Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Östergötland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Östergötland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Östergötland

Hus nr: 43238Arkösund4 personer,  45 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.I Arkösund ligger detta fina lilla hus. Skärgårdsorten är känd som en av Östersjöns pärlor. Stugan ligger på gemensam tomt med ägaren men ändå lite avskilt. Nybyggt 2013 och mycket smakfullt. Stugan har öppen planlösning med allrum, kök och ...Hus nr: 92739Valdemarsvik5 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Trevlig stuga med underbar sjöutsikt och badrocksavstånd till badet. Stugan ligger lugnt och enskilt strax utanför (ca 10 km) den lilla Östersjöstaden Valdemarsvik, i en lätt sluttning ner mot sjön Gåsen. Stugan innehåller stort allrum med matplats, ...Hus nr: 97858Ödeshög4 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.30 m til kyst.Charmerande, välskött och synnerligen trevlig undervåning av villa med ett makalöst sjötomtsläge i attraktiva Hästholmen, vid Vätterns strand inte långt från Ödeshög. Villans läge är oerhört attraktivt då ni bor på en enorm (2.800 m²) strandtoimt ...Hus nr: 03924Ydre4 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.I södra Östergötland vid sjöar och skogar ligger detta fina hus. Huset har en stor trädgård med plats för mycket lek och spring, här finns bl.a. en studsmatta för barnen. Stor altan på framsidan med plats för många samt en mindre altan med bord ...Hus nr: 76387Gryt3 personer,  32 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Här ute i den vackra skärgården Gryt ligger den här fina stugan i Snäckevarps sommarstugeområde endast ca 500 m från havet. Stugan ligger mjukt inbäddad med gräsytor runt om och delvis delad tomt med stugägaren. Stor välkomnande veranda under ...Hus nr: 61861Hällestad5 personer,  150 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Mitt i den lilla bruks-byn Borggårdsbruk, ligger detta fina hus på en liten höjd som tidigare varit arbetarbostad till bruket. Järnbruket har varit i drift sedan 1600-talet och utgör en stor del av byn och med sina hus runt omkring. Från huset ...

Tag på oplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle oplevelser og - ikke mindst - den herlige skærgård ved Østersøen med sin varierede natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens djurpark, hvor du kan møde dyr fra hele verden. Tag plads i Delfinariet og se de magiske delfiner optræde, eller kør rund i din bil blandt de vilde dyr. Her går hele dagen nemt med masser af fantastiske oplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyr – det er kun bilruden, der adskiller jer og bjørnene, ulvene, løverne, zebraerne og strudsene, så det gælder om at holde vinduer og døre lukkede og øjnene åbne!

Linköping er landets femtestørste by, livlig og med høj puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende udbud af restauranter for alle smagsløg og pengepunge. Elsker du at shoppe? Hvis ja, så er byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier, men også den kulturelt interesserede kan få sin lyst styret, f.eks. ved et besøg i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvevåbnets museum. Rundt omkring i byen ligger flere smukke slotte, f.eks. Ekenäs Slot, som hvert år arrangerer ridderspil. Du kan også gå på oplevelse ved Göta-kanalen, som udmunder i søen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindasøerne, der ligger i dejlige omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glasværk. Glasværket er et af Sveriges ældste glasværker, som blev grundlagt i 1810. Det ligger meget smukt mellem Norrköping og Finspång midt i de dybe Kolmårdskove. Arkösund er Norrköpings nærmest skærgård – et lille samfund ved havet, som er fuldt af liv om sommeren. Her er marina, butikker, pubber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndværk, sejlsportsmuligheder, iskiosker og herlige bademuligheder på ”Badholmarna”.

Söderköping er smukt beliggende, og her er særlig dejligt om sommeren. Nyd den hyggelige, gamle by eller tag på en skøn cykeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og oplev byen oppefra. Herefter kan du slappe af med en af de ”berømte”is på Smultronstället, eller du kan prøve et spansk frokostbord på Restaurant La Uva, som ligger midt på torvet.

I hjertet af Valdemarsvik finder du den populære marina. Gryt og Tjust skærgårde med klippe- såvel som sandstrande er velbesøgte badesteder om sommeren. Oplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine børn eller børnebørn. Det er her, eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blevet til.