Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Vorupør - charmerende fiskerleje ved Vesterhavet

 
Søg område: Vorupør
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 51 ferieboliger.

Sommerhus i Vorupør - charmerende fiskerleje ved Vesterhavet

Lej sommerhus i Vorupør - det lille fiskerleje ved Vesterhavet og Nationalpark Thy

Det autentiske fiskerleje i Vorupør med knap 800 indbyggere byder på et skønt sommerhusområde og oplevelser for hele familien. Her kan du komme tæt på kystfiskeriet, naturen i Nationalpark Thy og naturligvis Vesterhavets strande.

Hos DanCenter har vi omkring 50 sommerhuse i Vorupør. Her finder du nemt et sommerhus til leje i Vorupør, der passer lige til dig og dine ferieplaner.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Vorupør her:

Læs mere om Vorupør
Rating af huse for Vorupør: 4.1 af 5.0 fra 843 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • 51 sommerhuse for Vorupør - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i VorupørHus nr: 35019Vorupør7 personer,  100 m²800 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 39525Vorupør4 personer,  66 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 44899Vorupør10 personer,  186 m²200 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 9004Vorupør4 personer,  62 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 44902Vorupør5 personer,  93 m²700 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 40156Vorupør10 personer,  158 m²150 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 62338Vorupør5 personer,  65 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 56098Vorupør8 personer,  180 m²500 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 38623Vorupør5 personer,  60 m²500 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 4454Vorupør6 personer,  99 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 38625Vorupør6 personer,  50 m²500 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 43255Vorupør9 personer,  198 m²800 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 51944Vorupør6 personer,  71 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 9179Vorupør8 personer,  122 m²260 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 68951Vorupør4 personer,  58 m²700 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 74572Vorupør4 personer,  50 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 61824Vorupør7 personer,  104 m²800 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 40089Vorupør10 personer,  158 m²600 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 42336Vorupør11 personer,  267 m²800 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 6980Vorupør10 personer,  135 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 69126Vorupør6 personer,  90 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 9920Vorupør10 personer,  228 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 35022Vorupør10 personer,  158 m²800 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 48881Vorupør4 personer,  52 m²1,7 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 4357Vorupør4 personer,  80 m²800 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 92914Vorupør10 personer,  154 m²700 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 48886Vorupør4 personer,  42 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 40157Vorupør10 personer,  158 m²600 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 8391Vorupør6 personer,  86 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 48296Vorupør6 personer,  80 m²2,0 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Hold ferie i et Vorupør sommerhus

  Vorupør er en charmerende turist- og kystby, der ligger lige ude til Vesterhavet. Her bor du blandt smuk dansk natur og med flere attraktioner inden for køreafstand. Når du lejer sommerhus i området, skal du besøge Vorupør, gå ture langs stranden og købe frisk fisk.

  Lej sommerhus eller feriebolig i Vorupør, og kom helt tæt på kystfiskeriet og de blå skibe, der ligger på stranden. Her kan du se med, når fiskeskibene bliver trukket op på stranden. Igennem flere hundrede år har fiskerne i området sejlet afsted fra stranden efter dagens fangst.

  Skønne naturoplevelser ved Vesterhavet og Nationalpark Thy

  Når du lejer sommerhus i Vorupør, har du Vesterhavet og gode badestrande inden for kort rækkevidde. Her kan du få mange timer til at gå med at vandre op og ned af stranden, bygge sandslotte og bade i Vesterhavet.

  Nationalpark Thy, der er Danmarks første nationalpark, strækker sig fra Hanstholm til Agger Tange, og lige midt i herlighederne ligger Vorupør. En kort køretur fra Vorupør i Stenbjerg Landingsplads finder du et af Nationalpark Thys besøgscentre, hvor du kan blive klogere på naturen og området i Nationalpark Thy.

  Nord for Vorupør ligger surferparadiset Klitmøller, der også går under navnet Cold Hawaii. Her kan du kaste dig ud i bølgerne, der er oplagte til forskellige former for vandsportsaktiviteter.

  Ferie i sommerhus i Vorupør - hvad skal du se

  I det charmerende fiskerleje finder du få spisesteder, indkøbsmuligheder og fred og ro i naturskønne omgivelser. Når du eksempelvis holder sommerferie i Vorupør, kan du opleve det lokale kystfiskeri, men du kan også tage på opdagelse her:

 • Nationalpark Thy - Danmarks første nationalpark omringer Vorupør med smuk natur og er en oplagt destination for vandreture.

 • Nordsø Akvariet - Oplev fisk fra Nordsøen helt tæt på.

 • Vorupør Museum - i byens museum kan du blive klogere på byens historie og kultur.

 • Fisketure på Det Gule Rev - 2-3 timers sejlads fra Vorupør og Hanstholm ligger Det Gule Rev, som er kendt af lystfiskere. Her kan du være heldig og få en stor fisk på krogen.
 • Oplevelser venter i køreafstand fra Vorupør - hvad skal du opleve

  Lej sommerhus i Vorupør, og riv et par dage ud af feriekalenderen til at køre på opdagelse i området omkring Vorupør. Her venter forskellige attraktioner, og der er noget for hele familien. Du kan blandt andet opleve:

 • Hanstholm - i Hanstholm kan du lægge vejen forbi den store industrihavn, besøge byens hyggelige gader og spise på restauranterne og cafeerne.

 • Bunkermuseum Hanstholm byder på et spændende museum for bunkeranlægget. Her kan du få et kulturelt og historisk indspark i Anden Verdenskrig. Området har også været kulisse til filmen Olsen Banden i Jylland.

 • Øerne omkring Mors - i Limfjorden finder du både store og små øer. Her kan du køre på opdagelse i den smukke natur og sejle til de mindre øer - her kan du f.eks. besøge Fur.

 • Limfjorden - sejl med rundtur i Limfjorden, der går på tværs af Jylland.

 • Fårup Sommerland ved Blokhus. Ved feriebyen Blokhus finder du Fårup Sommerland, hvor der venter forlystelser for hele familien - store som små. Når sommervarmen rammer Danmark, kan du blive kølet af i parkens store vandland.
 • Rabat på Danmarks populære attraktioner med DanCenter

  Når du vælger at leje sommerhus i Vorupør med DanCenter, får du rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Få blandt andet rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

  I nærheden af Vorupør får du rabat hos Bunkermuseum Hanstholm, JyllandsAkvariet, Kystcenter Thyborøn og Hjerl Hede Frilandsmuseum. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat ved her.

  Sommerhusudlejning i Vorupør med DanCenter

  Hos DanCenter sommerhusudlejning i Vorupør finder du et større udvalg af sommerhuse. Vi har mere end 50 sommerhuse til leje i og omkring Vorupør. Her finder du noget for enhver smag.

  Når du lejer sommerhus i Danmark med DanCenter, så kan vi hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der opfylder dine feriedrømme. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, så vi ved, hvordan vi bedst hjælpe lige dig med at finde et sommerhus.

  DanCenter Sommerhusudlejning i Vorupør byder på et bredt udvalg af dejlige sommerhuse - du kan finde lige fra et klassisk sommerhus i træ i naturskønne omgivelser til et stort sommerhus i Vorupør med havudsigt og 100 m til kysten.

  Tag hunden med på ferie i sommerhus i Vorupør

  Når du lejer sommerhus hos DanCenter, kan du tage din firbenede logrende ven med på ferie. I flere af DanCenters sommerhuse er det tilladt, at have op til to hunde med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret eller hunden med på ferie i sommerhus med DanCenter.

  Andre sommerhusområder nær Vorupør

  Hos DanCenter kan du leje sommerhus i hele Danmark; uanset om du drømmer om et sommerhus ved Vesterhavet, på Sjælland eller på en af de mange danske øer. I nærheden af Vorupør findes der flere store og velkendte sommerhusområder langs Vesterhavet.

  Du kan blandt andet leje sommerhus i Klitmøller lige nord for Vorupør eller søge efter sommerhus i Thy eller Agger. Længere mod nord finder du det kendte kystfiskerleje Thorup Strand og feriebyerne Slettestrand, Blokhus, Løkken og Lønstrup.

  Du kan også køre længere mod syd, hvor du finder populære Søndervig og Hvide Sande.

  Book en ferielejlighed i Vorupør med Danland Feriecenter

  Prøv en anden type feriebolig i Vorupør end sommerhus med Danland Feriecenter. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark. I nærheden af Vorupør kan du booke ferielejlighed i Agger, Vigsø eller Lemvig.

  Du finder ikke to ens feriecentre hos Danland Feriecenter, der er ens. Hvert feriecenter tilbyder forskellige fællesaktiviteter og forskellige former for boliger. Nogle har ferielejligheder, mens andre har feriehuse. Hos Danland Feriecenter finder du dog helt sikkert lige det feriecenter, der passer til dig og dine behov.

  Fælles for alle Danland Feriecentre er deres smukke beliggenhed nær nogle af Danmarks smukkeste steder. Danland Feriecenter Agger ligger lige ved Agger Havn i den hyggelige havneby og byder på pool, sauna og forskellige udendørs aktiviteter.

  Længere mod syd finder du Danland Feriecenter Lemvig, som ligger smukt på havnen i Lemvig ved Limfjorden. Her kan du nyde godt af pool, spa og flere udendørs og indendørs aktiviteter. Længere mod nord ligger Danland Feriecenter Vigsø, der har badeland og mange udendørs og indendørs aktiviteter.

  Spørgsmål og svar omkring Vorupør

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter omkring Vorupør?

  DanCenter står for sommerhusudlejning af mere end 50 sommerhuse i Vorupør. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, vi ved derfor, hvordan vi bedst hjælper med at finde lige det sommerhus, der passer til dine ferieplaner.

  Uanset om du er på jagt efter et klassisk sommerhus i træ, et stort sommerhus med plads til hele familien eller et sommerhus i Vorupør med havudsigt. Så finder du det hos DanCenter.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Vorupør?

  Den autentiske kystfisker- og turistby Vorupør byder på få spisesteder, dejlige sandstrande ved Vesterhavet og et charmerende byliv. Bliv klogere på byen på Vorupør Museum. Byen er omringet af Nationalpark Thy, der byder på skønne oplevelser i naturen.

  Fra Vorupør kan du let køre til både Klitmøller og Hanstholm.

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Du kan sagtens tage med weekend eller miniferie i sommerhus i Vorupør. Når du lejer sommerhus hos DanCenter, skal du som minimum leje sommerhuset i 2 nætter. I højsæsonen kan det dog være minimum 5 nætter.