Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Gedesby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Gedesby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Gedesby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 24 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Gedesby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Gedesby: 4.1 af 5.0 fra 127 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Rødby-Puttgarden
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Gedesby

  Hus nr: 38855Gedesby6 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus med store terrasser, heraf 2 overdækket. Huset er beliggende ca. 900 m fra en bred, børnevenlig sandbadestrand så langt øjet det rækker. Der er en sauna, som påvirker hele kroppens kredsløb, muskler og led. På grunden finder I en gynge ...Hus nr: 09686Gedesby8 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende i rolige omgivelser i Gedesby omgivet af en smuk have. Huset appellerer til børnefamilien, og der er et godt indrettet aktivitetshus i det tilhørende anneks, hvor familiens unge kan hygge sig med tv og ...Hus nr: 60762Gedesby5 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.I de smukke omgivelser i Gedesby ligger dette sommerhus på en dejlig grund, hvor der er rig mulighed for at nyde solen, og hvor der også er tænkt på de mindste med en sandkasse. Der er terrasse, hvoraf en del er overdækket, hvor I kan opholde ...Hus nr: 30878Gedesby8 personer,  104 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Tæt på bred, børnevenlig sandbadestrand ligger dette sommerhus i rolige omgivelser. Lyst og veludført sommerhus med stor træterrasse, som er delvist overdækket. Der er 3 store soveværelser samt 2 hemse med god plads. Der er 2 badeværelser i ...Hus nr: 62532Gedesby6 personer,  40 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.I et roligt område i Gedesby ligger dette sommerhus i gåafstand fra havet. Sommerhuset er til den lille familie, hvor der skal hygges i dette lidt mindre hus med en lys havestue. I stuen er der brændeovn, åbent køkken med bl.a. keramiske kogeplader, ...Hus nr: 35353Gedesby6 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønt område ved Gedesby med masser af dyreliv. Der er bl.a. gratis internet og tv med både tyske og danske kanaler. Terrassen indbyder til hygge, hvor I kan grille, og på græsplænen kan I hygge med spil og leg. Hvis ...

  Se alle huse i området.