Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ålbæk i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Ålbæk i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Ålbæk

  Hus nr: 26427Ålbæk5 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med sauna beliggende på stor naturgrund tæt ved hav og strand. Huset fremtræder særdeles velholdt i moderne, dansk sommerhusstil. Grunden er plan og velegnet til solbadning, boldspil eller leg.Hus nr: 42753Ålbæk10 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.I gåafstand til by og havn samt den skønne badestrand nord for Ålbæk ligger dette rummelige og velbyggede sommerhus. Der er 2 afdelinger, en afdeling i hver ende af sommerhuset med 2 værelser og badeværelse, hvoraf det ene med et stort 4-personers ...Hus nr: 48485Ålbæk6 personer,  154 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende i Ålbæk. Nede ad vejen, som ender blindt, går stien hen over klitterne direkte ned til børnevenlig badestrand, og der er mindre end 400 m til den lille hyggelige Ålbæk havn. Huset er meget velholdt og smagfuldt ...Hus nr: 35095Ålbæk8 personer,  204 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Dette sommerhus med swimmingpool og spabad har en enestående beliggenhed og flot udsigt i 1. klitrække kun ca. 70 m fra strandkanten på en kuperet klitgrund direkte ned til klitterne med egen sti ned til havet ved Ålbæk. Når det ikke er havet ...Hus nr: 68331Ålbæk6 personer,  79 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus med helt unik beliggenhed i naturskønt område tæt på Ålbæk og kun ca. 50 m fra dejlig, børnevenlig badestrand i rolige omgivelser. Huset er indrettet med tre gode soveværelser, stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine ...Hus nr: 93178Ålbæk8 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende for enden af blind vej på en naturgrund på ca. 1500 m² med klitterne som nærmeste nabo. Huset er godt indrettet med 3 soveværelser og en hems samt stue med brændeovn, som I kan hygge jer ved i de kolde stunder. Der er stor ...

  Se alle huse i området.