Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Dalarna - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Dalarna - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Dalarna
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 34 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Dalarna - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Dalarna
Rating af huse for Dalarna: 4.0 af 5.0 fra 51 anmeldelser

34 sommerhuse for Dalarna - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i RättvikHus nr: 55870Rättvik4 personer,  47 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i LindvallenHus nr: 40628Lindvallen6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.60 m til kyst.Sommerhus i LudvikaHus nr: 4786Ludvika6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i FalunHus nr: 53563Falun4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.20 km til kyst.Sommerhus i MoraHus nr: 74836Mora4 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i StötenHus nr: 6838Stöten12 personer,  155 m²Kæledyr er ikke tilladt.13 km til kyst.Sommerhus i HundfjälletHus nr: 38734Hundfjället6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i HundfjälletHus nr: 38735Hundfjället6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Sommerhus i RättvikHus nr: 3608Rättvik6 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i HundfjälletHus nr: 29834Hundfjället7 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Sommerhus i LindvallenHus nr: 33294Lindvallen8 personer,  108 m²Kæledyr er ikke tilladt.15 km til kyst.Sommerhus i RättvikHus nr: 6942Rättvik6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.
Se alle 34 DanCenter sommerhuse for Dalarna

Find dit eget private yndlingssted i Dalarna. Der er så mange pletter at vælge imellem, at det kan være svært at vælge. Naturen og vildmarken er altid tæt på og indbyder til mange eventyr, samtidig med at civilisationen aldrig er langt væk, hvis naturens ”glansbilleder” skulle bliver for overvældende.

Dala-hesten er en klassisk souvenir, som mange turister køber med hjem; den stammer fra Mora. Verdens største Dala-hest står naturligvis også i Dalarna. Den er hele 13 m høj og befinder sig i Alvesta. Men du skal tage til Mora, hvis du vil se fremstillingen af hestene.

I den gamle bydel (Gamla Byn) finder du verdens største mønt, der vejer 19,7 kg! På Møntmuseet præsenteres mønternes historie, I Gamla Byn finder du også nogle velbevarede bygninger fra 1600-tallet.

Hvis du har lyst til at følge i fodsporene på foreløbig rundt regnet 1 million mennesker, kan du besøge Sveriges største kobbermine i Falun. Elevatoren fører dig 55 meter ned i jorden, hvor en guidet rundtur er en spændende oplevelse.

Tag med familien til Leksans Sommerland – her venter utallige sjove oplevelser – prøv karrusellerne og rutschebanerne og husk også et besøg i slikboden. Slap af, mens ungerne morer sig i poolområdets rutschebaner. Du kan også prøve rafting eller bungee-trampolin. Her er masser af sjov for hele familien.

Man bliver aldrig rigtig voksen, er der mange, der påstår. Hvis der skulle være noget om snakken, er der mulighed for at udleve sit indre legebarn i Sällnäs Jurassic Park – her kan man varme op i en is-gocart for derefter at køre med større ”maskiner” og store Caterpillar-gravemaskiner.

Er du mere til indendørs sportsudøvelse, eller vil du helst shoppe dagen lang, så besøg Kupolen med fine sportsfaciliteter foruden 80 butikker. Her kan du snuppe en kop kaffe, hvile fødderne, hvis hænderne er fulde af tunge poser, eller give dig tid til en god middag.

I Dalarna kan man – ligesom i størstedelen af Nordsverige – vandre i storslået natur. Der er uendelige udfoldelsesmuligheder, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Om vinteren kommer skiene på, bl.a. i Gesunda, og når det bliver forår, kan man cykle langs med eller bade i Siljansøen.

Området byder også på flere golfbaner – hvorfor ikke udfordre dig selv på Sollerön, Sveriges sværeste golfbane. Eller kast dig ud i langdistance-svømning i Vansbro: her gælder det 2 km crawl med strømmen og 1 km mod strømmen.

Inden det er tid til at vende næsen hjemad, kan du og familien tage et smut til Gesunda og Nisseland (Tomteland). Her bor nissefar (julemanden) og hans nisser.

Spørgsmål og svar omkring Dalarna

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Dalarna i Sverige?

DanCenter har mere end 20 sommerhuse i Dalarna i Sverige.

Hvilke steder bør jeg besøge i Dalarna i Sverige?

Søen Siljan, Falun kobbermine, Carl Larssons hus, Fulufjället Nationalpark, Lugnets Skidmuseum, Rättviks Gammelgård, Långbryggan og Njupeskär vandfald er nogle af de steder, du bør opleve, når du besøger Dalarna i Sverige.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Dalarna i Sverige?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:
Besøge parker, museer og søer.
Stå på ski.
Tage til en metal musikfestival.
Tage på en guided tur.
Slappe af på et cruise.

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Dalarna ved hjælp af fly, tog, bus og motorkøretøjer.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Dalarna?

Du skal prøve Fika kager, Knäckebröd (knækbrød), Tunnbröd (fladbrød) og Falukorv når du er i Dalarna.

Hvilken tid på året bør man besøge Dalarna i Sverige?

Dalarna har varmt vejr i maj til september. Hvis du vil til Dalarna for sneens skyld, så tag afsted fra november til marts. Hvis du vil opleve midnatssol så kan du se det fra juni til juli.