Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Östergötland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 52 ferieboliger.

Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Östergötland
Rating af huse for Östergötland: 4.2 af 5.0 fra 65 anmeldelser

52 sommerhuse for Östergötland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i GusumHus nr: 53369Gusum4 personer,  60 m²500 m til kyst.Sommerhus i ÖdeshögHus nr: 54487Ödeshög11 personer,  280 m²4,8 km til kyst.Sommerhus i LjungHus nr: 32979Ljung4 personer,  26 m²50 m til kyst.Sommerhus i RimforsaHus nr: 48562Rimforsa6 personer,  80 m²15 m til kyst.Sommerhus i ValdemarsvikHus nr: 4637Valdemarsvik4 personer,  65 m²200 m til kyst.Sommerhus i RimforsaHus nr: 7909Rimforsa2 personer,  25 m²175 m til kyst.Sommerhus i RimforsaHus nr: 48362Rimforsa8 personer,  90 m²80 m til kyst.Sommerhus i MotalaHus nr: 54402Motala7 personer,  96 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i SöderköpingHus nr: 4774Söderköping4 personer,  100 m²200 m til kyst.Sommerhus i ÖdeshögHus nr: 79976Ödeshög3 personer,  50 m²100 m til kyst.Sommerhus i ArkösundHus nr: 43238Arkösund4 personer,  45 m²400 m til kyst.Sommerhus i ÖdeshögHus nr: 4991Ödeshög5 personer,  42 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i GreboHus nr: 97284Grebo4 personer,  90 m²75 m til kyst.Sommerhus i SkärblackaHus nr: 4570Skärblacka4 personer,  120 m²2,7 km til kyst.Sommerhus i YxnerumHus nr: 25930Yxnerum7 personer,  150 m²20 m til kyst.Sommerhus i Vreta KlosterHus nr: 43911Vreta Kloster6 personer,  196 m²100 m til kyst.Sommerhus i ValdemarsvikHus nr: 54442Valdemarsvik5 personer,  80 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i HornHus nr: 50947Horn4 personer,  42 m²201 m til kyst.Sommerhus i ValdemarsvikHus nr: 98479Valdemarsvik8 personer,  145 m²400 m til kyst.
Se alle 52 DanCenter sommerhuse for Östergötland

Tag på oplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle oplevelser og - ikke mindst - den herlige skærgård ved Østersøen med sin varierede natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens djurpark, hvor du kan møde dyr fra hele verden. Tag plads i Delfinariet og se de magiske delfiner optræde, eller kør rund i din bil blandt de vilde dyr. Her går hele dagen nemt med masser af fantastiske oplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyr – det er kun bilruden, der adskiller jer og bjørnene, ulvene, løverne, zebraerne og strudsene, så det gælder om at holde vinduer og døre lukkede og øjnene åbne!

Linköping er landets femtestørste by, livlig og med høj puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende udbud af restauranter for alle smagsløg og pengepunge. Elsker du at shoppe? Hvis ja, så er byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier, men også den kulturelt interesserede kan få sin lyst styret, f.eks. ved et besøg i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvevåbnets museum. Rundt omkring i byen ligger flere smukke slotte, f.eks. Ekenäs Slot, som hvert år arrangerer ridderspil. Du kan også gå på oplevelse ved Göta-kanalen, som udmunder i søen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindasøerne, der ligger i dejlige omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glasværk. Glasværket er et af Sveriges ældste glasværker, som blev grundlagt i 1810. Det ligger meget smukt mellem Norrköping og Finspång midt i de dybe Kolmårdskove. Arkösund er Norrköpings nærmest skærgård – et lille samfund ved havet, som er fuldt af liv om sommeren. Her er marina, butikker, pubber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndværk, sejlsportsmuligheder, iskiosker og herlige bademuligheder på ”Badholmarna”.

Söderköping er smukt beliggende, og her er særlig dejligt om sommeren. Nyd den hyggelige, gamle by eller tag på en skøn cykeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og oplev byen oppefra. Herefter kan du slappe af med en af de ”berømte”is på Smultronstället, eller du kan prøve et spansk frokostbord på Restaurant La Uva, som ligger midt på torvet.

I hjertet af Valdemarsvik finder du den populære marina. Gryt og Tjust skærgårde med klippe- såvel som sandstrande er velbesøgte badesteder om sommeren. Oplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine børn eller børnebørn. Det er her, eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blevet til.

Spørgsmål og svar omkring Östergötland

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Östergötland?

DanCenter har mere end 30 sommerhuse i Östergötland.

Hvilke steder bør jeg besøge i Östergötland?

Omberg hill, Tåkern lake, Gamla Linköping, Norrköping, Borensberg, øerne ved Östergötland, Alvastra Abbey og Vadstena er nogle af de vigtigste steder at besøge i Östergötland.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Östergötland?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:
Besøge slottene, historiske bygninger og museer.
Vandre.
Udforske de forskellige cykelruter.

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Östergötland ved hjælp af fly, tog eller bil.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Östergötland?

Prøv Honokaka, Brunkål, Kavring (et brød) og Svartsoppa når du er i Östergötland.

Hvilken tid på året bør man besøge Östergötland?

Den bedste tid på året at besøge Östergötland er fra maj til september.