Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Find et sommerhus nær Danmarks bedste dyrepark og zoo - GIVSKUD ZOO


GIVSKUD ZOO blev i efteråret 2017 kårede som Danmarks bedste dyrepark og zoo. I afteråret 2017 afgav mere end 5.800 glade feriegæster fra Danmark og Tyskland deres stemmer om Danmarks bedste attraktioner.


GIVSKUD ZOO blev deres samlende vinder - stort tillykke med kåringen.


Her er et udpluk af de mange kommentarer, vi modtog fra de deltagende feriegæster:


- "Så dejligt et sted at besøge med børn i alle aldre. Lige hyggeligt hvadenten man selv medbringer madkurven eller spiser i parkens resturanter. Spændende udflugter blandt farlige dyr. Morskab med klappegederne og afslappende leg i de store sandkasser - vi glæder os til at komme igen med børnebørnene i 2018."


- "Vi elsker at komme i Givskud Zoo, der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene samtidig med at der er tænkt på dyrenes velbefindende. Det er en hyggelig park med mange muligheder for børn. Det er rigtig dejligt at se, at de tager så god hånd om deres dyr."


Læs mere om kåringen og se de andre attraktioner, der blev kåret i den store afstemning om Danmarks bedste attraktion.

Overnatning nær GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO ligger ca. 20 km fra Vejle og ca. 25 km fra Billund og LEGOLAND. Find GIVSKUD ZOO i Google Maps.


DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse nær GIVSKUD ZOO.


Er du mere til overnatning på feriecenter, så har Danland to feriecentre nær GIVSKUD ZOO. Læs mere om Danland Bork Havn og Danland Ho ved Blåvand.

Kom tilbage til istiden i GIVSKUD ZOO's nye store udstilling i 2018

Oplev hvordan menneskerne levede under istiden, og se det facinerende dyreliv, der fandtes dengang. Du kan bl.a. opleve mammutter og uldhårede næsehorn i en virkelig størrelse. Udstillingen ”Tilbage til istiden” er en interaktiv udstilling der handler om, hvordan det landskab vi kender i dag blev formet af isen og vandets enorme kræfter.

GIVSKUD ZOO - meget mere end en zoologisk have

Ud over en mere traditionel zoologisk have, som du kender fra større byer, så er GIVSKUD ZOO også en safaripark og dinosaurpark.


I GIVSKUD ZOO's safaripark kan du køre rundt i din egen bil og opleve dyrene på nærmeste hold. På safarituren oplever du bl.a. løver, bisoner, antiloper, zebraer, giraffer og mange flere dyr som normalt lever i Sydamerika, Nordamerika og Afrika. Undervejs er der flere parkeringspladser, hvor du kan gøre et stop. Her kan du i stedet gå rundt og se dyrene til fods. Du kan også finde restauranter og spiseområder her og besøge den populære legeplads.


Efter du har oplevet de nulevende dyr i safariparken kan tage på en tidsrejse nogle millioner år tilbage i tiden i dinosaurparken. Her viser GIVSKUD ZOO den største dinosaurudstilling i Danmark nogensinde med mere end 50 forskellige dinosaurer i naturlig størrelse. Gå på opdagelse i skoven og mød både de frygtede kødædere såsom Tyrannosaurus rex samt de langhalsede planteædende dinosaurer som måler mere end 40 meter fra hoved til hale.


I dinosaurparken er der også en række aktiviteter. Du kan bl.a. undersøge gamle kalkaflejringer og være heldig at finde rigtige fossiler. 

Find dit sommerhus nær GIVSKUD ZOO her: