Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Ebeltoft - Turistby nr. 1 på Djursland

Lej sommerhus i Ebeltoft - Turistby nr. 1 på Djursland

 
Søg område: Ebeltoft
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 21 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Ebeltoft - Turistby nr. 1 på Djursland

Book en sommerhusferie i Ebeltoft på Djursland

Djurslands største by - hvor du har mulighed for at opleve et lille stykke Danmarkshistorie. Her kan du gå på opdagelse i de brostensbelagte hyggelige, smalle gader og se på de farverige, smukke bindingsværkshuse. En hyggelig by med masser af stemning og charmerende oplevelser. I nærheden ligger nationalparken Mols Bjerge - her bliver du blandt andet budt på fantastiske naturoplevelser, vandreture og smukke cykelruter. Find det perfekte sommerhus for dig og din familie og oplev charmen byen Ebeltoft byder på.

Start din søgning efter et sommerhus i Ebeltoft her:

Læs mere om Ebeltoft
Rating af huse for Ebeltoft: 3.9 af 5.0 fra 227 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Ebeltoft

  Hus nr: 26351Ebeltoft4 personer,  94 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Fantastisk liebhaverbolig af de helt specielle for den krævende lejer. Fantastisk panoramaudsigt over Ebeltoft Vig. Beliggende ca. 500 m fra det gamle Rådhus i Ebeltoft på 1. sal i et bygningskompleks i 1. række ud til Ebeltoft Vig. Her kan ...Hus nr: 94495Ebeltoft4 personer,  57 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Tæt på Ebeltoft by ligger dette velholdte sommerhus med en dejlig omkransende have. Terrassen giver mulighed for at hygge jer udenfor med grillen på de gode sommeraftener. Huset har en fælles stue og køkken, som giver alle mulighed for at hygge ...Hus nr: 05249Ebeltoft6 personer,  64 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende i eftertragtet område ved Vibæk Strand. Huset er beliggende på en stor naturgrund med træer. Sydvendt, overdækket terrasse samt fliseterrasse, hvor de lune sommeraftener kan tilbringes. Der er sandkasse til børnene.Hus nr: 68007Ebeltoft6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Stor stuelejlighed i patriciervilla tæt på Ebeltoft by i kort gåafstand til børnevenlig strand. Lejligheden har egen terrasse og have, og fra stuen er der havudsigt. Et af soveværelserne har direkte udgang til terrassen. Havestuen forlænger ...Hus nr: 93187Ebeltoft8 personer,  167 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Swimmingpool-hus med meget lyse og store rum. Her kan ferien virkelig nydes inde som udendørs. Den ene ende af huset er indrettet med stor swimmingpool, spabad og sauna. I midten ligger åbent køkken, spiseafdeling og stuen, hvor der bl.a. er ...Hus nr: 62888Ebeltoft36 personer,  450 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Dette store sommerhus på 450 m2 kan rumme den helt store familiesammenkomst. Her er ni gode soveværelser, alle med dobbeltseng, samt hems. Hvert værelse har eget badeværelse og et lille the-køkken. Alle værelser har også eget tv. I fællesstuen ...

  Se alle huse i området.

  Sommerhus i Ebeltoft

  Byen Ebeltoft ligger på Djursland og her er byen en attraktion i sig selv. Ebeltoft er én af Danmarks mest populære feriebyer og dette er ikke uden grund. Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og fik sine købstadsrettigheder tilbage i 1301 og dette genspejler sig i den hyggelige by. De brostensbelagte, smalle gader og gamle, små bindingsværkshuse skaber de perfekte rammer for en hyggelig gåtur gennem den gamle købstad, hvor der om sommeren ofte er musik og underholdning.

  Den stemningsfyldte by har mange små butikker, med alt fra mode til kunsthåndværk, som glas- og keramikbutikker og andre specialbutikker. Derudover har byen også flere restauranter og caféer.

  Byen Ebeltoft er et lille stykke Danmarkshistorie, smukt placeret ved vandet. Besøg Glasmuseet Ebeltoft – Danmarks eneste museum for glaskunst, Ree Park Safari eller Fregatten Jylland – verdens længste træskib, som deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet. Det store antal turister der hvert år besøger Ebeltoft nyder godt af de sjove seværdigheder, den hyggelige by, den smukke natur og de gode badestrande i området.

  Oplevelser i Ebeltoft – det sker der

  Det gamle Rådhus og Siamesisk samling

  Det gamle Rådhus er bygget i 1789 og ligger i den gamle bydel i Ebeltoft. Det er en unik oplevelse at bevæge sig rundt i bygningen med det originale interiør og besøge vagtstuen, Molbostuen, Tingstuen og Fangekælderen.

  Lige bag Det gamle Rådhus finder man Siamesisk samling. En enestående samling af udstoppede dyr, insekter og etnografiske genstande skabt af Rasmus Havmøller, en dansk eventyrer og jager, under hans ophold i Siam (Thailand) fra 1914 til 1933. Den eksotiske samling er et rent kunstkammer og står stadig som dengang det åbnede i 1940. En attraktion for både børn og voksne.

  Naturparken – Mols Bjerge

  Oplev Nationalpark Mols Bjerge og se det unikke landskab og den smukke natur. Den danske nationalpark er opkaldt efter områdets bedst kendte naturområde: Mols Bjerge, men det store naturområde rummer mere end det, med et landareal på omkring 150 km2 og 30 km2 hav. Nationalparken består af heder, skov, moser og smukke kyststrækninger. Besøg den fine badestrand eller benyt muligheden for at vandre, ride eller deltage i en guidet tur - Nationalpark Mols Bjerge er fuld af muligheder.

  Glasmuseet Ebeltoft

  Gå på opdagelse i en magisk verden af glas i Danmarks eneste museum for glaskunst. Et internationalt museum for moderne kunst med en imponerende samling på mere end 1.500 værker, hvor der året rundt er udstillinger med glaskunst. Besøger du museet i børnenes skoleferier er det muligt selv at prøve kræfter med kunstværk i glas.

  Fregatten Jylland

  Verdens længste træskib og en enestående historie. Skibet deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet og var på det tidspunkt et højteknologisk vidunder og et af de mest moderne skibe. Fregatten byder på mange historier og aktiviteter for både børn og voksne.

  Ree Park Safari

  Tag en tur i Ree Park Safari, mød de mange dyr fra fire forskellige kontinenter og få en uforglemmelig oplevelse. Prøv en ridetur på en af de store kameler, klap med alle dyrene på Farmen, tag Amerika Expressen til den nordamerikanske prærie med bjørne, elge og ulve eller tag en tur på Safari og mød de afrikanske dyr fra savannen.

  Lej dit sommerhus hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på.

  Sommerhusudlejning i Ebeltoft

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal.

  Lad dig inspirere af de mange forskellige huse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse er kæledyr, velkomne.

  Sommerhusområder i Ebeltoft

  Ebeltoft er blot en af de hyggelige sommerhusområder på Djursland.

  DanCenter sommerhusudlejning tilbyder også sommerhuse i mange andre populære områder. Find et sommerhus i områderne

  Handrup Bakker , Egsmark Strand , Begtrup Vig og Helgenæs eller i områderne Øer Strand , Skødshoved og Lyngsbæk Strand .

  Hold ferie nær Ebeltoft med Danland Feriecenter

  Prøv en lidt anderledes ferieform med et ophold på et af Danlands feriecentre. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du tit ikke har ved sommerhusudlejning. I Danlands feriecenter Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft , ligger ferieboligerne på de syv bro-forbundne øer. Her kan ferien nydes med en skøn udsigt til enten havnebassinerne eller kanalerne og den smukke natur. På feriecentret finder I blandt andet en indendørs swimmingpool og sauna. Udendørs er der aktiviteter som fodbold, beachvolley, tennis, petanque og minigolf. På den udendørs legeplads kan børnene hygge sig og få nye legekammerater.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus