Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Skallerup Klit sommerhus

 
Søg område: Skallerup Klit
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Skallerup Klit sommerhus

Sommerhus i unikke omgivelser i Skallerup Klit

Unikke Skallerup Klit ligger i det nordlige Nordjylland. Området er med til at danne rammerne om noget af den mest unikke og storslåede natur i hele landet. På de smukke sandstrande kan man bade i det friske hav og mærke vinde fra Jammerbugten og Skagerrak. Det er et oplagt sted til at finde ro og slappe af.

Læs mere om Skallerup Klit
Rating af huse for Skallerup Klit: 4.3 af 5.0 fra 169 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Nordsøen Oceanarium
 • Fårup Sommerland
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Skagen Museum
 • Skagen By og Egnsmuseum
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Voergaard Slot
 • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Fun Park Hirtshals
 • Action House Funcenter
 • Family Farm Fun Park
 • Børglum Kloster
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • 9 sommerhuse for Skallerup Klit - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 26364Skallerup Klit6 personer,  118 m²600 m til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 9826Skallerup Klit8 personer,  144 m²150 m til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 15902Skallerup Klit8 personer,  120 m²300 m til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 57172Skallerup Klit6 personer,  63 m²500 m til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 9425Skallerup Klit8 personer,  93 m²200 m til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 61866Skallerup Klit8 personer,  104 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 13170Skallerup Klit7 personer,  62 m²50 m til kyst.Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 89586Skallerup Klit6 personer,  82 m²50 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Lej et Skallerup Klit sommerhus og oplev den storslåede og unikke natur


  Sommerhusferie i Skallerup Klit har flere gode aspekter, der tiltaler mange rejsende. Skallerup Klit er beliggende ved Vesterhavet i Nordjylland. Området er kendetegnet ved sine storslåede klitter, brede sandstrande og maleriske landskaber. Det giver en dejlig mulighed for at nyde naturen og gå på lange, afslappende vandreture.

  Sommerhusferie giver mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Skallerup Klit tilbyder ro og fred, hvilket gør det til en ideel destination for at slappe af og genoplade batterierne.

  Aktiviteter for hele familien

  Området har også et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Du kan tage på rideture på stranden, spille golf, prøve surfing eller windsurfing, og der er mange cykelstier og vandreområder at udforske.

  Skallerup Klit er en børnevenlig destination. Mange sommerhuse er udstyret med faciliteter og legepladser, der holder børnene underholdt. Derudover er der også aktivitetscentre med sjove indendørs og udendørs aktiviteter for børn i alle aldre.

  Særligt er Fårup Sommerland et meget populært sted, og igennem DanCenter er det muligt at få rabat hertil samt en række andre attraktioner.

  Vesterhavets rå skønhed

  At være tæt på Vesterhavet giver mulighed for at opleve den rå skønhed og storslåede bølger. Det er også en fantastisk mulighed for at tage på lange strandture og nyde solnedgangen over havet.

  Sommerhusområder i nærheden

  Sommerhusene i området er ofte hyggelige og veludstyrede. De giver mulighed for at opleve en hjemlig atmosfære og tilberede egne måltider, hvilket kan være en dejlig og økonomisk fordel ved en ferie.

  Man kan også tage i sommerhus i Blokhus, Løkken, Lønstrup, Hirtshals eller Skagen, som også byder på et væld af naturskønne muligheder ved den skønne nordvestlige kyst i Jylland.

  Lokal kultur og mad

  Der er mulighed for at udforske den lokale kultur og smage på det nordjyske køkken, der ofte omfatter lækre fiskeretter og andre specialiteter fra havet.

  Fald helt til ro i et Skallerup Klit sommerhus


  Stedet er relativt fredeligt, især uden for højsæsonen, hvilket giver dig mulighed for at nyde naturen og områdets skønhed i en mere rolig atmosfære. Det er værd at bemærke, at oplevelsen kan variere afhængigt af sæsonen og dine personlige præferencer. Men generelt er Skallerup Klit et attraktivt valg for en afslappende sommerhusferie i Danmark.

  Danland Feriecentre i Nordjylland

  Hvis I gerne vil bo i en ferielejlighed med hurtig adgang til en masse fællesfaciliteter, så har Danland Feriecenter hele 7 feriecentre i Nordjylland. Alle feriecentre ligger ude i den fantastiske danske natur og tæt ved havet. Besøg bl.a. Danlands feriecentre i Sæby, Blokhus og Vigsø. Se alle Danlands feriecentre i Nordjylland her. Det kan være et rigtig godt alternativ til et Skallerup Klit sommerhus.

  Generelle spørgsmål og svar omkring Nordjylland

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Spørgsmål og svar omkring Skallerup Klit

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Kan man tage i sommerhus året rund i Nordjylland?

  Uden for sommersæsonen kan en sommerhustur til de nordjyske kanter være en oplevelse ud over det sædvanlige. I vintertiden åbner mange nordjyske attraktioner op for sæsonbestemte aktiviteter såvel indendørs som udendørs. Samtidig så er der også noget helt specielt ved at finde en dejlig hytte, hvor man kan barrikadere sig med tæpper, hyggetøj og varme drikke og kigge ud på den kolde, smukke natur. Så der er intet til hinder for at tage i sommerhus til vinter, forår, sommer eller efterår.

  Hvad kan man besøge i Nordjylland?

  Skagen: Den nordligste by i Danmark, kendt for sin unikke beliggenhed, hvor de to have, Skagerrak og Kattegat, mødes. Skagen er populær for sin kunstneriske historie, smukke strande og karakteristiske gule huse. Gå en tur til Grenen, hvor du kan stå med fødderne i to have samtidig.

  Lønstrup: En charmerende lille kystby kendt for sine kunstgallerier, håndværkere og maleriske strande. Det er et godt sted at købe lokalt kunsthåndværk og nyde den afslappede atmosfære.

  Råbjerg Mile: Europas største vandreklit er et imponerende naturområde, der er værd at besøge. Den store sandklit bevæger sig langsomt mod øst, hvilket skaber et unikt landskab.

  Rubjerg Knude Fyr: Et ikonisk fyrtårn, der er omgivet af sandklitter. Det er et populært besøgssted, men også en seværdighed i forbindelse med kysterosionen, da det gradvist er blevet begravet af sandet.

  Fårup Sommerland: En af Nordens største forlystelsesparker, der tilbyder sjov for hele familien med forlystelser, vandland og underholdning.

  Rebild Bakker: Et smukt naturområde og en nationalpark kendt for sine bakkede landskaber, søer og skove. Det er et fantastisk sted for vandreture og picnic.

  Nordsøen Oceanarium: Beliggende i Hirtshals, er det Nordeuropas største akvarium. Det har en imponerende samling af havdyr og giver en dybere forståelse af havets liv.

  Vendsyssel Kunstmuseum: Et imponerende museum dedikeret til moderne kunst med værker af kendte kunstnere.

  Hirtshals: En travl fiskerihavn og færgehavn, der tilbyder muligheden for at tage en færge til Norge eller besøge den interessante Nordsøen Oceanarium.