Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rudkøbing - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Rudkøbing - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rudkøbing
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Rudkøbing - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rudkøbing: 4.2 af 5.0 fra 2694 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 13 sommerhuse for Rudkøbing - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RudkøbingHus nr: 8200Rudkøbing6 personer,  170 m²1,6 km til kyst.På Sydlangeland i udkanten af Lindelse ligger dette sommerhus smukt med udsigt til store vidder. Der er desuden en flot udsigt over Langelandsbæltet. Hvis I er til ægte landidyl, så er dette sommerhus ...Feriebolig i RudkøbingHus nr: 23578Rudkøbing6+2 personer,  56 m²10 m til kyst.Hold ferie i et hyggeligt træhus lige ved lystbådehavnen og tæt på den gamle søfartsby, Rudkøbing. Langeland og resten af Det Sydfynske Øhav venter på dig.Feriebolig i RudkøbingHus nr: 9036Rudkøbing4 personer,  56 m²Hold ferie i et hyggeligt træhus lige ved lystbådehavnen og tæt på den gamle søfartsby, Rudkøbing. Langeland og resten af Det Sydfynske Øhav venter på dig.Feriebolig i RudkøbingHus nr: 17789Rudkøbing2 personer,  56 m²10 m til kyst.Hold ferie i et hyggeligt træhus lige ved lystbådehavnen og tæt på den gamle søfartsby, Rudkøbing. Langeland og resten af Det Sydfynske Øhav venter på dig.Feriebolig i RudkøbingHus nr: 17782Rudkøbing4+2 personer,  67 m²10 m til kyst.Hold ferie i et hyggeligt træhus lige ved lystbådehavnen og tæt på den gamle søfartsby, Rudkøbing. Langeland og resten af Det Sydfynske Øhav venter på dig.Feriebolig i RudkøbingHus nr: 17794Rudkøbing4+2 personer,  56 m²10 m til kyst.Hold ferie i et hyggeligt træhus lige ved lystbådehavnen og tæt på den gamle søfartsby, Rudkøbing. Langeland og resten af Det Sydfynske Øhav venter på dig.Sommerhus i RudkøbingHus nr: 94212Rudkøbing6 personer,  125 m²700 m til kyst.Dette sommerhus ved Rudkøbing er beliggende tæt ved strand og med udsigt over marker. Sommerhuset indeholder en stue med brændeovn, separat spisestue og køkken med bl.a. keramisk komfur og mikroovn. Badeværelse. ...Sommerhus i RudkøbingHus nr: 61919Rudkøbing4 personer,  84 m²200 m til kyst.Tæt ved Rudkøbing centrum og tæt ved havnen, i den charmerende gamle bydel, ligger dette idylliske byhus. Huset er opført i 1770 og renoveret løbende, sidst i 2005. Huset har på 1. sal mindre repos, badeværelse ...Sommerhus i RudkøbingHus nr: 7326Rudkøbing8 personer,  144 m²3,0 km til kyst.På Sydlangeland i udkanten af Lindelse ligger dette sommerhus smukt med udsigt til store vidder. Hvis I er til ægte landidyl, så er dette hus netop til jer. Sommerhuset indeholder stort køkken og opholdsstue ...Sommerhus i RudkøbingHus nr: 78870Rudkøbing4 personer,  107 m²600 m til kyst.Midt i den gamle bydel af Rudkøbing ligger dette idylliske byhus, opført i 1890 og totalrenoveret i 2013, hvor der ved renoveringen er lagt stor vægt på at bevare husets atmosfære. Der er to badeværelser, ...

  Se alle huse i området.