Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Karrebæksminde

Sommerhus: Karrebæksminde, Syd-Vest Sjælland, Sjælland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 11 svar4.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,3
Ferieboligens indretning og udstyr3,6
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Parophold4,0
Familie/Venner uden børn3,9
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
.... - Holte  (Venneferie uden børn, september 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nej”
annette - københavn  (Parferie, august 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“det åbne rum fungerede rigtig fint.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Man kan ikke sove på hemsen - der er alt for varmt oppe under taget og der er ingen vindue / i skal være klar over at man ikke kan pakke sit tøj ud, der er hverken skab eller kommode.”
Mark - Esbjerg  (Venneferie uden børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenheden”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Undlad at medbringe frostvarer, for der er ingen fryser i sommerhuset.”
Dorte - Aarhus  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Meget hyggelig indretning”
Lasse Christiansen - Brønderslev  (Venneferie uden børn, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God beliggenhed. Tæt på vand/strand. By og flot natur,”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Hyggelig havnemiljø ved broen/kanalen mellem Karrebæksminde og Enø. / Hyggelige restauranter med udsigt til vand.”

Ferieboligfaciliteter

4
0
41m²
nej
nej
200 m
 
Pejs/brændeovn
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2011
 
400 m til restaurant
 
400 m til indkøb
 
200 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • Husnr. 40941
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  KKøkken
  OOpholdsstue
  SPSpisestue
  TETerrasse
  1 Opholdsstue: 1 dobbeltopredning, brændeovn, tv
  1 Hems: 1 dobbeltopredning
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
  Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche
  Og: Terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 170 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Sommerhus beliggende ud til en lille sø i et attraktivt kvarter i Karrebæksminde, tæt ved vandet samt byen. Huset er særdeles velegnet til familie med børn, idet 2 af sovepladserne befinder sig på husets hems. Der findes ingen tv-kanaler i huset. Tv kan forbindes til eget medbragt udstyr.

  Om området

  Om Karrebæksminde

  Sommerhusferie i Karrebæksminde

  Karrebæksminde er en lille fiskerby med skøn badelivsstemning. Byen byder både på cafeer, gode spisesteder, minigolf og en perfekt badestrand. Køb lækre fisk på havnen og nyd frokosten hjemme på terrassen i sommerhuset. Om aftenen kan I nyde aftensmaden på én af de mange restauranter i Karrebæksminde. I byen er der også løbende musikarrangementer.

  Sommerhusferien i Karrebæksminde er perfekt til både den afslappende og den aktive ferie. Tag en dejlig vandre- eller cykeltur gennem landet, nyd en dukkert eller prøv lykken med fiskestangen. I Susåen kan I leje en kano og opleve naturen på smukkeste vis.

  Oplevelser i og omkring Karrebæksminde – sjov for hele familien

  Holder I sommerhusferien i Karrebæksminde er I sikre på at få en ferie fyldt med nye og sjove oplevelser. Besøg blandet andet:

  • Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter – Se udstillinger, musik, foredrag og teater på det 700 år gamle gods.

  • BonBon-Land – En af Danmarks mest kendte forlystelsesparker og med mere end 50 forlystelser, er I garanteret sus i maven. Trænger sulten sig på, byder BonBon-Land også på mange spisepladser og restauranter.

  • Kanalrundfart med skibet Friheden – Tag turen fra Næstved Havn til Gavnø Slot eller Karrebæksminde og nyd den fantastiske udsigt på turen. Undervejs kan I nyde den smukke udsigt til fjorden og det smukke landskab.

  • Gavnø Slot – En af Danmarks største kulturskatte. Gavnø Slot byder på en privat malerisamling med godt 1.000 malerier. I Slotsparken kan I se Danmarks største tulipanudstilling, sansehave og en romantisk rosenhave.

  • ZOOPARK – Besøg den sjældne hvide bengalske tiger, de søde kænguruer eller den europæiske los. Her kan I opleve alt lige fra farlige til sjove og spændende dyr. I parken kan finder I også en stor naturlegeplads samt en souvenirbutik.

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Karrebæksminde

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. På vores lokalkontor i Karrebæksminde er I sikre på at få den rette hjælp, samt gode tips og informationer. Med mange års erfaring står personalet klar – både inden og under dit ophold.

  Sommerhusområder tæt ved Karrebæksminde

  Rundt om Karrebæksminde findes der også andre populære sommerhusområder, hvor I kan leje sommerhus til ferien med DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i områder som Bjerge Sydstrand , Reersø og Stillinge Strand – her tilbyder DanCenter også et skønt udvalg af sommerhuse. Se udvalget af sommerhuse i Syd-Vest Sjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I skønne sommerhusområder ved kysterne, smukke badestrande og Danmarks hovedstad: København. Du kan også have Falster som base og leje et sommerhus i Marielyst .

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Karrebæksminde

  Nyd en afslappende ferie med Danland i Karrebæksminde feriecenter . Her er feriehusene placeret et stenkast fra vandet på den lille ø, Enø. De arkitekttegnede feriehuse ligger på et stort, grønt areal og her er der masser af plads til hele familien kan boltre sig i den smukke natur. Danland Karrebæksminde er et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl. Feriecentret er omkranset af vand, så I kan slappe af, gå i vandet ved sandstranden, tage en cykeltur ud i naturen eller prøve kræfter med en fisketur i fjorden – her kan der både fanges krabber, fladfisk og fjordrejer.

  Om Syd-Vest Sjælland

  Sydvestsjælland er kendt for de lange kyststrækninger, som er ideelle for windsurfere, lystfiskere og naturligvis badegæster. I regionen finder du hyggelige byer såsom Korsør, Skælskør og Slagelse, samt en lang række historiske slotte og herregårde.

  Naturen i Sydvestsjælland er i høj grad præget af havet. Her finder du en masse gode badestrande, blandt andet i Jammerland Bugt og Musholm Bugt, som ligger ud til Storebælt. Besøg her den fantastiske Stillinge Strand, som er en bred strand med klitter og fint sand. Her har du et frit syn til den imponerende Storebæltsbro, som er den længste hængebro i Europa. Ud over gode badestrande finder du store skovområder i Sydvestsjælland, specielt omkring byen Sorø. I den nordlige del af regionen findes Tissø, som er Danmarks fjerdestørste sø. Søen er et vigtigt resteområde for vandfugle og derfor et velbesøgt område af ornitologer.

  Slagelse er Sydvestsjællands vigtigste handelsby, og her finder du gode shoppingmuligheder i byens hyggelige gågader og indkøbscentre. Slagelse huser også en af Danmarks største kaserner, og hver onsdag kan du derfor opleve gardehusarerne ride gennem byen. Syd for Slagelse ligger Skælskør, som er omgivet af den smukke Skælskør Fjord. Her har du mulighed for at tage på en køn fjordsejlads. Skælskør har et af Danmarks mest idylliske gamle bymiljøer med bindingsværkshuse og gårde med toppede brosten.

  I den sydlige del af Sydvestsjælland findes en række spændende slotte, borge og herregårde, som alle ligger tæt ved hinanden. Start eksempelvis med at besøge Espe Gods som ligger ca. 8 km nord for Skælskør. Godset ligger med en fantastisk udsigt over Storebælt. Tag derfra videre til Borreby Borg, som ligger få kilometer syd for Skælskør. Borreby er én af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge, opført i 1556. Videre ca. 16 km østpå finder du Holsteinborg Slot tæt ved landsbyen Bisserup. Slottet var et af de steder, den verdenskendte forfatter H.C. Andersen yndede at besøge ofte. Endnu ca. 30 km østpå finder du Gavnø Slot tæt ved Næstved, som er omgivet af en smuk slotspark.

  Du kan også køre lidt syd for Sjælland og leje et sommerhus i Marielyst eller tage en øferie i sommerhus på Møn. Fra de to destinationer kan du hurtig nå til Sydvestsjællands attraktioner og seværdigheder.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Karrebæksminde, Syd-Vest Sjælland, Sommerhus 40941, 4 personer