Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Veddinge Bakker - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Veddinge Bakker - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Veddinge Bakker
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Veddinge Bakker - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Veddinge Bakker: 4.2 af 5.0 fra 131 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Veddinge Bakker

  Hus nr: 06430Veddinge Bakker6 personer,  73 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus med en fabelagtig panoramaudsigt over vandet ved Veddinge Bakker. Huset er udstyret med køkken og stor stue ud i et samt et badeværelse. To soveværelser, det ene med hems, ligesom der er en god hems i stuen. Rundt om huset er der gode ...Hus nr: 04385Veddinge Bakker6 personer,  140 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med indendørs swimmingpool og sauna beliggende på stor naturgrund ved Veddinge Bakker med en fantastisk udsigt over Sejerøbugten. Swimmingpoolen er 1,5 meter dyb og efter en masse plasken i poolen kan I slappe af og få varmen i saunaen. ...Hus nr: 30577Veddinge Bakker8 personer,  126 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ca. 200 meter fra god badestrand på en stor naturgrund i det smukke område i Veddinge Bakker i Odsherred. Huset indeholder 4 gode soverum og er derfor velegnet til to familier, der gerne vil holde ferie ...Hus nr: 04485Veddinge Bakker8 personer,  119 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Udsigten over Sejerøbugten ved Veddinge Bakker kan nydes fra terrassen ved dette sommerhus fra 2018. Sommerhuset rummer spabad og sauna til afslapning og nydelse. Der er stort køkken og stue ud i et. Medbring egne tv- kanaler, da huset er udstyret ...Hus nr: 78558Veddinge Bakker6 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.175 m til kyst.Sommerhus skønt beliggende ganske få meter fra stranden og bølgerne for enden af en blind vej, så det er naturens lyde, I hører. Huset er enkelt indrettet med en stor stue med brændeovn til de kolde dage. Kombineret stue og køkken, godt badeværelse ...Hus nr: 67059Veddinge Bakker6 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Stjerneformet sommerhus beliggende særdeles smukt og rekreativt i Veddinge Bakker med havudsigt til Sejerø Bugten. Der er rummeligt badeværelse, stor stue med brændeovn, spisesektion med åbent køkken og sofaarrangement. Smuk havudsigt med solnedgang. ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus