Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Halland – et sandt strandparadis!

Lej et sommerhus i Halland – et sandt strandparadis!

 
Søg område: Halland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 100 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus i Halland – et sandt strandparadis!

Sommerhusferie i Halland

Hvis du ønsker at booke en hytte i Halland ved en sandstrand med en skøn havudsigt, så er du kommet til rette sted! Havet, solen og den salte luft, lyden af bølgerne og de skønne lavvandede sandstrande. Det er ikke så underligt, at så mange vælger at holde ferie i Halland år efter år. Det er ganske enkelt ikke muligt at finde mere perfekte sommeromgivelser. Der er altid noget at tage sig til i Halland. Udover at bade og slikke sol, kan man også nyde en række andre aktiviteter, såsom windsurfing, kanosejlads, fiskeri og ture til byens marked eller bare tage sig en rolig spadseretur i de smukke omgivelser.

Når du vil leje en hytte i Halland, kan du gøre det nemt og sikkert her

Læs mere om Halland
Rating af huse for Halland: 4.2 af 5.0 fra 320 anmeldelser

100 sommerhuse for Halland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i BjörkängHus nr: 42356Björkäng4 personer,  84 m²Kæledyr er ikke tilladt.450 m til kyst.Sommerhus i Skrea StrandHus nr: 91981Skrea Strand6 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Sommerhus i SteningeHus nr: 97861Steninge7 personer,  125 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i FalkenbergHus nr: 64375Falkenberg5 personer,  40 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i UllaredHus nr: 68905Ullared6 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i FalkenbergHus nr: 83696Falkenberg4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,1 km til kyst.Sommerhus i FrillesåsHus nr: 67683Frillesås10 personer,  180 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus i ÄtranHus nr: 42655Ätran6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i HalmstadHus nr: 63347Halmstad4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i FrillesåsHus nr: 66875Frillesås4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.270 m til kyst.Sommerhus i FrösakullHus nr: 59091Frösakull6 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus i HyltebrukHus nr: 99659Hyltebruk8 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i FalkenbergHus nr: 36364Falkenberg2 personer,  18 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Sommerhus i Falkenberg/Stafsinge Str.Hus nr: 9820Falkenberg/Stafsinge Str.2 personer,  25 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i TvååkerHus nr: 10923Tvååker5 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i FrillesåsHus nr: 54014Frillesås7 personer,  156 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus i SmålandsstenarHus nr: 55961Smålandsstenar6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i LångasandHus nr: 74941Långasand6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i HishultHus nr: 4278Hishult4 personer,  45 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,6 km til kyst.Sommerhus i FalkenbergHus nr: 66332Falkenberg6 personer,  124 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus i Skrea StrandHus nr: 17915Skrea Strand5 personer,  45 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i VessigebroHus nr: 4928Vessigebro4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i UgglarpHus nr: 40834Ugglarp9 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus i GlommenHus nr: 68335Glommen6 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i VarbergHus nr: 50288Varberg6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i VeddigeHus nr: 58076Veddige7 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.Sommerhus i LångasandHus nr: 50545Långasand5 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i HyltebrukHus nr: 40708Hyltebruk4 personer,  40 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i UgglarpHus nr: 6547Ugglarp6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i Skrea StrandHus nr: 16427Skrea Strand2 personer,  10 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.
Se alle 100 DanCenter sommerhuse for Halland

På ferie i Halland

Et sandt sommerparadis! Halland byder på skønne strande, smuk natur, charmerende byer og gode shoppingmuligheder. Kungsbacka er en lille by, men den har et stort udvalg af butikker og restauranter. Her kan du gøre mange gode handler i Freeport indkøbscenter i Kungsbacka. I Tjolöholm venter der dig historisk storhed på slottet, som er bygget i tudorstil i slutningen af det 19. århundrede.

Flade sandstrande

Områdets fantastiske langstrækte sandstrande er hovedattraktionen for mange besøgende i sommerperioden. De mest populære strande i Halland er Tylösand, Melbystrand, Skreastrand og Apelviken.

Varberg er perlen af Sveriges vestkyst, og er et populært turistmål i området. Der er mange svenskere, der tager på ferie eller forlænget weekend i Varberg. Varberg byder på smukke strande, et spændende historisk fort samt et livligt marked i nærheden af det lille bytorv. Apelviken er den største af strandene, og den er en af Europas bedste steder at windsurfe og kitesurfe. Så tag dit bræt under armen, og enjoy!

I 2018 modtog Falkenberg prisen "Worth a Visit i White Guide! Med andre ord: Den fantastiske mad er endnu en grund til at besøge det fantastiske Falkenberg.

Falkenberg har ikke mindre en 15 km sandstrande, der byder på alt fra den populæer Skreastrand med aktiviteter og After Beach-underholdning til små stille vige, hvor badende gæster kan nyde den mere afslappede atmosfære.

Men det er meget mere end havet.

Der er mere end 500 søer og masser af skønne floder i kyst. Med andre ord, så er kanosejlads populært i området. Så hvorfor ikke padle en tur op af Nissan-floden eller tage på fisketur efter laks i Ätran-floden, der er kendt som et godt sted at fiske efter laks. Hvis du har lyst til at tage på en spændende fisketur på havet, kan du hoppe ombord på et skib i Falkenberg havn.

Der findes desuden flere cykel- og vandreruter, som går gennem landskabet i kyst. Et tip, til en aktiv familiedag i det fri, er at tage på vandretur på et stykke af Hallandsleden-jernbanen, eller tage på cykeltur og cykle langs Cykelspåret-ruten.

Du må heller ikke gå glip at en indkøbstur til Gekås Supermarked i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter! På vej tilbage kan I gøre hold ved Ätran-floden, der er kendt som et godt sted at fiske efter laks.

Halmstad er en populær destination om sommeren, men der er også masser af ting at give sig til i byen om vinteren med dens brede udvalg af butikker, restauranter og barer. Der ligger flere skønne strande i området, men den mest populære er nok Tylösand. "Wonderland" er en populær legeplads med attraktioner for familier med børn.

Laholm er en charmerende lille by, som ligger tæt på de velkendte feriesteder ved kysten ved Mellbystrand og Skummeslövstrand. Lagen-floden er det allerbedste sted at fiske efter laks og ørreder. På Hallandsås højderyg (ås) kan du nyde at gå en tur lange de flotte strandskove. Om vinteren er Laholm Sveriges mest sydlige skisportssted.

Sommerhus i Halland

Vores udvalg af ferieboliger omfatter mere end 130 sommerhuse, som du kan leje i det smukke Halland. De strækker sig fra Kungsbacka i nord og hele vejen ned til Melbystrand i det sydlige Halland.

Syd for Kungsbacka og Gøteborg ligger det smukke Varberg med Apelviken. Der ligger også smukke sandstrande rundt om Falkenberg, hvor den flade, bredde og behagelige Skeastrand er særligt populær. Men det kan også være, at du foretrækker at prøve attraktionerne i Halmstad og den skønne Tylösand på din ferie i år. Det, at gå en tur med bare fødder i sandet ved havet, skaber de mest vidunderlige minder om barndommens sommerferier. Minder, som du kan genopleve igen og igen.

Den korte afstand til havet giver mulighed for at tilbringe skønne dage på de fkotte sandstrande langs hele Hallands kyst. Om sommeren er du sikker på at finde mindst et sted med skøn After Beach-underholdning i hver eneste by. Der afholdes forskellige events i området, såsom den svenske Beach Volleyball Championships, koncenter og jazzfestivaler.

Strandskove, bær og champignoner

Halland har også mange store bredde skovstrande med fantastiske muligheder for at plukke bær og samle champignoner. Velkommen til Halland!

Spørgsmål og svar omkring Halland

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Halland?

DanCenter har mere end 80 sommerhuse i Halland.

Hvilke steder bør jeg besøge i Halland?

Halmstad, Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Molndal og Tylösand. Det er nogle af de steder, du bør opleve, når du besøger Halland.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Halland?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Besøge Borras Skara Varberg
  • Vandra langs kysten eller i de endeløse skove
  • Fiske
  • Tjolöholms slott
  • Tylösand beach
  • Danska fall
  • Varberg Fæstning

Hvilken tid på året bør man besøge Halland?

Den bedste tid på året at besøge Halland er fra april til september.