Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Find et sommerhus nær Djurs Sommerland - Danmarks bedste sommerland


I efteråret 2017 kårede mere end 5.800 danske og tyske feriegæster de bedste attraktioner i Danmark.


Djurs Sommerland blev kåret som Danmarks bedste Sommerland.


Her er hvad feriegæsterne sagde:


- "Fantastisk atmosfære. Altid rent og pænt. Ikke opskruede priser. Altid venligst personale."


- "Altid masser at opleve både for unge og gamle, vi bruger nemt hele åbningstiden til at udforske og afprøve sommerlandet. Vores børnebørn vælger ofte Djurs Sommerland hvis de skal have en oplevelse."


Læs mere om kåringen og se de andre attraktioner, der blev kåret i den store afstemning om Danmarks bedste attraktion.

Overnatning nær Djurs Sommerland

Tæt på Djurs Sommerland har DanCenter et stort udvalg af sommerhuse.Er du mere til overnatning på feriecenter, så har Danland to feriecentre nær Djurs Sommerland. Se dem her: Danland Norddjurs og Danland Ebeltoft.

Køb billet til Djurs Sommerland hos DanCenter

Du har mulighed for at købe billet til Djurs Sommerland i forvejen på DanCenters lokalkontoret, hvor du afhenter nøglen til dit sommerhus. Så sparer du tilmed 10,- pr. billet. og kan gå direkte ind i parken ved ankomst.

Tilbuddet gælder kun, hvis du køber billetten direkte hos DanCenters lokalkontorer, og ikke ved køb af billet i Djurs Sommerland.

Nyheder i 2018 i Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

I år kan du glæde dig til hele 2 nyheder: Safaribussen og Jungle Rally. I Safaribussen kommer hele familien på den sjoveste bustur gennem junglen, som viser sig at være fuld af overraskelser. Og de små får helt sikkert masser af sjov ved Jungle Rally - Djurs Sommerlands nye og superseje børnerutschebane.


I Djurs Sommerland kan du også opleve Danmarks største rutschebaner. I den nye DrageKongen er der garanti for sug i maven, når du pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når du bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.


Det store Bondegårdsland, med hele 10 forrygende forlystelser, er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.


Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted.


Sæson 2018: 27. april – 21. oktober 

Find dit sommerhus nær Djurs Sommerland her: