Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Dronningmølle - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Dronningmølle
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Dronningmølle - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Dronningmølle: 4.1 af 5.0 fra 73 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 9 sommerhuse for Dronningmølle - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i DronningmølleHus nr: 93865Dronningmølle8 personer,  161 m²800 m til kyst.Stort, lyst og velindrettet sommerhus beliggende i Dronningmølle. Huset er indrettet i New England stil med hvide gulve og vægge. Der er fire soveværelser med god plads. Badeværelse med gulvvarme. Stort ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 9157Dronningmølle6 personer,  97 m²520 m til kyst.Sommerhus i Dronningmølle dejlig naturgrund tæt på strand, indkøb og oplevelser. Der er åbent køkken med bl.a. keramisk komfur, emhætte og opvaskemaskine. Spisestue og opholdsstue med udgang til overdækket ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 65941Dronningmølle6 personer,  75 m²900 m til kyst.På stor, solrig grund med flot beplantning, som skaber et dejligt udemiljø, ligger dette velindrettede sommerhus med komfortabel møblering.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 53123Dronningmølle6 personer,  100 m²900 m til kyst.Sommerhus med komfortabel indretning på stor, solrig grund i kort gåafstand til én af Danmarks absolut bedste badestrande. Badeværelse med både brus og spabad, køkken med alle faciliteter, stor stue med ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 8535Dronningmølle6 personer,  89 m²125 m til kyst.Tæt på den dejlige strand i Dronningmølle finder I dette sommerhus med en rigtig god indretning. Huset rummer stue og køkken ud i et, tre soveværelser og alkove samt et godt stort badeværelse. Fra stuen ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 30881Dronningmølle6 personer,  82 m²1,1 km til kyst.Tæt ved den smukke Nordsjællandske kyst ligger dette totalrenoverede sommerhus på sommerhusgrund med anlagt have. Huset er opført i charmerende stil, hvor alt inventar er fra 2007. Indretningen er gennemført ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 55821Dronningmølle6 personer,  120 m²20 m til kyst.Bare 20 meter fra strandkanten ligger dette klassiske sommerhus på strandgrund med panoramaudsigt over kysten. Huset har en klassik, oprindelig og enkel indretning med køkken og bad, opholdstue med pejs ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 30887Dronningmølle6 personer,  90 m²200 m til kyst.Ca. 200 meter fra den smukke Nordsjællandske strandkant, ligger dette sommerhus på grund med anlagt have. Indretningen er gennemført, stilren og der er både spabad, sauna og køkken/alrum. Huset indeholder ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 9167Dronningmølle4 personer,  58 m²100 m til kyst.Skønt beliggende sommerhus i Munkerup i 2. række til vandet og tæt på indkøb og oplevelser i området. Hyggelig stue/spisestue med brændeovn, tv med Chromecast (bemærk: ingen kanaler på tv'et), internet ...

  Se alle huse i området.