Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Østjylland

 
Søg område: Østjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 925 ferieboliger.

Lej sommerhus i Østjylland

Lej et sommerhus i Østjylland - Jyllands milde østkyst

Østjylland er en god kombination af frodige landskaber og store skove, kyster med fine strande og travle og spændende byer. Groft sagt strækker Østjylland sig fra Kattegat i øst til Viborg-egnen i vest og fra Fredericia i syd til Hobro i nord.

Start din søgning efter et sommerhus i Østjylland her:

Læs mere om Østjylland
Rating af huse for Østjylland: 4.0 af 5.0 fra 34207 anmeldelser

925 sommerhuse for Østjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i SkovgårdeHus nr: 25908Skovgårde6 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 44973Øster Hurup10 personer,  200 m²100 m til kyst.Sommerhus i Elsegårde StrandHus nr: 54025Elsegårde Strand10 personer,  132 m²400 m til kyst.Sommerhus i HvidbjergHus nr: 53961Hvidbjerg8 personer,  70 m²300 m til kyst.Sommerhus i Bønnerup StrandHus nr: 44614Bønnerup Strand6 personer,  99 m²900 m til kyst.Sommerhus i Pøt StrandbyHus nr: 9867Pøt Strandby8 personer,  136 m²700 m til kyst.Sommerhus i SkovgårdeHus nr: 53950Skovgårde10 personer,  161 m²4,8 km til kyst.Sommerhus i HelgenæsHus nr: 52368Helgenæs4 personer,  146 m²50 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 44832Ebdrup5 personer,  59 m²6 km til kyst.Sommerhus i Gjerrild NordstrandHus nr: 8524Gjerrild Nordstrand6 personer,  79 m²300 m til kyst.Feriebolig i Bønnerup StrandHus nr: 58343Bønnerup Strand4+4 personer,  62 m²200 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 57632Als Odde6 personer,  85 m²600 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 4112Als Odde4 personer,  95 m²100 m til kyst.Sommerhus i St. SjørupHus nr: 54020St. Sjørup6 personer,  104 m²Sommerhus i Dråby StrandHus nr: 44360Dråby Strand6 personer,  65 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 16583Als Odde8 personer,  83 m²200 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 65935Grenå Strand4 personer,  50 m²400 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 78681Fjellerup Strand10 personer,  180 m²400 m til kyst.Sommerhus i Gjerrild NordstrandHus nr: 7483Gjerrild Nordstrand5 personer,  59 m²600 m til kyst.Sommerhus i Øer Maritime FeriebyHus nr: 52741Øer Maritime Ferieby6 personer,  64 m²700 m til kyst.Sommerhus i HelberskovHus nr: 9616Helberskov10 personer,  150 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 66008Øster Hurup8 personer,  120 m²300 m til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 68040Egense10 personer,  137 m²200 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 55126Øster Hurup6 personer,  89 m²500 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 8736Øster Hurup8 personer,  116 m²400 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 68483Als Odde8 personer,  80 m²200 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 13457Øster Hurup6 personer,  85 m²150 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 38896Øster Hurup8 personer,  119 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 10254Øster Hurup6 personer,  73 m²100 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 48348Ebdrup6 personer,  106 m²8 km til kyst.
Se alle 925 DanCenter sommerhuse for Østjylland

Lej et sommerhus i Østjylland og hold ferie i et smukt og unikt landskab

Det østjyske landskab blev formet af istidens gletschere. Der hvor smeltevandet løb ud, opstod der dale, slugter og dybe fjorde, og da isen smeltede for ca. 14.000 år siden, havde den efterladt et smukt og bakket morænelandskab. Dette giver Østjylland noget af Danmarks mest unikke natur, som du kan få glæde af, hvis du lejer et sommerhus i Østjylland. Til den naturglade ferieturist, vil et lejet sommerhus i Østjylland være den perfekte base til at udforske området.

Hvis du har planer om at holde en afslappende ferie i et lejet sommerhus i Østjylland, og gerne vil være tæt på vandet, kan du vælge et leje et sommerhus langs Kattegat, på Djursland eller Mols, eller syd for Aarhus. En ferie i et lejet sommerhus i Østjylland er en oplagt mulighed for en familieferie, da du her finder mange gode og familievenlige strande med fint sand. På de østjyske strande er der lavt vand langs det meste af kysten, og havet er ikke for voldsomt, hvilket gør det perfekt til børnefamilier. Du kan også bade i fjordene – især i Horsens og Vejle fjorde finder du gode badestrande og roligt vand at bade i.

Fordele ved at leje et sommerhus i Østjylland

Når du bor i et sommerhus i Østjylland, får du en unik kombination af havudsigt, smuk natur og byliv. Denne kombination ser du ikke mange andre steder i landet. Selvom de fleste af DanCenters sommerhuse i Østjylland ligger ud til Kattegat, vil du altid være i tæt afstand til skove og naturområder, uanset hvor i Østjylland du vælger at leje et sommerhus. Hvis du er en naturglad og eventyrlysten person, bør du overveje at leje et sommerhus på Djursland, da du her vil være tæt på Nationalparken Mols Bjerge, der byder på vandreture og fritidsaktiviteter.

En af de største fordele ved at bo i et sommerhus i Østjylland, er at du altid er tæt på en masse aktiviteter. Hvis du er et bymenneske, kan du vælge at leje et sommerhus i nærheden af en af de fire store byer i Østjylland, Aarhus, Randers, Vejle og Horsens. Her finder du en masse by-aktiviteter, eksempelvis Randers Regnskov i Randers og ARoS i Aarhus. Med et sommerhus i Østjylland, vil du være tæt på både kulturelle- og spiseoplevelser, samt naturen og havet. En unik oplevelse, som du ikke finder andre steder i Danmark!

Det skal du se når du lejer et sommerhus i Østjylland

Når du lejer et sommerhus i Østjylland, vil du være tæt på en masse seværdigheder, som du ikke finder andre steder i landet. Når du lejer sommerhus i Østjylland, er det en fordel at have en bil med, så du kan køre ud til de forskellige seværdigheder og aktiviteter i området. Vi har samlet en liste over de mest attraktive seværdigheder i området, som du kan køre ud til når du bor i et sommerhus i Østjylland.

Randers Fjord

Randers Fjord kan krydses flere steder med små færger, som kommer når du kalder – bl.a. ved Mellerup-Voer og Udbyhøj. Ved udmundingen af Horsens Fjord går små færger fra Snaptum til Hjarnø og Endelave.

Mols Bjerge

Djursland ligger Nationalparken Mols Bjerge med lyngbakker og enebærbuske. Omkring Silkeborg og Skanderborg kan du opleve det midtjyske Søhøjland med Danmarks største å Gudenåen, smukke søer på stribe og en formidabel udsigt fra Himmelbjerget ved Ry. Med et sommerhus i Ebeltoft vil du kun være en kort køretur væk fra denne nationalpark.

Hald Sø med de fredede Dollerup Bakker

Syd for Viborg finder du Hald Sø med de fredede Dollerup Bakker, hvor landskabet er storslået og uspoleret. Vest for Viborg ligger Kongenshus Mindepark midt på den jyske hede, med lyngarealer så langt øjet rækker. Jorden er sandet og kalkholdig, og i Mønsted og Daugbjerg Kalkminer nord for mindeparken er der brudt kalk i århundreder. De nedlagte miner er åbne for publikum, som kan opleve de dybe minegange og kæmpe flagermuskolonier.

Danmarks største kløft

Grejsdalen nordvest for Vejle er Danmarks største kløft. Området er unikt og naturskønt med høje skovklædte skrænter, og i bunden løber Grejs Å. Også i Vejle Ådal er der flotte naturoplevelser

De traditionsrige købstæder

Den østlige del af Jylland er karakteriseret ved de mange traditionsrige købstæder, der ligger ved en fjord. Fra syd mod nord er det bl.a. Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejle, Horsens, Randers, Aalborg - og ikke mindst Aarhus, hvor du finder kulturoplevelser i verdensklasse.

Syd for Limfjorden

En kort færgeoverfart fra Hals til Egense bringer os videre til fiskerlejet Øster Hurup, som er smukt placeret ved Kattegat på den mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord. Her finder du Danmarks måske mest børnevenlige strand, hvor børnene skal langt ud i vandet, før det når til navlen.

Midtvejs mellem den tyske grænse og Skagen, midt i Danmark, ligger Jyllands ”næse” Djursland. Udover en stor koncentration af familieattraktioner, som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark, er Nationalpark Mols Bjerge og halvøens yderst børnevenlige strande nogle af Djurslands naturmæssige højdepunkter.

Fra Aarhus til grænsen

Jyllands hovedstad, Aarhus, er med ARoS og Den Gamle By næppe nødvendig at fremhæve for et dansk publikum. En hemmelig perle ligger syd for Aarhus, hvor Juelsmindes kyst er blandt Danmarks smukkeste og mest varierede landskab. Fra Århus til Frederecia finder skovklædte skrænter og autentiske naturstrande på nordsiden af Vejle Fjord og sandstrande ved Juelsminde. Fra 1864 til 1920 lå den dansk/tyske grænse ved det gamle fiskerleje Hejlsminde, hvor der i dag er mange sommerhuse og en lystbådehavn. Nærheden til Tyskland ses også tydeligt fra Kolding og mod syd. Naturligvis særligt i Sønderborg og ved Dybbøl Mølle, der var centrum for krigen i 1864. Udbuddet af attraktioner - historie, kultur, fiske- og badevand – matches af tilsvarende stort udbud af sommerhuse på hele Als og på Broagerland ved Flensborg Fjord, hvor du er lige i nærheden af det hele. Der er altså alt mulig grund til at finde sommerhus i Århus - eller Aarhus om man vil. DanCenter kan hjælpe med at finde sommerhusudlejning i Århus eller omegn.

Sommerhus Århus

Århus, ofte kaldet "Smilets By", er en af Danmarks mest charmerende byer, og hvad kan være bedre end at kombinere denne bys pulserende liv med roen fra et sommerhus?

At tage i sommerhus i nærheden af Århus giver en unik mulighed for at opleve det bedste fra to verdener. Du kan vågne op til fuglesang og morgenkaffe i rolige omgivelser, og senere på dagen kan du udforske Danmarks næststørste by med alle dens kulturelle skatte.

Her er nogle ting, du kan lave i og omkring Århus:

Besøg ARoS Århus Kunstmuseum og lad dig imponere af kunstværkerne og den berømte "Your rainbow panorama" på taget.

Dyk ned i historien i Den Gamle By, hvor du kan opleve, hvordan Danmark så ud i forskellige tidsaldre.

Gå en tur i Marselisborg Dyrehave eller langs kysten ved Risskov.

Strøget i Århus er fyldt med butikker, og der er et hav af skønne restauranter og caféer, hvor du kan smage på alt fra traditionelle danske retter til international gourmet.

Århus er vært for flere festivaler og koncerter gennem året, så tjek programmet, inden du drager afsted!

Så næste gang du overvejer en get-away i Danmark, bør et sommerhus i nærheden af Århus stå øverst på listen. Med en blanding af natur, kultur og urban atmosfære er der noget for enhver smag.

Så der er god grund til at lede efter sommerhusudlejning Århus.

Nordjylland

Det kan også være en god idé at drage mod Nordjylland, som har en malerisk region i Danmark kendt for sin varierede natur, inklusive brede sandstrande, klitlandskaber og frodige skove. Området tilbyder et rigt kulturelt liv med historiske steder, museer og et levende kunst- og musikmiljø. Her kan man også opleve Skagen, hvor de to have Kattegat og Skagerak mødes.

Vestjylland

Vestjylland er kendt for sin rå og uberørte natur, herunder Vesterhavets vilde kyster, hedeområder og unikke fjordlandskaber. Regionen har en rig historie og kulturarv, der afspejles i dens mange traditionelle fiskerlejer, gamle kirker og historiske seværdigheder.

Hvor i Østjylland er det bedst at leje et sommerhus?

Når du skal afgøre hvor i Østjylland du skal leje et sommerhus, kan det være en god idé at planlægge hvad du gerne vil opleve på din sommerhusferie i Østjylland. Vil du gerne være tæt på vandet, og nyde de hvide sandstrande op til Kattegat, eller vil du nyde den flotte, bakkede landskab? DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Østjylland, vi har både sommerhuse med havudsigt der ligger op til kysten, og sommerhuse der ligger tæt på store skovområder.

Hvis du er et bymenneske, og gerne vil holde dig tæt på en by, kan det anbefales at leje et sommerhus i nærheden af de store byer i Østjylland, Aarhus, Randers, Horsens og Vejle. Herfra kan du køre ud til de forskellige aktiviteter og seværdigheder, som Østjylland har at byde på.

Lej et sommerhus til din næste ferie i Østjylland hos DanCenter

DanCenter har hundredvis af forskellige sommerhuse til leje i Østjylland. Vi har en masse sommerhuse i Østjylland med havudsigt, så du kan finde det helt rigtige sommerhus til din næste badeferie i et sommerhus i Østjylland. Du kan også overveje at leje et sommerhus med pool i Østjylland, så du er sikker på at din badeferie ikke bliver ødelagt, hvis vejrforholdene ikke lægger op til at man kan bade på stranden. Hvis du foretrækker at bo tæt på de smukke østjyske skove, kan du overveje et leje et sommerhus på Djursland. Eller et sommerhus i Århus.

Hvis du har svært ved at vælge hvilket sommerhus i Østjylland du vil leje, så tøv ikke med at kontakte os. DanCenter har mere end 800 sommerhuse til leje i Østjylland, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige til netop dine behov. Det er et godt alternativ til Århus sommerhus.