Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Lej sommerhus i Karrebæksminde - Ferie i den hyggelige fiskerby

Lej sommerhus i Karrebæksminde - Ferie i den hyggelige fiskerby

 
Søg område: Karrebæksminde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Lej sommerhus i Karrebæksminde - Ferie i den hyggelige fiskerby

Oplev rigtig feriestemning, når du holder din sommerhusferie i Karrebæksminde

I den lille fiskerby er der oplevelser for hele familien. I byen finder du caféer, minigolf, vandre- og cykelstier, kanalrundfart og en dejlig badestrand. Attraktioner i nærheden inkluderer BonBon-Land, ZOOPARK, Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter og Kanosejllads.

Start din søgning efter et sommerhus i Karrebæksminde nedenfor. Zoom ud på kortet og se flere huse i området.

Læs mere om Karrebæksminde
Rating af huse for Karrebæksminde: 3.8 af 5.0 fra 9658 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Karrebæksminde

  Hus nr: 36759Karrebæksminde2+2 personer,  48 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Hus nr: 95518Karrebæksminde4+2 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Hus nr: 36679Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Hus nr: 36656Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Hus nr: 36676Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.Et stenkast fra vandet ligger dette feriecenter på Enø. Et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl.Hus nr: 40941Karrebæksminde4 personer,  41 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende ud til en lille sø i et attraktivt kvarter i Karrebæksminde, tæt ved vandet samt byen. Huset er særdeles velegnet til familie med børn, idet 2 af sovepladserne befinder sig på husets hems.

  Se alle huse i området.

  Sommerhusferie i Karrebæksminde

  Karrebæksminde er en lille fiskerby med skøn badelivsstemning. Byen byder både på cafeer, gode spisesteder, minigolf og en perfekt badestrand. Køb lækre fisk på havnen og nyd frokosten hjemme på terrassen i sommerhuset. Om aftenen kan I nyde aftensmaden på én af de mange restauranter i Karrebæksminde. I byen er der også løbende musikarrangementer.

  Sommerhusferien i Karrebæksminde er perfekt til både den afslappende og den aktive ferie. Tag en dejlig vandre- eller cykeltur gennem landet, nyd en dukkert eller prøv lykken med fiskestangen. I Susåen kan I leje en kano og opleve naturen på smukkeste vis.

  Oplevelser i og omkring Karrebæksminde – sjov for hele familien

  Holder I sommerhusferien i Karrebæksminde er I sikre på at få en ferie fyldt med nye og sjove oplevelser. Besøg blandet andet:

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Karrebæksminde

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. På vores lokalkontor i Karrebæksminde er I sikre på at få den rette hjælp, samt gode tips og informationer. Med mange års erfaring står personalet klar – både inden og under dit ophold.

  Sommerhusområder tæt ved Karrebæksminde

  Rundt om Karrebæksminde findes der også andre populære sommerhusområder, hvor I kan leje sommerhus til ferien med DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i områder som Bjerge Sydstrand , Reersø og Stillinge Strand – her tilbyder DanCenter også et skønt udvalg af sommerhuse. Se udvalget af sommerhuse i Syd-Vest Sjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I skønne sommerhusområder ved kysterne, smukke badestrande og Danmarks hovedstad: København.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Karrebæksminde

  Nyd en afslappende ferie med Danland i Karrebæksminde feriecenter . Her er feriehusene placeret et stenkast fra vandet på den lille ø, Enø. De arkitekttegnede feriehuse ligger på et stort, grønt areal og her er der masser af plads til hele familien kan boltre sig i den smukke natur. Danland Karrebæksminde er et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl. Feriecentret er omkranset af vand, så I kan slappe af, gå i vandet ved sandstranden, tage en cykeltur ud i naturen eller prøve kræfter med en fisketur i fjorden – her kan der både fanges krabber, fladfisk og fjordrejer.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus