Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Slettestrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Slettestrand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Slettestrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Slettestrand: 3.7 af 5.0 fra 130 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • 11 sommerhuse for Slettestrand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SlettestrandHus nr: 74887Slettestrand10 personer,  132 m²600 m til kyst.Idyllisk, moderniseret sommerhus i fantastiske naturomgivelser ved Slettestrand. Lyse rum og stor, lys stue med moderne møblement. 2 gode badeværelser, det ene med skønt spabad og sauna. Køkkenet er veludstyret ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 31867Slettestrand8 personer,  165 m²300 m til kyst.Dette sommerhus fra 1964 er ombygget og moderniseret i 1995/2008. Huset har en 18 m² stor swimmingpool og spabad. I stuen er der bl.a. tv med parabol samt højstol. Fibernet med ubegrænset internet. Der ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 7659Slettestrand6 personer,  109 m²500 m til kyst.Velholdt sommerhus med spabad og sauna beliggende på stor grund centralt placeret i Slettestrand. I den lyse stue med hyggeligt møblement er der fladskærms-tv med danske og tyske programmer og trådløst ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 4245Slettestrand6 personer,  70 m²800 m til kyst.Lyst indrettet sommerhus beliggende på 5000 m2 naturgrund ved Slettestrand med gode terrasser og med direkte adgang til mountainbike-ruter. Huset er meget velindrettet med fire soverum fordelt på 2 med ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 36433Slettestrand8 personer,  96 m²1,2 km til kyst.Dette sommerhus ligger på en naturgrund i Slettestrand, ikke langt fra Vesterhavet. Huset har 2 soverum med dobbeltseng og 2 soverum med køjer. Badeværelse med brus og gulvvarme, spabad og sauna. Endvidere ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 4349Slettestrand8 personer,  170 m²800 m til kyst.Stort sommerhus med swimmingpool og sauna beliggende ved dejlige Slettestrand. Sommerhuset har god plads med hele 170 m2 og indeholder bl.a. åbent køkken med spisestue. Hyggelig stue med brændeovn samt ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 27578Slettestrand8 personer,  138 m²100 m til kyst.Charmerende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i yderste klitrække kun cirka 100 meter fra det brusende Vesterhavet og den skønne badestrand ved Slettestrand. Sommerhuset består af ...Sommerhus i SlettestrandHus nr: 39948Slettestrand6 personer,  74 m²400 m til kyst.Charmerende renoveret sommerhus i skønne omgivelser. Sommerhuset ligger ved Slettestrand med ca. 400 m til stranden, også Tranum strand ligger tæt på. Strandene hører til de bedste i Jammerbugt. Udover ...

  Se alle huse i området.