Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Halland i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Halland i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie med DanCenter Sommerhusudlejning.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Halland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Halland

Hus nr: 16148Öringe7 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt.12,0 km til kyst.Trevligt och välskött hus med ett avskilt läge nära den underbara skogen för avkopplande promenader. Detta hus är mycket välutrustat med en trevlig inredning av moderna möbler och möbler och av äldre datum. Huset innehåller vardagsrum med bäddsoffa ...Hus nr: 06547Ugglarp6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Detta trevliga och mysiga fritidshus har ett fantastiskt läge endast 200 m från havet. Här bor ni enskilt, inbäddat i grönska. Efter bara några få meter når ni sandstranden och vattnet. Med en kortare promenad kommer ni till Ugglarps fina badstrand. ...Hus nr: 36364Falkenberg2 personer,  18 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Liten stuga inbäddad med mycket grönska runt om. Stugan ligger centralt med närhet till trevliga nöjen och aktiviteter som erbjuds under sommaren. Täta bussturer för den som inte vill ta bilen eller promenera. Stugan består av i vardagsrummet ...Hus nr: 39629Glommen4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Välkommen till Hallandskusten där den är som bäst. Med ett alldeles fantastiskt läge, närmast havet, väster om den övriga bebyggelsen bor ni en kort bit från en saltstänkt sandstrand. Ta på badkläder och morgonrock och gå den korta biten till ...Hus nr: 09680Mellbystrand3 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Ett mysigt semesterboende på ett mycket bra läge i Mellbystrands stugområde, med promenadavstånd till den fina sandstranden. Tomten är lummig och inhägnad. En genuin och enkel stuga med en riktigt fin altan under tak. I stugan finns kök med ...Hus nr: 54014Frillesås7 personer,  156 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Bekväm och modern villa med ett förtjusande ostört läge, inte långt från sköna sandstränder och med en å intill huset. Dryga kilometern bort från den trivsamma, men lite "turistiga" sommarorten Frillesås. Här kan ni koppla av i en skön villa ...

Halland byder på dejlige sandstrande, smuk natur og hyggelige små byer og god shopping. Kungsbacka giver en følelsen af en lille købstad, men byder alligevel på et stort udvalg af butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gøre mange gode fund. Historiens vingeslag kan opleves på Tjolöholm, som er et slot bygget i engelsk stil i slutningen af 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er endnu et populært turistmål i området. Her kommer svenskerne for at holde ferie eller på forlænget weekend. Her er fine strande, en spændende historisk fæstning og et livligt handelsliv omkring det lille torv. Apelviken, som er den største af strandende, er et af Europas foretrukne windsurfing steder, så tag brættet under armen og hop i bølgen blå.

I Falkenberg er der i alt 15 km sandstrand, som byder på alt lige fra den velbesøgte Skrea strand med aktiviteter og after beach til de lidt mere stille vige hvor lidt færre strandgæster gør miljøet roligere. Et must er et besøg i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter. Turen kan også gå til Ätran, som er populært når der skal fiskes efter laks.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Der er et bred udbud af butikker, restauranter og barer. Der er flere dejlige strande i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blandt børnefamilier og byder bl.a. på et legeland.

Laholm er en lille hyggelig by, med de kendte badebyer som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheden. Laksefiskeri i Lagan er det ypperligste sportsfiskested for laks og ørredfiskeri. På Hallandsåsen kan man vandre i de dejlige bøgeskove. Om vinteren er Laholm Sveriges sydligste skisportsområde.