Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Handrup Bakker - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Handrup Bakker - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Handrup Bakker
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 19 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Handrup Bakker - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Handrup Bakker: 4.1 af 5.0 fra 204 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Handrup Bakker

  Hus nr: 38531Handrup Bakker8 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna roligt beliggende med udsigt over en lille sø og ca. 800 m til Handrup Strand. Stor, lys stue med brændeovn i forbindelse med åbent samtalekøkken, her kan der laves mad og samtidig hygges med de andre, som sidder ...Hus nr: 09708Handrup Bakker6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus kik til Ebeltoft Vig. Husets køkken ligger sammen med stuen, så alle kan deltage i madlavning og spil på samme tid. Huset er møbleret i skandinavisk stil. Der er en stor brændeovn i stuen, som hurtigt kan opvarme hele ...Hus nr: 53634Handrup Bakker10 personer,  141 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,5 km til kyst.Stort sommerhus i Handrup Bakker. Her er naturreservatet Mols Bjerge med al den smukke natur. Huset er gennemrestaureret i 2012 og ført tilbage til gammel stil. I haven er der en gammel men restaureret togvogn, som kan bruges til mange timers ...Hus nr: 55245Handrup Bakker4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,4 km til kyst.Velbeliggende sommerhus i Handrup Bakker. Der er en god terrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag. Køkken og stue ud i et, så alle kan deltage i både madlavning og hygge samtidig. Fra køkkenet kan I gå ud på særskilt terrasse og nyde morgensolen ...Hus nr: 38282Handrup Bakker6 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i to etager, renoveret i 2016, lyst og praktisk møbleret, beliggende på skrånende, åben grund med træer. I haven er der en trampolin til børnene så de kan hoppe og lege (brug af denne sker på lejers eget ansvar/forsikring), der er ...Hus nr: 08493Handrup Bakker6 personer,  57 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.Her er et mindre sommerhus, som virkelig har hygge og charme. Det er velegnet til den lille egoistfamilie, som gerne vil bo et sted med Naturpark Mols lige udenfor døren og fred og ro i lange baner. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus