Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Råbjerg/Bunken i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Råbjerg/Bunken i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Råbjerg/Bunken

  Hus nr: 70931Råbjerg/Bunken8 personer,  103 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.I det naturskønne Råbjerg ca. 200 m fra den attraktive golfbane Hvide Klit ligger dette attraktive sommerhus på en naturgrund. Sommerhuset har to terrasser mod hhv. syd og vest. I tilknytning til den forskudte opholds- og spisestue ligger den ...Hus nr: 66904Råbjerg/Bunken6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønne og rolige omgivelser i Råbjerg/Bunken. Huset er yderst velholdt og godt indrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og køkken/alrum i forbindelse til stuen med brændeovn. Her er der udgang ...Hus nr: 89016Råbjerg/Bunken8 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Arkitekttegnet sommerhus fra 2006 beliggende i naturskønne omgivelser ved Råbjerg. Sommerhuset er indrettet, så det er kørestolsvenligt, så I kan komme rundt over det hele. Opredningerne er kun skummadrasser. Der er udgang til terrasse fra stue ...Hus nr: 89009Råbjerg/Bunken4 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus opført i 2018 beliggende i Bunken syd for Skagen. Huset ligger midt i skoven, tæt ved Råbjerg Mile og den lille havneby Ålbæk. Sommerhuset er opført i minimalistisk stil med smukt glasparti, så det føles næsten som at sidde ude i naturen, ...Hus nr: 67278Råbjerg/Bunken8 personer,  94 m²Kæledyr er ikke tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende lige op til den populære Golfbane Hvide Klit. Huset er godt indrettet med stort køkken/alrum, hvor hele familien kan hygge sig og fra spisepladsen kan I følge med i det rige dyreliv, der er i området. ...Hus nr: 56086Råbjerg/Bunken6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønne og rolige omgivelser ved Råbjerg. Huset er yderst velholdt og fremstår lyst og godt indrettet med to gode soveværelser. Fra det åbne køkken har I frit udsyn til tv-stuen samt udgang til den overdækkede terrasse, ...

  Se alle huse i området.