Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Halland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 94 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Halland
Rating af huse for Halland: 4.2 af 5.0 fra 201 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Halland

Hus nr: 99231Varberg4 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Har ni inte varit på Tången strax utanför Varberg än, kom hit och njut av havets friska luft, den stora viken med alla fåglar som häckar och de mysiga vägarna för långa promenader. Stugan ligger på en härlig bergstomt med milsvid havsutsikt ...Hus nr: 93215Skrea Strand6 personer,  76 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Härlig stuga med perfekt läge nära hav och strand och inom promenadavstånd från Falkenbergs centrum. Modern och bekväm möblering på ljusa inbjudande ytor. En härlig och insynsskyddad tomt inbäddad i grönska. Uteplatsen under tak och i vinkel ...Hus nr: 18329Galtås5 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.En ljus trevlig stuga i lugnt område ca 12 km norr om Falkenberg med gångavstånd till mindre sandstrand. I stugan har ni vardagsrum med värmande öppen spis, litet kök angränsat till vardagsrummet. Två sovrum med enkelsängar, badrum med dusch, ...Hus nr: 04937Ätran5 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.3,7 km til kyst.Ett härligt och genuint torp, enkelt inrett och med bibehållen karaktär. Ett fritidshus som ger er lugn och harmoni, en chans att låta tiden stå stilla. Omgivet av härlig natur och beteshagar, med närhet till Ätran (150 m) som ringlar fram genom ...Hus nr: 04076Falkenberg4 personer,  58 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Ett trivsamt och genuint semesterboende i ett lugnt stugområde nära havet och med natursköna omgivningar. Den stora tomten är inhängnad och omgärdad av träd och buskar. På altanen under tak, njuter ni både av grillkvällar i solnedgången och ...Hus nr: 67388Skrea Strand10 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Nu kan ni sluta leta. Här har ni fritidshuset som har allt ni önskar. Ett rymligt och välplanerat bostadshus, en fantastisk trädgård med många olika uteplatser och ett annex som är som en egen lägenhet. Endast några hundra meter bort finns Skrea ...

Halland byder på dejlige sandstrande, smuk natur og hyggelige små byer og god shopping. Kungsbacka giver en følelsen af en lille købstad, men byder alligevel på et stort udvalg af butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gøre mange gode fund. Historiens vingeslag kan opleves på Tjolöholm, som er et slot bygget i engelsk stil i slutningen af 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er endnu et populært turistmål i området. Her kommer svenskerne for at holde ferie eller på forlænget weekend. Her er fine strande, en spændende historisk fæstning og et livligt handelsliv omkring det lille torv. Apelviken, som er den største af strandende, er et af Europas foretrukne windsurfing steder, så tag brættet under armen og hop i bølgen blå.

I Falkenberg er der i alt 15 km sandstrand, som byder på alt lige fra den velbesøgte Skrea strand med aktiviteter og after beach til de lidt mere stille vige hvor lidt færre strandgæster gør miljøet roligere. Et must er et besøg i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter. Turen kan også gå til Ätran, som er populært når der skal fiskes efter laks.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Der er et bred udbud af butikker, restauranter og barer. Der er flere dejlige strande i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blandt børnefamilier og byder bl.a. på et legeland.

Laholm er en lille hyggelig by, med de kendte badebyer som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheden. Laksefiskeri i Lagan er det ypperligste sportsfiskested for laks og ørredfiskeri. På Hallandsåsen kan man vandre i de dejlige bøgeskove. Om vinteren er Laholm Sveriges sydligste skisportsområde.