Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Feriecenter i Danmark

Hold ferie ved 28 af landets bedste badestrande

Ud over de mere end 5.000 sommerhuse som DanCenter udlejer i Danmark har DanCenters søstervirksomhed, Danland, 28 feriecentre fordelt rundt om i Danmark. Danlands 28 feriecentre er vidt forskellige i størrelse og udformning, så du kan nemt finde en feriebolig, som passer til din ferie. Fælles for dem alle er deres fantastiske placering tæt ved kyst og strand.


Forskel på ferie i sommerhus og ferie i feriecenter

Når du vælger at holde ferie i én af Danlands ferieboliger, får du adgang til en række forskellige aktiviteter, som man normalt ikke har adgang til, når man lejer et sommerhus. Det kan eksempelvis være badeland, som 9 af Danlands feriecentre har. Andre aktiviteter er eksempelvis legeland, legeplads, bordtennis, minigolf, boldbaner og udendørs swimmingpool. Det er meget forskelligt hvad de enkelte feriecentre hos Danland tilbyder af aktiviteter. Nogle af Danlands feriecentre med flest aktiviteter er Danland i Blokhus, Danland i Vigsø og Danland i Søndervig, som alle har et bredt udvalg af aktiviteter.

En anden forskel mellem sommerhus og feriecenter er, at du bor i rækkehus eller ferielejlighed, når du holder ferie i et feriecenter. Derfor bor man ofte side om side med de øvrige feriegæster, hvilket kan give større mulighed for børnene til at finde nye legekammerater i ferien. Du kan læse mere om Danlands 28 feriecentre her.

For de fleste handler ferie i Danmark om dejlige ferieoplevelser sammen med familien eller vennerne, og det er du garanteret, hvad enten du vælger at holde ferie i et DanCenter sommerhus eller i et Danland feriecenter.

Bestil feriebolig i feriecenter her på DanCenter.dk

Du kan bestille ophold i ét af Danlands feriecentre på samme måde som du bestiller sommerhus. Se ledige ferieboliger i Danlands 28 feriecentre nedenfor.
Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus