god, stor og ugenert have med bl.a. trampolin ...Hus nr: 04943Vig Lyng8 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Dette sommerhus med vildmarksbad fra 2019 ligger i 2. række til havet ved Vig Lyng. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser samt en alkove. Der er to badeværelser samt et godt og stort køkken og stue i et. Huset har både overdækket ...Hus nr: 39588Vig Lyng8 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Ældre sommerhus der i 2011 er blevet renoveret. Huset er beliggende på en stor naturgrund i et naturskønt område tæt ved skoven og alligevel i kort afstand til områdets mange gode indkøbs- og spisemuligheder. Til huset hører anneks. Huset er ...Hus nr: 63865Vig Lyng8 personer,  107 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Nyd sommeren ved Vig Lyng i dette godt indrettede sommerhus med spabad. Der er større køkken i forbindelse med den store stue samt tre gode soveværelser og to større badeværelser, begge med bruseniche. Der er store terrasser, delvist overdækket, ...

  Se alle huse i området.