Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Gedesby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Gedesby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Gedesby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 25 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Gedesby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Gedesby: 4.1 af 5.0 fra 142 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Rødby-Puttgarden
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Gedesby

  Sommerhus i GedesbyHus nr: 60762Gedesby5 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.I de smukke omgivelser i Gedesby ligger dette sommerhus på en dejlig grund, hvor der er rig mulighed for at nyde solen, og hvor der også er tænkt på de mindste med en sandkasse. Der er terrasse, hvoraf en del er overdækket, hvor I kan opholde ...Sommerhus i GedesbyHus nr: 55590Gedesby6 personer,  82 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønt område med masser af dyreliv i form af harer, fasaner, rådyr og masser af fugle. Terrassen indbyder til hygge, hvor I kan grille, og på græsplænen kan I hygge med spil og leg.Sommerhus i GedesbyHus nr: 09502Gedesby5 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus beliggende i smukke og naturskønne omgivelser i et sommerhusområde i Gedesby. Huset er renoveret i 2015 og ligger på en lukket og indhegnet grund, hvor der er rig mulighed for, at nyde solen. Her er også tænkt på familiens mindste ...Sommerhus i GedesbyHus nr: 33470Gedesby8 personer,  101 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Ca. 800 meter fra børnevenlig, bred sandbadestrand så langt øjet det rækker ligger dette sommerhus i rolige omgivelser tæt på naturen. 2 badeværelser med bruseniche, det ene med spabad samt sauna. Der er 3 store værelser samt stor hems med tv ...Sommerhus i GedesbyHus nr: 88969Gedesby6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus ved børnevenlig og bred sandbadestrand så langt øjet det rækker. Huset ligger på beplantet grund i rolige omgivelser med rådyr og andet dyreliv tæt på naturen. Der er energibesparende luft/luft varmepumpe. Overdækket terrasse med grill ...Sommerhus i GedesbyHus nr: 69299Gedesby8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.1,4 km til kyst.Sommerhus ved børnevenlig og bred sandbadestrand så langt øjet det rækker. 2 badeværelser med bruseniche, det ene med adgang til sauna og spabad, som giver velvære for hele kroppen. Der er energibesparende luft-luft varmepumpe og brændeovn. ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus