Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Halland i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Halland i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie med DanCenter Sommerhusudlejning.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Halland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Halland

Hus nr: 94254Varberg6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Trivsam stuga på landet med stort tomt och skyddad innergård. En ”Hallandslänga” från 1850 som har renoverats varsamt efterhand och som nu har alla bekvämligheter. 7 km till vackra Varberg. Inredningen är en trivsam blandning av gammalt och ...Hus nr: 88799Simlångsdalen8 personer,  140 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.En fantastisk nybyggd timmerstuga i natursköna omgivningar. De bastanta stockar som huset byggts av är inspirerade av Kanadas timmerhus. Rustik, härlig, ljus och fräsch stuga, smakfullt inredd med alla moderniteter, med utsikt över en liten ...Hus nr: 23929Skrea Strand2 personer,  18 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.En nybyggd fräsch badstuga som är ljus och rymlig med uteplats. Badstugorna på Skrea strand är specifika för Falkenberg. Stugorna är 10 till 18 m" stora campingstugor med wc, dusch och vatten i gemensamma anläggningar. Läget är perfekt med endast ...Hus nr: 66864Haverdal4 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Ett nyrenoverat (2018) fritidshus med ljusa, fräscha rum och väldigt smakfullt inrett. Den stora hörntomten har flera uteplatser, inbäddad i grönska och inbjuder till olika aktiviteter. Endast en kort promenad tar er till den 3 km långa sandstranden ...Hus nr: 54014Frillesås7 personer,  156 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Bekväm och modern villa med ett förtjusande ostört läge, inte långt från sköna sandstränder och med en å intill huset. Dryga kilometern bort från den trivsamma, men lite "turistiga" sommarorten Frillesås. Här kan ni koppla av i en skön villa ...Hus nr: 97861Steninge7 personer,  125 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Här bor ni endast 700 meter från hav och strand i det mycket populära området Steninge, inte långt från Halmstad och Falkenberg. Från vardagsrummet och tomten har ni begränsad havsutsikt. Med ert fina semesterhus som utgångspunkt har ni promenadavstånd ...

Halland byder på dejlige sandstrande, smuk natur og hyggelige små byer og god shopping. Kungsbacka giver en følelsen af en lille købstad, men byder alligevel på et stort udvalg af butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gøre mange gode fund. Historiens vingeslag kan opleves på Tjolöholm, som er et slot bygget i engelsk stil i slutningen af 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er endnu et populært turistmål i området. Her kommer svenskerne for at holde ferie eller på forlænget weekend. Her er fine strande, en spændende historisk fæstning og et livligt handelsliv omkring det lille torv. Apelviken, som er den største af strandende, er et af Europas foretrukne windsurfing steder, så tag brættet under armen og hop i bølgen blå.

I Falkenberg er der i alt 15 km sandstrand, som byder på alt lige fra den velbesøgte Skrea strand med aktiviteter og after beach til de lidt mere stille vige hvor lidt færre strandgæster gør miljøet roligere. Et must er et besøg i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter. Turen kan også gå til Ätran, som er populært når der skal fiskes efter laks.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Der er et bred udbud af butikker, restauranter og barer. Der er flere dejlige strande i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blandt børnefamilier og byder bl.a. på et legeland.

Laholm er en lille hyggelig by, med de kendte badebyer som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheden. Laksefiskeri i Lagan er det ypperligste sportsfiskested for laks og ørredfiskeri. På Hallandsåsen kan man vandre i de dejlige bøgeskove. Om vinteren er Laholm Sveriges sydligste skisportsområde.