Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Enø - lige ved vand, natur og Karrebæksminde

 
Søg område: Karrebæksminde/Enø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 22 ferieboliger.

Sommerhus på Enø - lige ved vand, natur og Karrebæksminde

Lej sommerhus på Enø

Fra Karrebæksminde kører du over klapbroen, Græshoppebroen, til Enø. Her venter naturskønne omgivelser, et stort fugleliv og rolige omgivelser, som du kan nyde fra dit lejet sommerhus på Enø.

DanCenter har få sommerhuse på Enø, men du kan leje feriebolig på Enø med Danland Feriecenter Karrebæksminde. Start din søgning efter sommerhus til leje på Enø her:
Læs mere om Karrebæksminde/Enø
Rating af huse for Karrebæksminde/Enø: 4.0 af 5.0 fra 253 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 22 sommerhuse for Karrebæksminde/Enø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54975Karrebæksminde/Enø5 personer,  54 m²263 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 9596Karrebæksminde/Enø6 personer,  90 m²800 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 4605Karrebæksminde/Enø5 personer,  73 m²300 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 12533Karrebæksminde/Enø6 personer,  65 m²150 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 4314Karrebæksminde/Enø4 personer,  52 m²350 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54917Karrebæksminde/Enø5 personer,  80 m²509 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 23311Karrebæksminde/Enø6 personer,  64 m²250 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 66976Karrebæksminde/Enø6 personer,  84 m²200 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 4145Karrebæksminde/Enø4 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54124Karrebæksminde/Enø3 personer,  40 m²280 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54946Karrebæksminde/Enø6 personer,  71 m²253 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 9142Karrebæksminde/Enø6 personer,  87 m²300 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 51578Karrebæksminde/Enø8 personer,  90 m²158 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54380Karrebæksminde/Enø4 personer,  40 m²203 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 9408Karrebæksminde/Enø6 personer,  80 m²700 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54016Karrebæksminde/Enø6 personer,  91 m²172 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54706Karrebæksminde/Enø4 personer,  44 m²560 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 45913Karrebæksminde/Enø6 personer,  50 m²120 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Ferie i sommerhus på Enø - hvad skal du se?

  Enø ligger midt mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæksminde Fjord, og øen består af to dele, der forbindes af en smal landtange, som kaldes for Draget. På den nordlige del af Enø ligger byen og sommerhusområdet, mens den sydlige del, Enø Overdrev, er et fredet strandeng.

  For at komme til Enø i bil, skal du køre over en klapbro som til dagligt kaldes Græshoppebroen pga. broens udformning og grønne farve. Broen forbinder Enø med Sjælland og Karrebæksminde over Gammelsund.

  Lej sommerhus på Enø i rolige omgivelser tæt på kyst og vand til glæde for hele familien. På naturskønne Enø kan du opleve:

  Oplevelser for hele familien på Sjælland

  På ferie i sommerhus på Enø er du tæt på det hele og har gode muligheder for at opleve attraktioner og seværdigheder på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Du kan nemt køre på tur til Næstved eller BonBon-Land.

  Ligesom den nordsjællandske kyst med flere kendte feriebyer som Hornbæk, Tisvildeleje og Gilleleje ligger indenfor køreafstand. Når du befinder dig i Nordsjælland, kan du også slå vejen forbi Helsingør.

  Fra Enø kan du også tage på slotsbesøg. Gavnø Slot på Gavnø, der huser en af Danmarks største samlinger af kunstgenstande, ligger tæt på Enø, men Gisselfeld Slot ligger lidt længere væk. Du kan også køre på dagstur til Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot eller Kronborg i Helsingør.

  En god grund til at holde ferie i sommerhus på Enø er, at det er nemt at tage på tur til Lolland, Falster og Møn. Der byder på både smukke naturoplevelser, hyggelige byer og Knuthenborg Safaripark. På Møn finder du også Møns Klint, der afgjort er en tur værd.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Danmark byder på et stort udvalg af forskellige attraktioner for hele familien. Når du lejer sommerhus på Enø med DanCenter, får du rabat på entrebilletten på en række populære attraktioner fordelt over hele Danmark. Du får blandt andet rabat på entrebilletten til LEGOLAND, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

  Læs mere her om hvilke attraktioner i Danmark, som du får rabat hos med DanCenter.

  Sommerhusudlejning Enø med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Enø står for udlejning af et mindre antal sommerhus på Enø. Hos DanCenter Sommerhusudlejning finder du et af de største udvalg af sommerhuse i Danmark. Vi har sommerhuse til udlejning i hele Danmark.

  Vores lokalkontor DanCenter Karrebæksminde står for sommerhusudlejning på Enø og er klar til at hjælpe dig under din ferie i sommerhus på Enø. Lokalkontoret ligger på Enø i forbindelse med Danland Feriecenter Karrebæksminde. Det er også her, hvor du skal hente nøglen til dit sommerhus.

  Når du lejer sommerhus på Enø, kan du finde flere sommerhuse med en god beliggenhed cirka 100 meter til kysten. På hyggelige feriedage kan du sidde foran sommerhusets brændeovn, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

  I de fleste af sommerhusene hos DanCenter er husdyr tilladt. Du behøver derfor ikke at lade familiens firbenede ven blive hjemme, når ferien går i sommerhus i Danmark tage hunden med på ferie.

  Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration til din næste ferie i sommerhus, tilbud og konkurrencer et par gange om ugen? Du kan tilmelde dig til vores nyhedsmail her.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Enø

  Søg efter sommerhus til leje på DanCenters hjemmeside ved at benytte de forskellige filtre eller søg efter sommerhus direkte på kortet. Her kan du også se sommerhuse til leje i Karrebæksminde og andre steder i Danmark.

  Der findes flere kendte og mindre kendte sommerhusområder langs de sjællandske kyster. Lej sommerhus i Sydvestsjælland der byder på flere skønne sommerhusområder som Bjerge.

  Lej sommerhus i Nordsjælland, hvor feriebyerne Gilleleje, Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje og Hornbæk ligger som perler på en snor. Syd for Sjælland kan du leje sommerhus i MarielystFalster eller sætte kursen mod et sommerhus på Lolland, Møn eller Bogø.

  Book feriebolig på Enø med Danland Feriecenter

  Enø er en dejlig destination for hele familien og oplagt en miniferie eller en forlænget weekend i rolige omgivelser og med natur og vand tæt på. Danland Feriecenter Karrebæksminde er et sted for hele familien.

  Danlands Karrebæksminde Feriecenter på Enø byder på rolige omgivelser kun et stenkast fra vandet og få meter fra, når du kommer over broen fra Karrebæksminde og Sjælland. Her kan du slappe af i en skøn feriebolig på Enø. Læs mere om Danland Karrebæksminde Feriecenter på Enø her.

  Danland Feriecenter byder også på flere feriecentre i nærheden af Enø. De nærmeste feriecentre ligger i Gilleleje, på Møn og i Marielyst på Falster.

  Spørgsmål og svar omkring Karrebæksminde/Enø

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Enø?

  DanCenter Sommerhusudlejning Enø råder kun over knap 10 sommerhuse på Enø. Hvis du ikke kan finde det rette sommerhus, kan du hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter booke feriebolig på Enø med Danland Karrebæksminde Feriecenter.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Enø?

  Når du er i sommerhus på Enø, kan du tage dage ud af ferieplanerne til at tage på opdagelse på Enø ved Karrebæksminde og Sjælland.

  Her kan du blandt andet opleve:

  • Gavnø Slot
  • BonBon-Land
  • Hyggelige dage ved kysten ud til Karrebæksminde Fjord eller Karrebæksminde Bugt
  • Enø Overdrev
  • Græshoppebroen, der forbinder Enø og Sjælland
  • Oplevelser på Sjælland, Møn, Lolland og Falster

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Uanset om du har brug for en weekendtur, miniferie eller flere uger i sommerhus i Danmark, Norge, Sverige eller Tyskland, kan DanCenter hjælpe. Du kan sagtens booke et sommerhus for en weekendtur.

  Sommerhuset skal dog minimum bookes i 2 nætter, mens der i højsæsonerne er et minimumskrav på 5 nætter.