Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Feriecenter i Danmark - skøn ferie for hele familien

Hold ferie ved 24 af landets bedste badestrande

Ud over de mere end 7.000 sommerhuse som DanCenter udlejer i Danmark, har DanCenters søstervirksomhed, Danland, 24 feriecentre fordelt rundt om i Danmark. Danlands 24 feriecentre er vidt forskellige i størrelse og udformning, så I kan nemt finde en feriebolig, som passer til din ferie.

Hold badeferie året rundt i et af vores feriecentre med badeland

10 af Danlands feriecentre er ekstra populære blandt børnene, da de har badeland. Børnene kan derfor boltre sig i vandet under hele deres ferie. Specielt Danlands badeland i Blokhus, Søndervig og Gråsten er med deres store vandrutchebaner et sikkert hit blandt de større børn. Er I derimod på ferie med børn under 5 år, så passer de små hyggelige badeland i Bork Havn, Hejlsminde og Ho (ved Blåvand) perfekt til jer. I kan derfor holde ferie i Danmark og stadig få badegaranti, selvom vejret viser sig fra sin mindre gode side.

Feriecentre i Jylland ved Vesterhavet

Der er ingen tvivl om, at vi nyder den jyske vestkyst. Derfor ligger hele 10 af Danlands feriecentre ved Vesterhavet og helt tæt ved stranden. Fra Rømø i Syd til Løkken i nord. Hvorfor ikke tage en ferie langs Vesterhavet hvor I besøger flere af Danlands feriecentre i løbet af ferien? I kan nemlig bestille fra blot én overnatning på vores feriecentre, og rengøring er altid inkluderet.

Vi har naturligvis også feriecentre i resten af Jylland, på Fyn, Sjælland og i Gudhjem på Bornholm. Se alle Danlands 24 feriecentre her.

Tid til forkælelse med et wellnessophold

Skal ferien eller weekendturen indeholde lidt ekstra luksus, så kan I tage et wellnessophold på ét af Danlands tre feriecentre med wellness faciliteter. Her finder I forskellige bade, saunaer og behandlinger, som er ren forkælelse for krop og sjæl, og som giver ny energi til hverdagen. I finder wellness faciliter i Gråsten Feriecenter, Rømø Resort og Blokhus Feriecenter.

Forskel på ferie i sommerhus og ferie i feriecenter

Når I vælger at holde ferie i én af Danlands ferieboliger, får I adgang til en række forskellige aktiviteter, som man normalt ikke har adgang til, når man lejer et sommerhus. Det kan eksempelvis være badeland, som 8 af Danlands feriecentre har. Andre aktiviteter er eksempelvis legeland, legeplads, bordtennis, minigolf, boldbaner og udendørs swimmingpool. Det er meget forskelligt hvad de enkelte feriecentre hos Danland tilbyder af aktiviteter. Nogle af Danlands feriecentre med flest aktiviteter er Danland i Blokhus, Danland i Vigsø og Danland i Søndervig, som alle har et bredt udvalg af aktiviteter.

En anden forskel mellem sommerhus og feriecenter er, at I bor i rækkehus eller ferielejlighed, når I holder ferie i et feriecenter. Derfor bor man ofte side om side med de øvrige feriegæster, hvilket kan give større mulighed for børnene til at finde nye legekammerater i ferien.

For de fleste handler ferie i Danmark om dejlige ferieoplevelser sammen med familien eller vennerne, og det er I garanteret, hvad enten I vælger at holde ferie i et DanCenter sommerhus eller i et Danland feriecenter. Fælles for dem alle er deres fantastiske placering tæt ved vand og strand.

Bestil feriebolig i feriecenter her på DanCenter.dk

I kan bestille ophold i ét af Danlands feriecentre på samme måde som I bestiller sommerhus. Se ledige ferieboliger i Danlands 24 feriecentre nedenfor.