Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Västmanland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Västmanland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.

Sommerhus Västmanland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Västmanland
Rating af huse for Västmanland: 4.5 af 5.0 fra 3 anmeldelser

7 sommerhuse for Västmanland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i ArbogaHus nr: 45729Arboga4 personer,  90 m²20 km til kyst.Sommerhus i KopparbergHus nr: 10602Kopparberg6 personer,  50 m²10 km til kyst.

I Västmanland er der mange, spændende turistmål. Her er en mangfoldig natur med åbne landskaber, urskove og smukke slotte, og her findes ikke mindre end 52 forskellige naturreservater.

Mälarens vidtstrakte landskab mod syd består af smuk natur med et omfangsrigt fugleliv. I den nordligste del er terrænet kuperet med høje bjerge, dybe dale og skove, der danner overgang fra det midtsvenske lavland til Nordsverige.

Sala er en charmerende lille by, nok mest kendt for sin sølvmine. Tag familien med på et spændende eventyr ned i grotten, der befinder sig 155 meter under jorden med mange snoede gange.

I Fagersta kan man besøge Engelsbergsbruk, som er et velbevaret jernværk. Det er med på Unescos Verdensarvsliste.

Västmanland ligger i det centrale Sverige i Mälardalen, og den vigtigste by i kommunen er Västerås, som ligger 10 mil vest for Stockholm. Västerås er en af Sveriges ældste byer. Domkirken er en turistmagnet, et smukt eksempel på de murstenskirker, der blev opført i landskaberne omkring Mälaren i 1200-tallet.