Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Östergötland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 43 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Östergötland
Rating af huse for Östergötland: 4.2 af 5.0 fra 110 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Östergötland

Hus nr: 76867Gryt4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Trevlig stuga på landet i Gryts vackra skärgård och bara 4 km till havet. Runt tre sidor av huset finns altaner varav den stora delen är under tak med utemöbel och solstolar. Det blir säkert en favoritplats både tidiga mornar och varma sköna ...Hus nr: 32062Hällestad4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.25 m til kyst.I mycket natursköna omgivningar ligger denna fina timmerstuga med utsikt över sjö och strand. Stugan är mycket charmig och trevligt inredning med komfortabel möblering. Stugan ligger högt på en vacker delvis planerad/kuperad naturtomt med sluttande ...Hus nr: 99855Vadstena4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.7,0 km til kyst.Välkomna till fantastiska Östergötland och denna fina lilla stuga i hjärtat av mycket historia och sevärdheter. Huset ligger på en gård med boningshuset där ägarna bor i mitten, och två 1700-tals flygelbyggnader på vardera sida som ägaren hyr ...Hus nr: 56813Gryt8 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.30 m til kyst.Välkomna till en underbar semester i idyllisk miljö med utsikt över havet och Gryts skärgård. Här bor ni med egen strand och brygga, där båten ligger förtöjd och väntar. Perfekt för sällskap som behöver egna utrymmen: förutom huvudbyggnaden ...Hus nr: 04991Ödeshög5 personer,  42 m²Kæledyr er ikke tilladt.6,0 km til kyst.Bo mitt i den historiska delen av Östergötland i ett mysigt inrett gårdshus. Huset ligger i anslutning till huvudbyggnaden där ägarna bor, på baksidan av huset finns en altan som har dörr ut från köksdelen, där man kan sitta och äta sina måltider, ...Hus nr: 95619Vikbolandet5 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt i nogle af husene.150 m til kyst.Här ute på det vackra Vikbolandet strax utanför Norrköping ligger det här trevliga huset. Högt beläget och med viss havsutsikt ca 150 m bort. Entré med välkomnande hall. Modernt, fullt utrustat kök som har typ barstolar och bord för tidig frukost ...

Tag på oplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle oplevelser og - ikke mindst - den herlige skærgård ved Østersøen med sin varierede natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens djurpark, hvor du kan møde dyr fra hele verden. Tag plads i Delfinariet og se de magiske delfiner optræde, eller kør rund i din bil blandt de vilde dyr. Her går hele dagen nemt med masser af fantastiske oplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyr – det er kun bilruden, der adskiller jer og bjørnene, ulvene, løverne, zebraerne og strudsene, så det gælder om at holde vinduer og døre lukkede og øjnene åbne!

Linköping er landets femtestørste by, livlig og med høj puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende udbud af restauranter for alle smagsløg og pengepunge. Elsker du at shoppe? Hvis ja, så er byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier, men også den kulturelt interesserede kan få sin lyst styret, f.eks. ved et besøg i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvevåbnets museum. Rundt omkring i byen ligger flere smukke slotte, f.eks. Ekenäs Slot, som hvert år arrangerer ridderspil. Du kan også gå på oplevelse ved Göta-kanalen, som udmunder i søen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindasøerne, der ligger i dejlige omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glasværk. Glasværket er et af Sveriges ældste glasværker, som blev grundlagt i 1810. Det ligger meget smukt mellem Norrköping og Finspång midt i de dybe Kolmårdskove. Arkösund er Norrköpings nærmest skærgård – et lille samfund ved havet, som er fuldt af liv om sommeren. Her er marina, butikker, pubber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndværk, sejlsportsmuligheder, iskiosker og herlige bademuligheder på ”Badholmarna”.

Söderköping er smukt beliggende, og her er særlig dejligt om sommeren. Nyd den hyggelige, gamle by eller tag på en skøn cykeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og oplev byen oppefra. Herefter kan du slappe af med en af de ”berømte”is på Smultronstället, eller du kan prøve et spansk frokostbord på Restaurant La Uva, som ligger midt på torvet.

I hjertet af Valdemarsvik finder du den populære marina. Gryt og Tjust skærgårde med klippe- såvel som sandstrande er velbesøgte badesteder om sommeren. Oplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine børn eller børnebørn. Det er her, eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blevet til.