Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Helberskov - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Helberskov - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Helberskov
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Helberskov - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Helberskov: 3.9 af 5.0 fra 77 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Utzon Center
 • Ørnereservatet
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
 • Nordsømuseet
 • Mariager Saltcenter
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Helberskov

  Hus nr: 44606Helberskov6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende på en ugenert grund i et roligt sommerhusområde i gåafstand til havet ved Helberskov. Lys stue med pejs og varmepumpe og i åben forbindelse med køkkenet og udgang til den delvist overdækkede terrasse. Der er tre soveværelser ...Hus nr: 08668Helberskov6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i gåafstand til havet ved Helberskov på en skøn og ugenert grund. Stor og lys stue med god plads i åben forbindelse med havestuen og køkkenet. Her er udgang til en stor og delvist overdækket terrasse med flere små hyggekroge. ...Hus nr: 86475Helberskov8 personer,  108 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med stor terrasse beliggende i område med muligheder for lystfiskeri, ridning, cykeludlejning med mere. Køkkenet er renoveret i 2011. Kort afstand til hyggelige Mariager, der er meget smukt beliggende ved Mariager Fjord.Hus nr: 50241Helberskov10 personer,  172 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.I naturskønt område ved Helberskov ligger dette velholdte sommerhus, der er optimalt udstyret overalt. Den store poolafdeling med vandrutchebane indbyder til mange timers leg og aktivitet for både børn og voksne. Husets spabad er også placeret ...Hus nr: 04132Helberskov6 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende få minutters gang fra havet og i et roligt sommerhusområde ved Helberskov. Lys stue med brændeovn og god spiseplads i forbindelse med køkkenet. Fra stuen er der adgang til en stor og delvist overdækket terrasse. Der er soveværelse ...Hus nr: 57318Helberskov6 personer,  113 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med en stor og lys stue med loft til kip og store vinduespartier med udgang til haven og terrassen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og god spiseplads. 2 soveværelser med dobbeltsenge og et værelse med en køjeseng og en ...

  Se alle huse i området.