Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Västmanland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Västmanland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Västmanland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 3 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Västmanland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Västmanland
Rating af huse for Västmanland: 4.8 af 5.0 fra 5 anmeldelser

Sommerhusområder Västmanland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Västmanland

Hus nr: 91327Köping9 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Om du söker ett lugnt sjönära boende vid vägs ände i vacker natur så har du hittat rätt! I det vackra Bergslagen hittar vi dessa två hus. En huvudbyggnad samt ett annex. Båda husen har dusch och WC samt kök. Det större huset har två sovrum med ...Hus nr: 25225Sala3 personer,  35 m²Kæledyr er ikke tilladt.7,0 km til kyst.Med ett underbart lugt läge mitt i en förförande vacker natur och fornlämningar efter mänskliga aktiviteter. Här fanns människor redan för 3500 till 4500 år sedan. Fint, modernt litet hus lämpligt för mindre familj. Här finns allt ni behöver ...Hus nr: 04141Kolsva8 personer,  98 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.I Västmanland vid sjön Lillsvan ligger detta semesterparadis för den som tycker om en avkopplande semester med skogen inpå knuten och bad på gångavstånd. Huset har fin utsikt över sjön och erbjuder en bekväm standard och tillgång till båt, kanot, ...

I Västmanland er der mange, spændende turistmål. Her er en mangfoldig natur med åbne landskaber, urskove og smukke slotte, og her findes ikke mindre end 52 forskellige naturreservater.

Mälarens vidtstrakte landskab mod syd består af smuk natur med et omfangsrigt fugleliv. I den nordligste del er terrænet kuperet med høje bjerge, dybe dale og skove, der danner overgang fra det midtsvenske lavland til Nordsverige.

Sala er en charmerende lille by, nok mest kendt for sin sølvmine. Tag familien med på et spændende eventyr ned i grotten, der befinder sig 155 meter under jorden med mange snoede gange.

I Fagersta kan man besøge Engelsbergsbruk, som er et velbevaret jernværk. Det er med på Unescos Verdensarvsliste.

Västmanland ligger i det centrale Sverige i Mälardalen, og den vigtigste by i kommunen er Västerås, som ligger 10 mil vest for Stockholm. Västerås er en af Sveriges ældste byer. Domkirken er en turistmagnet, et smukt eksempel på de murstenskirker, der blev opført i landskaberne omkring Mälaren i 1200-tallet.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus