Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Læsø/Østerby

Sommerhus: Læsø/Østerby, Læsø, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 12 svar5.0 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

24
7
510m²
ja
nej
Inkl.
500 m
 
Indendørs swimmingpool på 5 * 9 m og 1,4 m dyb
 
Udendørs vildmarksbad, opvarmet, 6 personer
 
Udendørs vildmarksbad, opvarmet, 6 personer
 
Udendørs sauna, 12 personer
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Smart TV
 
6 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2023
 
500 m til restaurant
 
400 m til indkøb
 
500 m til kyst
 
600 m til sø
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 5/7-2024 til 2/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 52731
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 500 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
312930311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
352627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ARAktivitetsrum
BBad
KKøkken
OOpholdsstue
PPool
SSauna
SPSpisestue
TTeknikrum
TETerrasse
UUdestue/vinterhave
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: Pejs, stereoanlæg, Chromecast, tv
6 Soveværelser: 1 dobbeltseng og 2 køjer, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 2 køjer, 2 senge og 2 køjer, 2 senge, 2 senge, barneseng
1 Udestue:
1 Anneks: 3 dobbeltsenge
Køkken: Høj stol, ovn, køleskab, fryser 200 - 249 l, mikroovn, induktionskomfur, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruser
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, kulgrill, Lukket terasse, Terrasse
Aktiviteter: Billard, dart
Og: El-varme, luft/vand varmepumpe, gasgrill, naturgrund med træer 33951 m², sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Lige på kanten af by og skov, i Østerby, finder I dette helt unikke og fascinerende sommerhus med plads til 24 personer og med masser af muligheder for hygge med indendørs swimmingpool og sauna samt udendørs vildmarksbad. Uanset om anledningen er ferie, familietræf, firmaudflugt eller fødselsdage, så er dette hus perfekt til at danne rammerne for et uforglemmeligt ophold.

Dette sommerhus er noget udover det sædvanlige med sine store bjælker, unikke byggestil og med masser af ekstra plads og komfort. Med stor respekt for byggematerialet, som næsten udelukkende består af enorme stammer, er der lagt vægt på unikke og specielle løsninger. De store træstammer, der hver især er unikke og med hver deres eget særprægede udtryk, sikrer både en helt fantastisk akustik og unikt indeklima, men danner også grunden for den dejlige atmosfære der gør, at man hurtigt lader roen falde over en, hvilket passer perfekt til Læsø’s dna.

Hovedhuset består af to værelsesafdelinger med tre værelser og to badeværelser i hver fløj, og de bindes sammen af det store opholdsrum, som er husets naturlige samlingspunkt; med sofagruppe, spisepladser og køkken. Køkkenet er praktisk indrettet med en koge-ø med 2 håndvaske, 2 opvaskemaskiner samt kogeplade med indbygget emhætte. Derudover er der 2 ovne, 2 køleskabe, 1 fryseskab og mikroovn. Opholdsrummet prydes i midten af den store ”gulv til loft” pejs, der på en hyggelig måde binder køkken og stue sammen.

Fra stuen går I videre ud i den dejlige, lyse 100 m2 store udestue med endnu mere plads til både at indtage måltider eller til at fornøje sig med pool/billard.

Fra hovedhuset er der også udgang til den store terrasse, der byder på f.eks. et dejligt udekøkken og 2 vildmarksbade. Denne terrasse binder også hovedhuset sammen med anneksbygningen med tre værelser og badeværelse samt saunaen og det hyggelige poolhus.

Terrasseområdet fortsætter hele vejen rundt om huset, så der er rig mulighed for at finde en hyggelig krog og fra udestuen kan I gå direkte ud til græsplænen med plads til boldspil og sjov. Hele haven er indhegnet, så f.eks. hunde eller små børn ikke kan løbe væk.

Noget af det ganske særlige ved dette hus er, at I kan være få personer uden at det føles stort, og I kan være mange personer uden at det føles trangt. Der er mulighed for at være sammen på tæt hold og for at trække sig ved behov for ro. Næsten uanset hvor I opholder jer i og omkring huset, så har I mulighed for at følge med i aktiviteter rundt omkring.

Til huset hører 4 ha med skov og sø, som I er velkommen til at benytte til udflugt og eventyr.

Tæt på huset ligger Østerby havn, som er en hyggelig fiskeri- og lystbådehavn, hvor der er mulighed for at se de lokale fiskere komme ind med dagens fangst af jomfruhummere. Få meter fra havnen ligger den børnevenlige badestrand, og herfra kan I også kan opleve den smukkeste solnedgang hvis vejret tillader.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Læsø/Østerby, Læsø, Sommerhus 52731, 24 personer, Swimmingpool