Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Himmerland hos DanCenter

 
Søg område: Himmerland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 212 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus i Himmerland hos DanCenter

Sommerhus Himmerland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Himmerland
Rating af huse for Himmerland: 4.0 af 5.0 fra 3023 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Utzon Center
 • Ørnereservatet
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
 • Nordsømuseet
 • Mariager Saltcenter
 • 212 sommerhuse for Himmerland - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Als OddeHus nr: 70315Als Odde8 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 6239Øster Hurup6 personer,  90 m²50 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 8466Als Odde8 personer,  120 m²250 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 76861Øster Hurup8 personer,  150 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 8736Øster Hurup8 personer,  116 m²400 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 9368Als Odde6 personer,  79 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 34680Øster Hurup8 personer,  110 m²800 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 38362Als Odde6 personer,  116 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 4285Øster Hurup8 personer,  123 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 26160Egense6 personer,  80 m²100 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 92473Øster Hurup8 personer,  87 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 3833Øster Hurup6 personer,  80 m²150 m til kyst.Sommerhus i HelberskovHus nr: 44606Helberskov6 personer,  65 m²300 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 8299Øster Hurup6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 9524Øster Hurup6 personer,  68 m²400 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 12725Als Odde6 personer,  71 m²300 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 95365Øster Hurup6 personer,  90 m²500 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 39814Øster Hurup10 personer,  114 m²800 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 9525Øster Hurup6 personer,  66 m²50 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 70916Øster Hurup10 personer,  106 m²175 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 76860Øster Hurup6 personer,  85 m²25 m til kyst.Sommerhus i HelberskovHus nr: 86475Helberskov8 personer,  108 m²800 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 35481Øster Hurup12 personer,  150 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 9371Øster Hurup6 personer,  66 m²100 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 78146Øster Hurup5 personer,  67 m²200 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 67795Als Odde6 personer,  71 m²200 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 94445Als Odde4 personer,  70 m²400 m til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 93501Egense6 personer,  80 m²100 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 35462Als Odde8 personer,  91 m²300 m til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 12500Egense6 personer,  91 m²100 m til kyst.
  Se alle 212 DanCenter sommerhuse for Himmerland

  Hold din næste ferie i et sommerhus i Himmerland

  Drømmer du om en rolig sommerferie i stille og hyggelige omgivelser? Måske vil du gerne væk fra storbyens travle støj, og bo i en mindre by med et tæt lokalsamfund. Uanset hvad dit formål er, så kan et ophold på et af DanCenters sommerhuse i Himmerland være noget for dig. Himmerland kan karakteriseres som en halvø, der er afskåret af Limfjorden mod nord og vest, og af Mariager Fjord mod syd. I den nordlige del af Himmerland finder du Danmarks fjerdestørste by Aalborg, som byder på en masse attraktioner og kulturelle tilbud.

  Et sommerhus i Himmerlands kystbyer kan give dig smag af den lokale havnekultur, men længere inde på landet finder du Rold skov, som er Danmarks største skov. Ved at leje et sommerhus i Himmerland, har du derfor rig mulighed for både at hygge dig ved kysten, og til at vandre på nogle af de mange vandreruter i Himmerland der går gennem skovene.

  Hvor er det bedst at leje et sommerhus i Himmerland

  De fleste af DanCenters sommerhuse i Himmerland har havudsigt, og ligger enten ud til Kattegat mod øst, eller Limfjorden mod vest. Hvis du og din familie gerne vil nyde den nordjyske havnekultur, kan i roligt leje et af disse hyggelige sommerhuse i Himmerland med havudsigt. Mange af byerne der ligger ud til kysten i Himmerland, er små byer med et tæt lokalsamfund. Når du bor til leje i et sommerhus i Himmerland, vil du derfor føle dig som en af de lokale, og du vil kunne nyde den lokale bykultur, som vil være en spændende forandring hvis du kommer fra storbyen.

  Hvis du vælger at leje et sommerhus i Himmerland med havudsigt mod Kattegat eller Limfjorden, er det en stor fordel af have en bil. Årsagen til det, er at der er lange afstande mellem de fleste byer i denne del af Nordjylland, og den lokale offentlige transportinfrastruktur er ikke god. Hvis du eksempelvis vil besøge det lokale supermarked fra dit lejede sommerhus i Himmerland, vil det ofte være for langt væk og for besværligt hvis du skulle gå eller tage bussen. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Hobro, eller et sommerhus i Støvring, vil det være lettere for dig at komme rundt, da disse byer begge har togstationer og rimelige offentlige transportmuligheder.

  Hvis du ikke har en bil, og gerne vil bo i et sommerhus i Himmerland med havudsigt, bør du overveje at leje et sommerhus i Hobro, hvor du kan have udsigt til Mariager Fjord. Fra Hobro kan du hurtigt hoppe på toget og komme til enten Aalborg eller Randers, hvis du savner storbyen.

  Hvad skal du se, når du lejer sommerhus i Himmerland

  Himmerland er en del af Nordjylland, hvor du kan opleve både storbykulturen og den lokale landsbykultur i de mindre byer i området. Når du bor i et sommerhus i Himmerland med havudsigt til enten Limfjorden eller Kattegat, vil du kunne bo i en af de små byer i Himmerland, og være en del af lokalsamfundet. Hvis du derimod vælger at leje et sommerhus i Hobro eller Støvring, vil du ikke opleve den lokale bykultur ligeså meget, men du vil stadig have en smag af storbyen.

  Udover sin flotte havudsigt, er Himmerland kendt for sine skove. Himmerland er hjemsted for Rold Skov, som er Danmarks største skov. Skoven har et meget afvekslende landskab med kuperet terræn i form af åbne hedebakker, talrige kilder og smukke skovsøer. Derfor er skoven også utrolig spændende og klart et besøg værd. I Rold skov finder du også Rebild Bakker, som muligvis er skovens mest kendte og besøgte område. Hvis du lejer et sommerhus i Himmerland der ligger ved kysten, vil det være nødvendigt for dig at have en bil, hvis du vil opleve Rold skov eller Rebild Bakker. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Støvring, vil du kunne vandre ud til de kendte Rebild Bakker.

  Landskabet i Himmerland er flere steder præget af istiden. Det er både Rebild Bakker og Muldbjerge et godt eksempel på. Nyd den smukke udsigt fra Muldbjerge, hvor de imponerende moræneknolde rejser sig markant op i luften fra det ellers flade land. Det højeste punkt på Mulbjerge er Gulhøj, som er 43 meter over havets overflade. Her kan du mod øst skue langt ud over Kattegat, og mod vest ud over det fredede naturområde Lille Vildmose. I Lille Vildmose kan du opleve et rigt dyreliv blandt andet i form af kongeørne, vildsvin, traner og oddere.

  I Himmerland finder du både golfklubber og museer, men der er langt mellem de forskellige attraktioner, grundet Himmerlands lave befolkningstæthed. Når du lejer et sommerhus i Himmerland, er det derfor en stor fordel at have din bil med i sommerhuset, hvis du gerne vil have mulighed for at køre rundt og se de forskellige attraktioner. Hvis du ikke har en bil, bør du overveje at leje dit sommerhus i Hobro eller Støvring, da du herfra kan komme til Aalborg med toget, hvor du finder kulturelle oplevelser til enhver smag.

  Udover Danmarks fjerde største by Aalborg, finder du en en masse andre hyggelige byer i Himmerland. Blandt andet Hobro, Mariager og Hadsund, som ligger langs med Mariager Fjord. Her kan du finde smukke udsigtspunkter ud over fjorden.

  Book et sommerhus i Himmerland hos DanCenter

  DanCenter har en række forskellige sommerhuse til leje i Himmerland. Uanset om du gerne vil bo i et sommerhus i Himmerland med havudsigt, eller i et sommerhus hvor du er tæt på skoven, så kan DanCenter hjælpe dig godt på vej med dit sommerhus i Himmerland. Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi både klassiske sommerhuse og luksuriøse sommerhuse i Himmerland.