Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Stockholm og Roslagen

Lej et sommerhus i Stockholm og Roslagen

 
Søg område: Stockholm
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 52 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus i Stockholm og Roslagen

Her kan du leje de bedste sommerhuse i nærheden af Stockholm

Vi har mange skønne og charmerende sommerhuse til leje hele året rundt.

Du kan også filtrere din søgning, så du kun får forslag, der passer til dine særlige ønsker, f.eks. sommerhuse med havudsigt, pool, opvasker, internet, osv.

Lej dit sommerhus i Stockholm her:

Læs mere om Stockholm
Rating af huse for Stockholm: 4.4 af 5.0 fra 105 anmeldelser

52 sommerhuse for Stockholm - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Stockholm/ÅkersbergaHus nr: 6772Stockholm/Åkersberga5 personer,  55 m²5 m til kyst.Sommerhus i Stockholm/TyresöHus nr: 6835Stockholm/Tyresö7 personer,  134 m²40 m til kyst.Sommerhus i FäringsöHus nr: 68345Färingsö7 personer,  70 m²10 m til kyst.Sommerhus i VaxholmHus nr: 70455Vaxholm8 personer,  180 m²200 m til kyst.Sommerhus i Stockholm/ÅkersbergaHus nr: 4810Stockholm/Åkersberga4 personer,  60 m²220 m til kyst.Sommerhus i YxlanHus nr: 8164Yxlan6 personer,  80 m²75 m til kyst.Sommerhus i AdelsöHus nr: 7820Adelsö4 personer,  26 m²100 m til kyst.Sommerhus i VäddöHus nr: 23317Väddö5 personer,  150 m²50 m til kyst.Sommerhus i NorrtäljeHus nr: 30501Norrtälje4 personer,  47 m²300 m til kyst.Sommerhus i StockholmHus nr: 38733Stockholm5 personer,  80 m²25 m til kyst.Sommerhus i LisöHus nr: 71669Lisö4 personer,  40 m²500 m til kyst.Sommerhus i Stockholm/ÅkersbergaHus nr: 92614Stockholm/Åkersberga4 personer,  35 m²200 m til kyst.Sommerhus i EkeröHus nr: 70922Ekerö4 personer,  40 m²80 m til kyst.Sommerhus i SvartsjöHus nr: 30738Svartsjö6 personer,  115 m²150 m til kyst.Sommerhus i BlidöHus nr: 9499Blidö6 personer,  69 m²100 m til kyst.Sommerhus i NorrtäljeHus nr: 6335Norrtälje6 personer,  50 m²300 m til kyst.Sommerhus i StockholmHus nr: 91041Stockholm5 personer,  111 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i VärmdöHus nr: 4106Värmdö6 personer,  72 m²450 m til kyst.Sommerhus i LjusteröHus nr: 4166Ljusterö6 personer,  119 m²300 m til kyst.Sommerhus i VäddöHus nr: 91606Väddö5 personer,  68 m²225 m til kyst.Sommerhus i AdelsöHus nr: 24999Adelsö4 personer,  43 m²100 m til kyst.Sommerhus i LjusteröHus nr: 61933Ljusterö6 personer,  73 m²150 m til kyst.Sommerhus i EkeröHus nr: 44381Ekerö4 personer,  25 m²75 m til kyst.Sommerhus i SvärdsöHus nr: 55536Svärdsö8 personer,  140 m²5 m til kyst.
Se alle 52 DanCenter sommerhuse for Stockholm

Lej et sommerhus i Stockholm

Det giver mange fordele at leje et sommerhus tæt på Stockholm. Stockholm er en af verdens smukkeste byer med sine øer og omkringliggende vand, og der er altid et eller andet at give sig til. Gå en tur langs de smukke historiske bygninger, besøg en af byens mange kulturelle attraktioner, nyd et skønt måltid på en restaurant eller tilbring dagen sammen med familien på Skansen eller i Gröna Lund. Det giver en lang række fordele at leje et sommerhus i Stockholm. Der er sommerhuse til leje i hele området, så du kan vælge mellem Dalarö og det omkringliggende område, Mälaröarna-øerne inklusive Ekerö og Drottningholm, Värmdö, Salsjöbaden og mange andre smukke lokationer. De er alle perfekte steder at tilbringe noget ferietid, når du ikke er ude at besøge byen eller er på ekskursion til den smukke øgruppe.

Stockholm øgruppe og Roslagen

Hvis du foretrækker fred og ro i naturen fremfor byens liv og røre, så har Stockholm en enestående smuk øgruppe med mere end 30.000 øer. Hvis du lejer et sommerhus i dette område, giver det dig mulighed for at svømme, sejle, sejle i kano og fiske samt tage på en af de skønne bådture til øgruppen. Du kan booke en indkvartering for et par dage, en uge eller mere afhængigt af dine ferieplaner. Valget er helt op til dig! Vi tilbyder muligheder, der kan matche alle behov og enhver tegnebog – fra klassiske sommerhuse til luksusvillaer. Uanset om du ønsker at være tæt på byens centrum, midt i Stockholms øgruppe, på Mälaröarna-øerne, i det smukke Roslange med Blidö, Gräddö og Väddö eller i Öregrund.

På ferie i Stockholm

Stockholm er en by med mange kontraster; vand og land, historie og fremtid, en lille by og en stor by, korte vinterdage og lange sommeraftener. Stockholm er en af de smukkeste hovedstæder i verden. Stockholms er bygget på 14 øer og ligger mellem Mälaren Sø og Østersøen, hvilket betyder, at byen er omgivet af vand, hvilket er årsagen til det store antal broer i byen. Det er utrolig populært at tage på en bådtur rundt og se det smukke Stockholm fra vandsiden, mens bådene passerer under byens mange broer.

Ved Mälaren Sø kan du fiske året rundt, så det giver gode muligheder for at hive en gedde, sandart eller aborre med hjem. Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, så er det svært at finde en bedre destination end Stockholm. Her kan du sejle, sejle i kano, tage på vandreture og fiske samt tage på en af de mange bådture, der sejler rundt i øgruppen. Der er også jazzkoncerter, kunstudstillinger, danseforestillinger samt et stort udvalg af teatrer. Der afholdes dagligt et par hundrede events i Stockholm. Vi anbefaler også, at du besøger Skansen, som er meget mere end blot et friluftsmuseum. Der er også en zoo og et akvarium på Skansen. Gröna Lund Forlystelsespark er bestemt også et besøg værd. Her kan du vælge mellem 30 forskellige ture og attraktioner, eller hvorfor ikke prøve dem alle!

I nordøstlig retning, 30 km fra Stockholm, ligger Roslagen-øgruppen med mere end 13.000 øer! Mod et lille tillægsgebyr kan du få et hop on-hop off-bådkort, så du kan tilbringe et par dage med at udforske Roslange og resten af Stockholms øgruppe i dit helt eget tempo. En kort tur med Roslagsbanan bringer dig fra Stockholm til dit afrejsested. Norrtälje er den størte by i Roslagen, som ligger i idylliske omgivelser med autentisk, svensk arkitektur. Turister besøger byen på grund af dens mange butikker, barer, caféer, kunst og håndværk, events og museer – her er liv og turister året rundt!

Vi har sommerhuse til leje i hele området året rundt. For mange er det sjovere og mere afslappende at leje et sommerhus tæt på Stockholm samtidig med, at det er en aktiv måde at holde ferie på. En ferie, som kombinerer storbyens attraktioner med den vidunderlige natur i det omkringliggende område.

Spørgsmål og svar omkring Stockholm

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Stockholm og Roslagen?

DanCenter har mere end 30 sommerhuse i Stockholm og Roslagen.

Hvilke steder bør jeg besøge i Stockholm og Roslagen?

Fotografiska museum, Vasa Museum, Skansen Open-Air Museum, The Royal Palace, SkyView, Royal National City Park, Östermalm og Stockholm Archipelago er nogle af de steder, du bør besøge i Stockholm og Roslagen.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Stockholm og Roslagen?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Sightseeing i Stockholm
  • Vasa museet
  • Besøge kunstgallerier og museer
  • Besøge de forskellige øer
  • Besøge ølbryggerier

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Stockholm og Roslagen ved hjælp af fly, tog og bil.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Stockholm og Roslagen?

Crayfish, Janssons frestelse, Raggmunk, Herring og kanelsnegle er nogle af de retter, du bør prøve i Stockholm og Roslagen.

Hvilken tid på året bør man besøge Stockholm og Roslagen?

Den bedste tid på året at besøge Stockholm og Roslagen er mellem maj og starten af september.