Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Blekinge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Blekinge - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Blekinge
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 42 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Blekinge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Blekinge
Rating af huse for Blekinge: 4.1 af 5.0 fra 193 anmeldelser

42 sommerhuse for Blekinge - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i PukavikHus nr: 7226Pukavik4 personer,  36 m²Kæledyr er ikke tilladt.25 m til kyst.Sommerhus i SandvikenHus nr: 59253Sandviken5 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i RonnebyHus nr: 4900Ronneby4 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i KarlskronaHus nr: 53842Karlskrona4 personer,  53 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i KyrkhultHus nr: 65662Kyrkhult6 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.60 m til kyst.Sommerhus i RonnebyHus nr: 37991Ronneby5 personer,  58 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i BelganetHus nr: 30640Belganet6 personer,  91 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i KyrkhultHus nr: 63910Kyrkhult4 personer,  63 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i PukavikHus nr: 94728Pukavik4 personer,  40 m²Kæledyr er ikke tilladt.25 m til kyst.Sommerhus i Karlskrona SkärgårdHus nr: 40291Karlskrona Skärgård6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i Ronneby-EkenäsHus nr: 26037Ronneby-Ekenäs4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i PukavikHus nr: 35410Pukavik4 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i NogersundHus nr: 74738Nogersund5 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i BelganetHus nr: 94372Belganet6 personer,  145 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i BelganetHus nr: 25495Belganet4 personer,  40 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i OlofströmHus nr: 44651Olofström8 personer,  160 m²Kæledyr er ikke tilladt.90 m til kyst.Sommerhus i BelganetHus nr: 37412Belganet4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i PukavikHus nr: 43305Pukavik2 personer,  43 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i KyrkhultHus nr: 65999Kyrkhult4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.60 m til kyst.Sommerhus i SölvesborgHus nr: 92111Sölvesborg6 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i TvingHus nr: 28153Tving8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i HörvikHus nr: 29627Hörvik11 personer,  115 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i KorsanäsHus nr: 50257Korsanäs4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SölvesborgHus nr: 4504Sölvesborg5 personer,  96 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i KarlskronaHus nr: 4795Karlskrona6 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus i TvingHus nr: 28152Tving4 personer,  40 m²Kæledyr er tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i PukavikHus nr: 35390Pukavik7 personer,  130 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i Bräkne-HobyHus nr: 7824Bräkne-Hoby7 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i BelganetHus nr: 29476Belganet4 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.5,0 km til kyst.Sommerhus i SölvesborgHus nr: 55776Sölvesborg10 personer,  103 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.
Se alle 42 DanCenter sommerhuse for Blekinge

Hold en skøn ferie i Blekinge - det skal du opleve

Sveriges ”have” kaldes området også pga. den skønne natur, havet og skærgården. Stort set hele Blekinge ligger smukt mod Østersøen med egen skærgård, og både store og små øer man kan besøge. Lystfiskeri i Mörrumsåen er meget populært, men det store udbud af indsøer tiltrækker også mange fiskeentusiaster.

Blekinge ligger måske lidt yderligt, men der er noget for en hver smag. Oplev naturen via de mange cykel- og vandreruter, som findes i området – hvoraf den 22 mil lange Blekinge-rute er den mest udfordrende. Området byder på mulighed for at gå på jagt, sejle i kano og sejlads. Med den lange kyststrækning og de mange indsøer er der utrolig mange muligheder for både fiskeentusiaster og dem der bare ønsker at koble af i den smukke natur.

I Karlshamn kan du kaste krogen i den verdensberømte Mörrumså eller fange havørreder i Norje gryt eller Sillnäss udde. Fang hornfisk i Hällevik eller Tredenborg, eller hvorfor ikke spise friskfanget abborre fra Valjeviken til middag?

I kan dykke i Østersøen ved Karlshamn eller tilbring dagen på stranden i Sölvesborg, som er Blekinges fineste sandstrand. Oplev skærgården til fods, på cykel eller fra rælingen af en båd. Gør ophold på en lille ø og nyd indholdet fra jeres picnickurv, midt i den smukke natur.

Men Blekinge har også andet at byde på. Hele familien får masser af sjov og udfordringer i Kreativum, Sveriges svar på Eksperimentarium. Hele 2000m2 fyldt med leg-og-lær aktiviteter, og stedet har også udendørsfaciliteter. En af Sveriges tre største biografer ”Mega Dome” byder på yderligere oplevelser.

Besøg orlovsbyen Karlskrona og dens Marinemuseum. Her vises den svenske flådes historie via originalmodeller fra 1600-tallet og frem til i dag bl.a. med et besøg på en ubåd. Besøg den spændende underjordiske tunnel og bliv klogere på den marinearkæologiske verden. Karlskrona er desuden på Unescos liste over bevaringsværdige byer.

De musikinteresserede bør besøge Norje, Sölvesborg og Sweden Rock festival, som løber af stabelen i juni måned. Hällevik Tradjajazzfestival blæses i gang på det lille fiskerleje i Listerlandet i august måned.

For børnefamilien er en udflugt til Børnenes Gård, hvor bondegårdslivet er i fokus. Her finder I bl.a. et svalende vandland hvor børnene frit kan lege mens de voksne slapper af samt et væld af andre aktiviteter for børn.

Udflugter i naturen er et must i Sverige. Ronneby Brunnspark er en af Sveriges smukkeste parker med forskellige events og udstillinger, man kan besøge. Räntemåla Gården byder på aktiviteter i naturen. I kan bl.a. opleve hjorte og elge i deres naturlige miljø. I Karlshamn kan I ride på heste som i det vilde vest eller leje islandske heste og drage ud i naturen på hesteryg.

Man kan snildt bruge hele dagen i naturreservatet, Tjärö, som har fritgående dyr, marker og enge man kan boltre sig i, besøg grotter, klipper eller tag en kanotur til de nærliggende småøer.

På Tärnö i Hällaryds skærgård kobler I let af i de smukke omgivelser. Gå en spadseretur i de pittoreske gader og nyd den unikke autencitet, der er bevaret. Hanö er ligeså et meget populært udflugtsmål, og byder bl.a. på en smukt bevaret middelalderby-kerne.

Slap af på golfbanen i Ronneby, vælg enten den smukt beliggende bane i Sölvesborg eller den 36-hullers store bane, der ligger i Karlshamnn. Tag en tur til fæstningsøen, Kastellet, hvor der bla. spilles teater om sommeren. Besøg eventyrhuset, Boda Borg, i Sävsjö hvor I kan få testet jeres fysiske og intellektuelle formåen. For de bilinteresserede er et besøg på automobilmuseet i Olofström et must. Besøg Snärjeskogen, som er Blekinges ypperligste festplads. I kan prøve vinsmagning, whiskeysmagning, fiske efter krabber, bade i de store opvarmede vikingebade eller blot nyde naturen og et efterfølgende velfortjent gourmetmåltid.

Kort sagt er Blekinge fyldt med muligheder for naturoplevelser hvad enten I søger eventyr, kultur eller blot fred og ro.

Spørgsmål og svar omkring Blekinge

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Blekinge?

DanCenter har mere end 30 sommerhuse i Blekinge.

Hvilke steder bør jeg besøge i Blekinge?

Naval museum, Kungsholm fort, Blekinge Museum, Ronnebys park, floden Mörrumsån, øerne i Blekinge og Brokamåla Gård er nogle af de vigtigste steder at besøge i Blekinge.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Blekinge?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:
Besøge museer og historiske landemærker.
Nyde gåture i naturen.
Fiske.
Spille golf.

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Blekinge ved hjælp af tog.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Blekinge?

Kanelsnegle, stegt herring (fisk) med dild, saltet torsk, laks og ålsuppe er nogle af de mest populære retter i Blekinge.

Hvilken tid på året bør man besøge Blekinge?

Den bedste tid på året at besøge Blekinge er fra juni til september.