Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

10 tips til en regnvejrsdag

Når solen holder fridag - hvad gør vi så?

Ah! Sommerhusferie - det skriger ligesom bare af sommer, sol og skønne, lykkelige stunder, hvor regn på ingen måde er inviteret. Eller hvad? Faktisk skal man ikke undervurdere, hvad et brag af en regnbyge kan gøre for samværet med venner og familie indenfor - når bare I er lidt kreative. Her kommer 10 tips til regnvejrsdagen, som vi selv elsker at praktisere. Mon ikke der er en eller to, som kan friste?

1. Brætspil

En klassisk disciplin, som altid holder 100%. Hvis I da ikke er konkurrencemennesker, som ryger i totterne på hinanden, når der skal spilles. HINT, Bezzerwizzer og Cranium er et par af de nyere favoritter, men ellers er der jo også gode gamle Matador. Ideelt hvis det er en af de dage, hvor regnen bare bliver ved og ved.


2. Filmhygge og choko/peanutbutter-popcorn

Ja, okay. Det der med at se film, når det regner, er måske ikke den største nyhed. MEN når du krydrer filmhyggen med hjemmelavede choko/peanutbutter-popcorn, så boomer hyggebarometeret altså virkelig.
Sådan gør du:
1. Pop 1 dl majskorn i en gryde.
2. Lad de færdige popcorn blive i gryden og tilsæt 50 gram grofthakket chokolade og 2 spsk. peanutbutter.
3. Kom et låg på og ryst hele blandingen.
4. Anret popcornene i en skål og drys med lidt salt.


3. Olympiade i Wii

Vi ved, du har den med! Lav en Wii sportsolympiade af alle aktiviteterne, som spillet gemmer på. Tæv hinanden i tennis, boksning, bowling og golf - så er det næsten som at være i høj sol på en frodig græsmark. Og du får med garanti brændt en masse krudt af.


4. Kreative projekter

Måske du ikke lige har pakket alt legetøjet i bilen hjemmefra, men så er det jo heldigt, du kan lave dit eget. Den gode gamle trylledej er og bliver et hit. Men du kan også kaste dig ud i det nye, hotte gør-det-selv-projekt; lav dit eget slim af bl.a. kontaktlinsevæske og barberskum. Opskriften kan du finde overalt online.


5. Smagstest

Tøm køleskabet og lav din egen smagstest for hele familien. Lad én være tovholder, mens resten sidder med bind for øjnene og er prøvekaninerne. Ristede løg bliver pludselig til... og rice crispies føles som... Det lyder måske lidt skørt, men det er virkelig en sjov og anderledes måde at være sammen på.


6. Spil Margretheskål

Er der ingen brætspil i miles omkreds? Intet problem. Spillet "margretheskål" er jeres primitive og helt fantastiske ven, som dog kræver, at I er mindst fire personer. Alle i selskabet skrive tre kendte navne (Superman, Elvis osv.) på tre papirlapper, folder dem og kommer dem i en skål. Del jer i hold med to på hver og gør klar til tre runder, hvor det gælder om i par at gætte så mange sedler som muligt på et minut. I 1. runde trækker den ene på hold 1 én seddel ad gangen som kun han/hun kan se og forklarer sin makker, hvem det er UDEN at nævne vedkommendes navn. Når makkeren har gættet, trækkes en ny seddel, og sådan fortsætter det, indtil minuttet er gået. I 2. runde må du kun sige ét ord, der skal beskrive vedkommende og i 3. runde må du kun mime.


7. Madlavningskonkurrencer

Det er ikke alle aldre, der har ligeså stor tålmodighed til de store madprojekter, men de små og nemme projekter har også ret. Ikke mindst når en form for konkurrenceelement bliver tilsat; hvem kan snitte løg i længst tid - uden at fremprovokere tårer? Hvem får først sin fløde til at blive til smør ved at ryste det i et syltetøjsglas? Og hvem kan rulle flest havregrynskugler på tid?


8. Lav foldehistorier

Har du skolebørn, så ved du allerede, hvad dette dækker over; underholdningen som mange børn og voksne elsker. Du skal kun bruge papir og noget at skrive med. En i selskabet starter med at skrive en historie, folder papiret rundt om det skrevne og giver videre til næste, som fortsætter historien. Når alle har bidraget, foldes papiret ud. I kan nu nyde historien, I sammen har skabt.


9. Jorden er giftig eller pudekamp

Kalder enhver indendørs abekat, som kan få lov til at klatre sig fra køjeseng til hems og spisebord til luftmadras. Og så er der altså heller ikke noget så sjovt som en god gammeldags pudekamp.


10. Spring ud i det!

Og så KAN du jo også tage tyren ved hornene og konfrontere realiteterne! Hop i gummistøvler, sydvest og vaders og gå ud i det våde paradis. Gå til stranden og kig efter rav og konkylier, spot snegle og regnorme i skoven. Hvem ved, om du endda får øje på spiselige skatte undervejs, såsom vilde bær, krydderurter eller måske hyldeblomst, der senere kan nydes til aftenkaffen i tøjrvejr.God fornøjelse - og god regnvejrsdag!

Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus