Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Dronningmølle - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Dronningmølle
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Dronningmølle - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Dronningmølle: 4.0 af 5.0 fra 75 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 11 sommerhuse for Dronningmølle - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i DronningmølleHus nr: 8535Dronningmølle6 personer,  89 m²125 m til kyst.Tæt på den dejlige strand i Dronningmølle finder I dette sommerhus med en rigtig god indretning. Huset rummer stue og køkken ud i et, tre soveværelser og alkove samt et godt stort badeværelse. Fra stuen ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 44216Dronningmølle8 personer,  109 m²600 m til kyst.Sommerhus i Dronningmølle med lækkert vildmarksbad. Der er kombineret køkken og stue med brændeovn, luft/luft varmepumpe, TV, Chromecast og internet. Køkken med bl.a. keramiske kogeplader, emhætte, mikroovn, ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 9167Dronningmølle4 personer,  58 m²100 m til kyst.Skønt beliggende sommerhus i Munkerup i 2. række til vandet og tæt på indkøb og oplevelser i området. Hyggelig stue/spisestue med brændeovn, tv med Chromecast (bemærk: ingen kanaler på tv'et), internet ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 30887Dronningmølle6 personer,  90 m²200 m til kyst.Ca. 200 meter fra den smukke Nordsjællandske strandkant, ligger dette sommerhus på grund med anlagt have. Indretningen er gennemført, stilren og der er både spabad, sauna og køkken/alrum. Huset indeholder ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 9157Dronningmølle6 personer,  97 m²520 m til kyst.Sommerhus i Dronningmølle dejlig naturgrund tæt på strand, indkøb og oplevelser. Der er åbent køkken med bl.a. keramisk komfur, emhætte og opvaskemaskine. Spisestue og opholdsstue med udgang til overdækket ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 55821Dronningmølle6 personer,  120 m²20 m til kyst.Bare 20 meter fra strandkanten ligger dette klassiske sommerhus på strandgrund med panoramaudsigt over kysten. Huset har en klassik, oprindelig og enkel indretning med køkken og bad, opholdstue med pejs ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 53123Dronningmølle6 personer,  100 m²900 m til kyst.Sommerhus med komfortabel indretning på stor, solrig grund i kort gåafstand til én af Danmarks absolut bedste badestrande. Badeværelse med både brus og spabad, køkken med alle faciliteter, stor stue med ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 65941Dronningmølle6 personer,  75 m²900 m til kyst.På stor, solrig grund med flot beplantning, som skaber et dejligt udemiljø, ligger dette velindrettede sommerhus med komfortabel møblering.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 45622Dronningmølle6 personer,  73 m²1,2 km til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Dronningmølle. Sommerhuset har åbent køkken med bl.a. keramisk kogeplade, emhætte, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og kaffemaskine. Stue med energibesparende ...

  Se alle huse i området.