Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Grærup - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Grærup - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Grærup
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 14 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Grærup - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Grærup: 4.2 af 5.0 fra 119 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Grærup

  Hus nr: 04516Grærup5 personer,  58 m²Kæledyr er tilladt.850 m til kyst.Velbeliggende sommerhus beliggende ud mod åbent hedeområde ved Grærup. Sommerhuset har tre soveværelser, bad og en opholdsstue. Huset er højtbeliggende med en træterrasse mod syd og vest, så I kan nyde de solrige sommerdage. Sommerhuset ligger ...Hus nr: 99315Grærup6 personer,  83 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende midt i naturen i roligt sommerhusområde ved Grærup, kun få minutters gang fra den flotte og kilometerlange sandstrand. Sommerhuset har i 2019 fået nyt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. De tre soveværelser ...Hus nr: 80621Grærup8 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Ved en af Jyllands bedste strande ligger dette sommerhus, der er holdt i lyse farver. I stuen er brændeovnen det naturlige samlingspunkt, ligesom det åbne køkken indbyder til at madlavning er noget, som man er fælles om. Huset rummer bl.a. en ...Hus nr: 96041Grærup6 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.450 m til kyst.Sommerhus beliggende tæt på en af vestkystens fineste, bilfri badestrande, lige midt i smuk, uberørt og varieret natur med søer, skov- og hedeområder. Badeværelse med bruseniche og 2-personers spabad. Kombineret spise- og opholdsstue med brændeovn, ...Hus nr: 82547Grærup6 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Smukt beliggende sommerhus på kuperet klitgrund. Sommerhuset ligger ugenert på grunden og der er gode muligheder for at finde en hyggekrog. Huset er indvendigt holdt i lyse farver. Kombineret stue og veludstyret køkken. Badeværelset er med opvarmet ...Hus nr: 22414Grærup10 personer,  168 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Skønt stråtækt 2-etagers sommerhus beliggende på blind vej lige ud til fredet område med lyngbeklædte klitter. På grunden ligger en høj klit, hvorfra der er god udsigt over området. Huset er bygget med en rummelighed, der er velegnet til den ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus