Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Halland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 98 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Halland
Rating af huse for Halland: 4.1 af 5.0 fra 273 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Halland

Hus nr: 68905Ullared6 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Här bor ni i ett rymligt hus med stor härlig tomt och med utsikt över sjöar och beteshagar. Huset ligger fritt och lantligt vid en av Hallands vackraste landsvägar. Från altanen under tak njuter ni av utsikten och dricker ert morgonkaffe till ...Hus nr: 67960Heberg5 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.9,3 km til kyst.Här finner ni lugnet och stillheten i en lantlig miljö. En lägenhet i två plan i ett stort hus med egen stor och lummig trädgård. En rymlig semesterbostad med en fantastisk utsikt över det öppna landskapet. Den grönskande trädgården har plats ...Hus nr: 15331Skrea Strand4 personer,  18 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Badstugorna på Skrea Strand är specifika för Falkenberg. Denna är en fräsch stuga på 18 kvm. som ligger fint i ett grönområde. Samtliga stugor är 10 till 18 kvm stora campingstugor med wc, dusch och vatten i gemensamma anläggningar. Läget är ...Hus nr: 04930Ullared4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Ett smultronställe och en idyll i det vackra området vid Källsjö. Det gamla torpet har renoverats varsamt och den gamla charmen och karaktären är bevarad. Alla rum är inredda med omsorg och känsla. Mycket fräscht. Stugan med sitt gårdshus ligger ...Hus nr: 62946Steninge5 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Ett mycket trevligt fritidshus i det populära området Steninge, inte långt från Halmstad och Falkenberg. Stugan ligger insynsskyddat och inbäddat i en fantastiskt grönskande trädgård och med skogen in på knutarna. Den stora inhägnade tomten ...Hus nr: 56404Falkenberg5 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Ett härligt gårdshus med tillhörande friggebod med ett perfekt läge, endast 900 m från den långa sandstranden i Skrea. Ni har en egen avskild del av ägarens tomt och egen uteplats. En kort promenad tar er till den fina badstranden vid Skrea, ...

Halland byder på dejlige sandstrande, smuk natur og hyggelige små byer og god shopping. Kungsbacka giver en følelsen af en lille købstad, men byder alligevel på et stort udvalg af butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gøre mange gode fund. Historiens vingeslag kan opleves på Tjolöholm, som er et slot bygget i engelsk stil i slutningen af 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er endnu et populært turistmål i området. Her kommer svenskerne for at holde ferie eller på forlænget weekend. Her er fine strande, en spændende historisk fæstning og et livligt handelsliv omkring det lille torv. Apelviken, som er den største af strandende, er et af Europas foretrukne windsurfing steder, så tag brættet under armen og hop i bølgen blå.

I Falkenberg er der i alt 15 km sandstrand, som byder på alt lige fra den velbesøgte Skrea strand med aktiviteter og after beach til de lidt mere stille vige hvor lidt færre strandgæster gør miljøet roligere. Et must er et besøg i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter. Turen kan også gå til Ätran, som er populært når der skal fiskes efter laks.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Der er et bred udbud af butikker, restauranter og barer. Der er flere dejlige strande i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blandt børnefamilier og byder bl.a. på et legeland.

Laholm er en lille hyggelig by, med de kendte badebyer som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheden. Laksefiskeri i Lagan er det ypperligste sportsfiskested for laks og ørredfiskeri. På Hallandsåsen kan man vandre i de dejlige bøgeskove. Om vinteren er Laholm Sveriges sydligste skisportsområde.