Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Østjylland

 
Søg område: Østjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 991 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Østjylland

Lej et sommerhus i Østjylland - Jyllands milde østkyst

Østjylland er en god kombination af frodige landskaber og store skove, kyster med fine strande og travle og spændende byer. Groft sagt strækker Østjylland sig fra Kattegat i øst til Viborg-egnen i vest og fra Fredericia i syd til Hobro i nord.

Start din søgning efter et sommerhus i Østjylland her:

Læs mere om Østjylland
Rating af huse for Østjylland: 3.8 af 5.0 fra 1778 anmeldelser

991 sommerhuse for Østjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Bønnerup StrandHus nr: 8506Bønnerup Strand6 personer,  140 m²400 m til kyst.Feriebolig i Øer Maritime FeriebyHus nr: 4818Øer Maritime Ferieby4+3 personer,  63 m²750 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 48425Fjellerup Strand10 personer,  120 m²500 m til kyst.Sommerhus i Bønnerup StrandHus nr: 44614Bønnerup Strand6 personer,  99 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 99889Fjellerup Strand5 personer,  57 m²700 m til kyst.Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 9692Boeslum Strand10 personer,  156 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 7238Fjellerup Strand6 personer,  55 m²300 m til kyst.Sommerhus i Egsmark StrandHus nr: 48956Egsmark Strand8 personer,  131 m²400 m til kyst.Sommerhus i Ajstrup Strand/MallingHus nr: 15426Ajstrup Strand/Malling5 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i SkovgårdeHus nr: 26595Skovgårde10 personer,  130 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 48257Øster Hurup6 personer,  88 m²400 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 57327Ebdrup6 personer,  73 m²10 km til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 9449Fjellerup Strand6 personer,  81 m²300 m til kyst.Sommerhus i Dråby StrandHus nr: 44360Dråby Strand6 personer,  65 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 5759Øster Hurup6 personer,  120 m²400 m til kyst.Sommerhus i HøllHus nr: 33805Høll8 personer,  106 m²300 m til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 8409Egense6 personer,  75 m²400 m til kyst.Sommerhus i St. SjørupHus nr: 38200St. Sjørup14 personer,  163 m²300 m til kyst.Sommerhus i Hegedal/FjellerupHus nr: 4430Hegedal/Fjellerup6 personer,  108 m²300 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 43932Als Odde8 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 6435Grenå Strand7 personer,  100 m²400 m til kyst.Sommerhus i HelberskovHus nr: 9616Helberskov10 personer,  150 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Bønnerup StrandHus nr: 4584Bønnerup Strand6 personer,  70 m²600 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 9952Fjellerup Strand6 personer,  77 m²250 m til kyst.Sommerhus i Begtrup VigHus nr: 48953Begtrup Vig8 personer,  144 m²300 m til kyst.Sommerhus i DejretHus nr: 49645Dejret6 personer,  78 m²350 m til kyst.Sommerhus i Gjerrild NordstrandHus nr: 7483Gjerrild Nordstrand5 personer,  59 m²600 m til kyst.Sommerhus i Handrup BakkerHus nr: 4765Handrup Bakker8 personer,  100 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i MørkholtHus nr: 44967Mørkholt4 personer,  80 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 8383Øster Hurup6 personer,  66 m²75 m til kyst.
Se alle 991 DanCenter sommerhuse for Østjylland

Lej et sommerhus i Østjylland og hold ferie i et smukt og unikt landskab

Det østjyske landskab blev formet af istidens gletschere. Der hvor smeltevandet løb ud, opstod der dale, slugter og dybe fjorde, og da isen smeltede for ca. 14.000 år siden, havde den efterladt et smukt og bakket morænelandskab. Dette giver Østjylland noget af Danmarks mest unikke natur, som du kan få glæde af, hvis du lejer et sommerhus i Østjylland. Til den naturglade ferieturist, vil et lejet sommerhus i Østjylland være den perfekte base til at udforske området.

Hvis du har planer om at holde en afslappende ferie i et lejet sommerhus i Østjylland, og gerne vil være tæt på vandet, kan du vælge et leje et sommerhus langs Kattegat, på Djursland eller Mols, eller syd for Aarhus. En ferie i et lejet sommerhus i Østjylland er en oplagt mulighed for en familieferie, da du her finder mange gode og familievenlige strande med fint sand. På de østjyske strande er der lavt vand langs det meste af kysten, og havet er ikke for voldsomt, hvilket gør det perfekt til børnefamilier. Du kan også bade i fjordene – især i Horsens og Vejle fjorde finder du gode badestrande og roligt vand at bade i.

Fordele ved at leje et sommerhus i Østjylland

Når du bor i et sommerhus i Østjylland, får du en unik kombination af havudsigt, smuk natur og byliv. Denne kombination ser du ikke mange andre steder i landet. Selvom de fleste af DanCenters sommerhuse i Østjylland ligger ud til Kattegat, vil du altid være i tæt afstand til skove og naturområder, uanset hvor i Østjylland du vælger at leje et sommerhus. Hvis du er en naturglad og eventyrlysten person, bør du overveje at leje et sommerhus på Djursland, da du her vil være tæt på Nationalparken Mols Bjerge, der byder på vandreture og fritidsaktiviteter.

En af de største fordele ved at bo i et sommerhus i Østjylland, er at du altid er tæt på en masse aktiviteter. Hvis du er et bymenneske, kan du vælge at leje et sommerhus i nærheden af en af de fire store byer i Østjylland, Aarhus, Randers, Vejle og Horsens. Her finder du en masse by-aktiviteter, eksempelvis Randers Regnskov i Randers og ARoS i Aarhus. Med et sommerhus i Østjylland, vil du være tæt på både kulturelle- og spiseoplevelser, samt naturen og havet. En unik oplevelse, som du ikke finder andre steder i Danmark!

Det skal du se når du lejer et sommerhus i Østjylland

Når du lejer et sommerhus i Østjylland, vil du være tæt på en masse seværdigheder, som du ikke finder andre steder i landet. Når du lejer sommerhus i Østjylland, er det en fordel at have en bil med, så du kan køre ud til de forskellige seværdigheder og aktiviteter i området. Vi har samlet en liste over de mest attraktive seværdigheder i området, som du kan køre ud til når du bor i et sommerhus i Østjylland.

Randers Fjord

Randers Fjord kan krydses flere steder med små færger, som kommer når du kalder – bl.a. ved Mellerup-Voer og Udbyhøj. Ved udmundingen af Horsens Fjord går små færger fra Snaptum til Hjarnø og Endelave.

Mols Bjerge

Djursland ligger Nationalparken Mols Bjerge med lyngbakker og enebærbuske. Omkring Silkeborg og Skanderborg kan du opleve det midtjyske Søhøjland med Danmarks største å Gudenåen, smukke søer på stribe og en formidabel udsigt fra Himmelbjerget ved Ry. Med et sommerhus i Ebeltoft vil du kun være en kort køretur væk fra denne nationalpark.

Hald Sø med de fredede Dollerup Bakker

Syd for Viborg finder du Hald Sø med de fredede Dollerup Bakker, hvor landskabet er storslået og uspoleret. Vest for Viborg ligger Kongenshus Mindepark midt på den jyske hede, med lyngarealer så langt øjet rækker. Jorden er sandet og kalkholdig, og i Mønsted og Daugbjerg Kalkminer nord for mindeparken er der brudt kalk i århundreder. De nedlagte miner er åbne for publikum, som kan opleve de dybe minegange og kæmpe flagermuskolonier.

Danmarks største kløft

Grejsdalen nordvest for Vejle er Danmarks største kløft. Området er unikt og naturskønt med høje skovklædte skrænter, og i bunden løber Grejs Å. Også i Vejle Ådal er der flotte naturoplevelser

De traditionsrige købstæder

Den østlige del af Jylland er karakteriseret ved de mange traditionsrige købstæder, der ligger ved en fjord. Fra syd mod nord er det bl.a. Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejle, Horsens, Randers, Aalborg - og ikke mindst Aarhus, hvor du finder kulturoplevelser i verdensklasse.

Syd for Limfjorden

En kort færgeoverfart fra Hals til Egense bringer os videre til fiskerlejet Øster Hurup, som er smukt placeret ved Kattegat på den mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord. Her finder du Danmarks måske mest børnevenlige strand, hvor børnene skal langt ud i vandet, før det når til navlen.

Midtvejs mellem den tyske grænse og Skagen, midt i Danmark, ligger Jyllands ”næse” Djursland. Udover en stor koncentration af familieattraktioner, som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark, er Nationalpark Mols Bjerge og halvøens yderst børnevenlige strande nogle af Djurslands naturmæssige højdepunkter.

Fra Aarhus til grænsen

Jyllands hovedstad, Aarhus, er med ARoS og Den Gamle By næppe nødvendig at fremhæve for et dansk publikum. En hemmelig perle ligger syd for Aarhus, hvor Juelsmindes kyst er blandt Danmarks smukkeste og mest varierede landskab. Du finder skovklædte skrænter og autentiske naturstrande på nordsiden af Vejle Fjord og sandstrande ved Juelsminde. Fra 1864 til 1920 lå den dansk/tyske grænse ved det gamle fiskerleje Hejlsminde, hvor der i dag er mange sommerhuse og en lystbådehavn. Nærheden til Tyskland ses også tydeligt fra Kolding og mod syd. Naturligvis særligt i Sønderborg og ved Dybbøl Mølle, der var centrum for krigen i 1864. Udbuddet af attraktioner - historie, kultur, fiske- og badevand – matches af tilsvarende stort udbud af sommerhuse på hele Als og på Broagerland ved Flensborg Fjord, hvor du er lige i nærheden af det hele.

Hvor i Østjylland er det bedst at leje et sommerhus?

Når du skal afgøre hvor i Østjylland du skal leje et sommerhus, kan det være en god idé at planlægge hvad du gerne vil opleve på din sommerhusferie i Østjylland. Vil du gerne være tæt på vandet, og nyde de hvide sandstrande op til Kattegat, eller vil du nyde den flotte, bakkede landskab? DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Østjylland, vi har både sommerhuse med havudsigt der ligger op til kysten, og sommerhuse der ligger tæt på store skovområder.

Hvis du er et bymenneske, og gerne vil holde dig tæt på en by, kan det anbefales at leje et sommerhus i nærheden af de store byer i Østjylland, Aarhus, Randers, Horsens og Vejle. Herfra kan du køre ud til de forskellige aktiviteter og seværdigheder, som Østjylland har at byde på.

Lej et sommerhus til din næste ferie i Østjylland hos DanCenter

DanCenter har hundredvis af forskellige sommerhuse til leje i Østjylland. Vi har en masse sommerhuse i Østjylland med havudsigt, så du kan finde det helt rigtige sommerhus til din næste badeferie i et sommerhus i Østjylland. Du kan også overveje at leje et sommerhus med pool i Østjylland, så du er sikker på at din badeferie ikke bliver ødelagt, hvis vejrforholdene ikke lægger op til at man kan bade på stranden. Hvis du foretrækker at bo tæt på de smukke østjyske skove, kan du overveje et leje et sommerhus på Djursland.

Hvis du har svært ved at vælge hvilket sommerhus i Østjylland du vil leje, så tøv ikke med at kontakte os. DanCenter har mere end 800 sommerhuse til leje i Østjylland, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige til netop dine behov.