Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Råbjerg/Bunken - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Råbjerg/Bunken - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Råbjerg/Bunken: 4.3 af 5.0 fra 121 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Råbjerg/Bunken

  Hus nr: 29593Råbjerg/Bunken5 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.3,0 km til kyst.For enden af blind vej og ugenert ligger dette sommerhus. Huset ligger tæt på golfbane, Råbjerg Mile og Skagen.Hus nr: 38190Råbjerg/Bunken10 personer,  134 m²Kæledyr er tilladt.2,8 km til kyst.Sommerhus med 28 m² aktivitetsrum med poolbord, som kan ændres til bordtennis. Huset har 2 badeværelser med gulvvarme, det store er med spabad og sauna, det andet med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er veludstyret og placeret centralt ...Hus nr: 92559Råbjerg/Bunken5 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Velholdt, lyst og særdeles imødekommende sommerhus beliggende i Råbjerg i naturskønne og rolige omgivelser tæt på Hvide Klit Golfbane og offentlig transport mens børnevenlig badestrand ved både vest- og østkysten er få km væk. Sommerhuset byder ...Hus nr: 67278Råbjerg/Bunken8 personer,  94 m²Kæledyr er ikke tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende lige op til den populære Golfbane Hvide Klit. Huset er godt indrettet med stort køkken/alrum, hvor hele familien kan hygge sig og fra spisepladsen kan I følge med i det rige dyreliv, der er i området. ...Hus nr: 33079Råbjerg/Bunken6 personer,  108 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,5 km til kyst.På stor, ugenert naturgrund med udsigt til rigt dyreliv ligger dette sommerhus i rolige og fredelige omgivelser midt i et populært naturområde. Området ligger tæt ved den berømte vandreklit Råbjerg Mile samt den internationale kendte golfbane ...Hus nr: 56086Råbjerg/Bunken6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønne og rolige omgivelser ved Råbjerg. Huset er yderst velholdt og fremstår lyst og godt indrettet med to gode soveværelser. Fra det åbne køkken har I frit udsyn til tv-stuen samt udgang til den overdækkede terrasse, ...

  Se alle huse i området.