Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Halland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Halland

Hus nr: 93215Skrea Strand6 personer,  76 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Härlig stuga med perfekt läge nära hav och strand och inom promenadavstånd från Falkenbergs centrum. Modern och bekväm möblering på ljusa inbjudande ytor. En härlig och insynsskyddad tomt inbäddad i grönska. Uteplatsen under tak och i vinkel ...Hus nr: 39629Glommen4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Välkommen till Hallandskusten där den är som bäst. Med ett alldeles fantastiskt läge, närmast havet, väster om den övriga bebyggelsen bor ni en kort bit från en saltstänkt sandstrand. Ta på badkläder och morgonrock och gå den korta biten till ...Hus nr: 83696Falkenberg4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,1 km til kyst.Ett rymligt, ljust och fräscht gårdshus på ägarens tomt. Huset ligger i ett lugnt villaområde endast 150m till Ätran, som ringlar sig naturskönt genom Falkenberg. Här har ni härliga promenad- och cykelvägar både till stadens centrum och till ...Hus nr: 61917Rolfstorp6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Ett trevligt fritidshus mitt i ett fantastiskt naturområde, Åkulla bokskogar, med utsikt över Yasjön. Stugan ligger enskilt, högt upp på en insynsskyddad och kuperad tomt, inbäddad i härlig grönska. Här hittar ni verkligen både lugnet och naturupplevelserna. ...Hus nr: 48519Rolfstorp4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Detta är ett boende för er som vill bo lantligt och har drömt om att få bo på en gård. Att bo på en gård omringad med vackra hästhagar och skogar. Det vackra naturreservatet Åkulla bokskogar och attraktioner som det populära shoppingparadiset ...Hus nr: 17915Skrea Strand5 personer,  45 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Här bor ni i detta trevliga hus, bara ca 100 steg från sanddynerna på Skrea strand och ytterligare 100 steg ut i vattnet. Från ert hus har ni alltså en riktigt äkta "badrockspromenad"! Ert semesterhus är halva delen av ett större hus, ni bor ...

Halland byder på dejlige sandstrande, smuk natur og hyggelige små byer og god shopping. Kungsbacka giver en følelsen af en lille købstad, men byder alligevel på et stort udvalg af butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gøre mange gode fund. Historiens vingeslag kan opleves på Tjolöholm, som er et slot bygget i engelsk stil i slutningen af 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er endnu et populært turistmål i området. Her kommer svenskerne for at holde ferie eller på forlænget weekend. Her er fine strande, en spændende historisk fæstning og et livligt handelsliv omkring det lille torv. Apelviken, som er den største af strandende, er et af Europas foretrukne windsurfing steder, så tag brættet under armen og hop i bølgen blå.

I Falkenberg er der i alt 15 km sandstrand, som byder på alt lige fra den velbesøgte Skrea strand med aktiviteter og after beach til de lidt mere stille vige hvor lidt færre strandgæster gør miljøet roligere. Et must er et besøg i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter. Turen kan også gå til Ätran, som er populært når der skal fiskes efter laks.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Der er et bred udbud af butikker, restauranter og barer. Der er flere dejlige strande i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blandt børnefamilier og byder bl.a. på et legeland.

Laholm er en lille hyggelig by, med de kendte badebyer som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheden. Laksefiskeri i Lagan er det ypperligste sportsfiskested for laks og ørredfiskeri. På Hallandsåsen kan man vandre i de dejlige bøgeskove. Om vinteren er Laholm Sveriges sydligste skisportsområde.