Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Lej sommerhus i Vejers Strand ved Blåvand

Lej sommerhus i Vejers Strand ved Blåvand

 
Søg område: Vejers Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 63 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Lej sommerhus i Vejers Strand ved Blåvand

Tilbring din næste sommerferie i Vejers Strand

Oplev det unikke landskab omkring Vejers Strand med Danmarks største rådyrreservat. I Vejers Strand kan du om sommeren nyde solrige stranddage, og om vinteren kan du gå på jagt efter rav. Du har også mulighed for at besøge Skandinaviens største ravmuseum.

Find dit sommerhus i Vejers Strand her:

Læs mere om Vejers Strand
Rating af huse for Vejers Strand: 4.1 af 5.0 fra 904 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vejers Strand

  Hus nr: 63766Vejers Strand6 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Saunahus beliggende på en stor, lukket naturgrund, hvor I ofte kan opleve krondyr helt tæt ved huset. Huset er godt indrettet og det første I bliver mødt med er en stor entre, rummelige værelser og et køkken/alrum. Stuen er indrettet med brændeovn ...Hus nr: 80044Vejers Strand4 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus beliggende på ugenert og børnevenlig grund og indrettet med blandt andet lædermøbler. Køkken fra 1997 og badeværelset er renoveret i 1999. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 11231Vejers Strand5 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende på en naturgrund for enden af en blind vej. Der er en terrasse på i alt 40 m², heraf overdækket 18 m² med havemøbler. Udestue med kurvemøbler og udsigt til området. Stue indrettet med trægulve, brændeovn, tv og kabel TV. ...Hus nr: 29253Vejers Strand8 personer,  140 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.I dette kvalitetshus fra 2006 kan hele familien blive forkælet. Her er hele to store badeværelser med bl.a. spabad med indbygget stereoanlæg, sauna m.v. 4 store soveværelser med gode boxmadrasser. Rummeligt, åbent køkken med alle moderne faciliteter. ...Hus nr: 11257Vejers Strand12 personer,  153 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus med spabad og diverse aktiviteter utroligt smagsfuldt indrettet i moderne og luksuriøst design. To luksuriøse badeværelser, det ene med spabad. Der er rummelige soveværelser med gode senge og godt med skabsplads, desuden stor hems ...Hus nr: 82911Vejers Strand2 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Lejlighed beliggende centralt i forhold til strand, skov og by dog i et meget roligt område. Lejligheden er gennemrenoveret i 2019. Der er mulighed for at enkeltsengene kan sættes sammen til en dobbeltseng. Terrassen på lejlighedens sydside ...

  Se alle huse i området.

  Vejers Strand er en lille tidligere fiskerlandsby i den sydvestlige del af Jylland på den danske Nordsøkyst, kun få kilometer nord for Danmarks vestligste by Blåvandshuk. Vejers Strand er bedst kendt for sin næsten uendelige strand, med fremragende vandkvalitet og med mulighed for at køre i bil på dele af stranden.

  Aktiviteter i Vejers strand

  Hvis du ikke kan få nok af strandferie, er der rig mulighed for at udforske den bilfri del af Vejers strand længere mod nord, eller endda tage turen til Kærsgård Strand i Børsmose. Mere strandferie bliver det næppe!

  I Vejers er der også meget at opleve, hvis man er til mere end bare strand.

  Legepladsen i Vejers Strand kan blive et yndet sted for dine børn med dens klatrefæstning, sandkasse og gynger. En anden skøn legeplads – endda den største i området, ligger 15 km væk i Vrøgum. Her i ”Ballonparken” er der både gynger og grillplads.

  Hos Vejers Strand Dropskogeri kan I opleve hvordan bolsjer bliver lavet, og endda prøve at lave jeres egne. I caféen lige ved siden af er der is og vafler - alt sammen hjemmelavet.

  Er I mere til fisk, så kan der bestilles friske forsyninger i det tidligere røgeri, nu restaurant Knude Dyb, eller man kan prøve kræfter med selv at fiske. Der er mange små søer og vandløb i området, men den mest berømte fiskesø er sandsynligvis Ho Fiskesø. Mindre kendte alternativer er Vrøgum Fiskesø eller Grærup Fiskesø. Her kan du fange pighvar, rødspætte, ørreder, gedde eller aborre. Priserne for en fiskedag varierer alt efter tid og antal fiskestænger, men koster fra ca. 100,-

  Ravsliberen er en smykke- og gavebutik midt i Vejers strand. Her kan du endda medbringe dit eget rav. Den bedste måde at finde rav på, er om vinteren ved daggry bevæbnet med lommelygter, helst efter stormfulde nætter, hvor ravet er blevet skyllet op på stranden.

  Vejers Strand er både et smukt og populært ferieområde bl.a. pga. det enorme naturreservat i Kallesmærsk Hede, hvor store hjorte går frit omkring. Foruden det smukke naturreservat, findes også Danmarks største militære område i nærheden. Her udføres der ofte skyde- og sprængøvelser. Vær derfor obs. på, at dette kan medføre frustration især for familier med hunde. Derudover kan veje og vejkanten undertiden lukkes. En gang om året inviterer militæret dig til "Åben Hede-dag" og præsenterer militære køretøjer og militære øvelser.

  Vejers Strands omgivelser er gode til både gå- og cykelture. I Blåvand og Oksbøl findes der to indhegnede hundeskove på 2 ha, så kan hunden stadig hygge sig, hvis den skal med på ferie til Vejers Strand.

  Områder omkring Vejers Strand

  Oksbøl (12 km mod øst):

  Oksbøl Krondyrreservat med 1.600 dyr er den største i Danmark. Den bedste måde at se hjortene på er tidlig morgen eller sent på aftenen. Der er det spisetid og dyrene kommer ud af skoven på heden.

  Jungle Fun - en indendørs klatrepark med reb og frit fald.

  Pansermuseet med stor udstilling af tanks og brandbiler der er op til 200 år gamle.

  Blåvand (14 km mod syd):

  Blåvand er kendt for sit mere end 100 år gamle fyrtårn på det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk. Her kan du nyde en betagende udsigt over Blåvand, det omkringliggende område og Nordsøen.

  Også kendt er betonbunkerne fra 2. verdenskrig, der kan findes omkring fyret. På Blåvand strand kan du beundre muldyrskulpturerne, der blev anbragt der som et tegn på fred i 1995.

  I sportsparken Blåvandshuk kan man spille både golf, minigolf og badminton, og nyde afslapning i den indendørs pool med tilhørende sauna.

  Tirpitz-Bunkermuseet med 4 faste udstillinger ligger skjult i klitterne.

  Steder der er værd at se og som er egnet til en dagstur:

  Ferieudlejning i Vejers Strand

  I over hundrede år er hovedsageligt danske og tyske turister kommet til Vejers Strand for at holde ferie og slappe af. Faktisk var Vejers Strand den første feriedestination i Nordsøen i begyndelsen af det 20. århundrede. I over 60 år har du kunnet nyde din ferie her i et DanCenter-sommerhus.

  Her kan du vælge mellem over 60 sommerhuse til 2-22 gæster, og finde lige det der passer bedst til dig og din familie. For eksempel kan man i mere end halvdelen af sommerhusene have et til to kæledyr med på ferie - det kan enten være en hund, kat eller et marsvin. Størstedelen af sommerhusene er også miljøvenlige. Og ønsker man en smule ekstra luksus på ferien har cirka halvdelen af vores sommerhuse i Vejers deres eget boblebad og / eller sauna. Hvis du ankommer med en større gruppe, er det også værd at se på pool- og aktivitetshuse (med mindst to slags spil). De fleste sommerhuse med standardudstyr i Vejers Strand indeholder 2-3 tyske tv-kanaler, pejs eller brændeovn, Wi-Fi og opvaskemaskine og / eller vaskemaskine.

  Sommerhusområder omkring Vejers Strand

  Hvis du ikke er helt låst på Vejers Strand som destination, er der naturligvis andre sommerhusområder i nærheden. De tætteste og mest populære er: Blåvand i syd, Henne Strand i nord og Grærup Strand som en direkte nordlig nabo til Vejers Strand. Du kan også tage et kig på ferieboligerne på hele den sydlige Nordsøkyst.

  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus