Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Klint - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Klint - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Klint
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Klint - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Klint: 3.9 af 5.0 fra 50 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Klint

  Hus nr: 68137Klint7 personer,  143 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Liebhaversommerhus i Klint beliggende ud til fredet område og havkig med ca. 200 meter til stranden. Sommerhuset ligger med en helt fantastisk beliggenhed på toppen af et meget kuperet naturgrund på 10.000 m2 og egen frugtplantage. Her er bakker, ...Hus nr: 95761Klint6 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i mindre og lukket sommerhusområde ved Klint med store, åbne stuearealer og åbent køkken til spiseplads. Huset har hygge-/læsestue i forskudt plan. Opholdsstue med karnap som giver et godt lysindfald samt en alkove, hvor specielt børnene ...Hus nr: 46170Klint6 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Lille sommerhus ca. 200 m fra vandet. Huset er højt beliggende på skrånende grund med anlagt have. Annekset er beliggende i bunden af haven, hvor der er gynge og sandkasse. På den overdækkede terrasse kan de lange sommeraftener tilbringes og ...Hus nr: 39065Klint10 personer,  209 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende på en stor naturgrund i smukke omgivelser i Klint ved Nykøbing Sjælland. Huset er opført i 1990 og er moderniseret i 2005. Huset er med sine 10 sovepladser i 4 soverum + hems samt 2 badeværelser et fortrinligt valg for 2 ...Hus nr: 69321Klint6 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Lyst og velindrettet sommerhus beliggende på pæn grund med græsplæne og beplantning med flot udsigt til havet ved Klint. Der er ca. 100 m til vandet, I skal krydse Klint Havnevej for at komme til stranden. Huset har velindrettet, åbent køkken ...Hus nr: 83720Klint6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Dette renoverede sommerhus ligger tæt på den lille havn i Klint. Sommerhuset indeholder to gode soveværelser, badeværelse samt køkken/alrum i sammenhæng med stuen. I haven ligger annekset opført i 2018. Haven er godt afskærmet med ugenerte terrasser. ...