Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Bjerge Strand hos DanCenter

 
Søg område: Bjerge Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 2 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Bjerge Strand hos DanCenter

Lej sommerhus i Bjerge Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Bjerge Strand
Rating af huse for Bjerge Strand: 4.3 af 5.0 fra 14 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 2 sommerhuse for Bjerge Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Bjerge StrandHus nr: 45076Bjerge Strand6 personer,  53 m²100 m til kyst.Sommerhus i Bjerge StrandHus nr: 44966Bjerge Strand6 personer,  93 m²100 m til kyst.

  Ferie i et sommerhus i Bjerge Strand

  Bjerge Strand er et sommerhusområde beliggende i Store Fuglede i Vestsjælland, mellem Kalundborg og Slagelse. Sommerhusområdet Bjerge Strand kaldes også for Bjerge Sydstrand.

  Sommerhusene i Bjerge Sydstrand ligger meget tæt på Ornum Strand, som er en af Vestsjællands lækreste strande. Stranden ved Bjerge Sydstrand er særdeles børnevenlig, da der ikke er nogen understrøm og vandet ikke bliver dybt indtil man kommer langt fra kysten. Den hvide sandstrand ved Bjerge Strand tiltrækker mange feriegæster årligt til sommerhusene i Bjerge Strand.

  Hvis du gerne vil leje et sommerhus i Bjerge Strand, og vil være sikker på at du ikke bliver forhindret i at holde din badeferie på grund af vejrforholdene, så kan du vælge et sommerhus med indendørs pool i Bjerge Strand. På den måde kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er.

  Lidt nord for Bjerge Strand, finder du sommerhusområdet Bjerge Nordstrand, som generelt ser færre turister end Bjerge Sydstrand, og derfor er et meget stille område. Bjerge Nordstrand er omgivet af et særdeles naturskønt landskab, som beboerne i området nyder stor glæde af. Et sommerhus i Bjerge Nordstrand er derfor en oplagt feriemulighed for alle der gerne vil væk fra storbyens støj. Bjerge Nordstrand er kendt for den særdeles naturskønne landskab der omgiver sommerhusområdet.

  Derfor bør du leje et sommerhus i Bjerge Strand

  Ud over det hyggelige miljø i sommerhusområdet og den flotte strand, kan du nemt køre rundt til andre seværdigheder på Sjælland, fra dit lejede sommerhus i Bjerge Strand. Du kan eksempelvis køre nord fra dit sommerhus i Bjerge Strand til havnebyen Kalundborg, hvor du kan opleve den lokale kultur og se Danmarks eneste femtårnede kirke. Hvis du er i sommerhus i Bjerge Strand med dine børn, så kan det være en spændende oplevelse at køre til Sommerland Sjælland, der ligger omkring en times kørsel væk.

  Når du bor i sommerhus i Bjerge Strand, er du tæt på den flotte strand med fint, hvidt sand. Hvis du bliver træt af sand mellem tæerne, kan du vandre nordpå fra dit sommerhus i Bjerge Strand, til Bjerge Nordstrand. Her vil du finde flot natur, en masse flotte gravhøje der kan udforskes, samt vandreruter gennem naturen.

  Hvis du alligevel savner storbyen, er du kun en kort køretur væk fra Kalundborg, Slagelse og Holbæk.

  Sommerhus i Bjerge Strand - det skal du se

  Fra dit sommerhus i Bjerge Strand, kan du nemt og hurtigt køre ud til mange seværdigheder i Sjælland, Lolland-Falster og Møn. DanCenter har samlet en liste over de nærliggende seværdigheder, som ligger i en rimelig køreafstand fra sommerhusområdet Bjerge Strand.

  Lej dit næste sommerhusophold hos DanCenter

  Hvis du leder efter et sommerhus til din næste ferie i Danmark, kan vi klart anbefale et sommerhus i Bjerge Strand. Med et sommerhus på Bjerge Strand, kan du nyde en af Vestsjællands lækreste strande. DanCenter har over 60 års erfaring med at udleje sommerhuse i Bjerge Strand, og vi garanterer trygge og hjemlige rammer for hele familien.

  Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i Bjerge Strand. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

  Uanset om du leder efter et sommerhus i Bjerge Strand, eller et andet sted i Danmark, så kan DanCenter hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til din sommerferie. Vi hjælper hvert år tusindvis af danskere med at finde deres helt rigtige sommerferiebolig, og vi kan hjælpe dig på vej med et sommerhus i Bjerge Strand.

  Rating af huse for Bjerge Strand: 3.9 af 5.0 fra 29 anmeldelser