Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Vig Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vig Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vig Lyng: 3.2 af 5.0 fra 11 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vig Lyng

  Hus nr: 39588Vig Lyng8 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Ældre sommerhus der i 2011 er blevet renoveret. Huset er beliggende på en stor naturgrund i et naturskønt område tæt ved skoven og alligevel i kort afstand til områdets mange gode indkøbs- og spisemuligheder. I annekset er der 1 dobbeltseng ...Hus nr: 63865Vig Lyng8 personer,  107 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Nyd sommeren ved Vig Lyng i dette godt indrettede sommerhus med spabad. Der er større køkken i forbindelse med den store stue samt tre gode soveværelser og to større badeværelser, begge med bruseniche. Der er store terrasser, delvist overdækket, ...Hus nr: 62942Vig Lyng6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.650 m til kyst.I Vig Lyng tæt på stranden finder I dette velholdte og moderne sommerhus med tre gode soveværelser samt køkken i kombination med spise- og opholdsstue. Huset byder endvidere på gode terrasser samt en god, stor og ugenert have med bl.a. trampolin ...Hus nr: 61880Vig Lyng6 personer,  87 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Lyst sommerhus med spabad beliggende ved Vig Lyng. God indretning samt loft til kip i stue-/og køkkenområdet giver huset rummelighed. Der er to gode soveværelser samt anneks. Opholdsstue med tv til en hyggelig aften. Spiseplads i forlængelse ...Hus nr: 96256Vig Lyng4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.I dette lille sommerhus ved Vig Lyng med nyt køkken fra 2017 kommer I til at bo tæt og hyggeligt. Huset har en fin udstue, hvor I kan tilbringe mange gode timer på køligere dage. Badeværelset ligger i en separat bygning og har toilet, håndvask ...Hus nr: 80872Vig Lyng5 personer,  130 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,7 km til kyst.Ved Vig Lyng finder I dette sommerhus med spabad og en flot have. Der er tre soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad, samt stort køkken-alrum og stue med adgang til udestue. Hertil kommer en pragtfuld havestue. Haven er ...

  Se alle huse i området.