Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Halland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 99 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Halland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Halland
Rating af huse for Halland: 4.1 af 5.0 fra 297 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Halland

Hus nr: 54014Frillesås7 personer,  156 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Bekväm och modern villa med ett förtjusande ostört läge, inte långt från sköna sandstränder och med en å intill huset. Dryga kilometern bort från den trivsamma, men lite "turistiga" sommarorten Frillesås. Här kan ni koppla av i en skön villa ...Hus nr: 70812Bua8 personer,  129 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Ett trevligt och välplanerat hus alldeles vid kustbandet norr om Varberg. Ni bor i ett lugnt villaområde med promenadavstånd till havet. Här har ni både saltstänkta klippor och små sandstränder. Alldeles i närheten ligger den mysiga hamnen i ...Hus nr: 61885Harplinge6 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.5,0 km til kyst.Ett trivsamt och välplanerat fritidshus i utkanten av Harplinge samhälle. Huset är renoverat 2015, ljust och fräscht. Stor härlig tomt med panoramautsikt över betesmarker och åkrar. Här bor ni i ett lugnt område och har närhet till både affär ...Hus nr: 07283Kungsbacka/Onsala3 personer,  48 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Luftigt och väldigt fräscht och mysigt boende med närhet till både Göteborg, Varberg och Ullared. En stor gräsmatta för lek eller spel alldeles utanför dörren och vill man njuta av kvällssolen är balkongen fantastisk. På baksidan ligger bastuhuset ...Hus nr: 04239Haverdal8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Ett rymligt fritidshus på ett väldigt bra läge vid Hallandskusten. Endast en kort promenad tar er till den 3 km långa sandstranden med sina vackra sanddyner. Ni bor i ett väldigt lugnt stugområde, en hörntomt som gränsar till ett härligt naturreservat. ...Hus nr: 04452Haverdal4 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Ett trivsamt, hemtrevligt och välplanerat fritidshus i Haverdals populära stugområde. Tomten är rymlig, insynsskyddad och lummig med flera sköna uteplatser. Här har ni promenadavstånd till den fina sandstranden och närhet till både affär, golfbana ...

Halland byder på dejlige sandstrande, smuk natur og hyggelige små byer og god shopping. Kungsbacka giver en følelsen af en lille købstad, men byder alligevel på et stort udvalg af butikker og restauranter. I shoppingbyen Freeport kan man gøre mange gode fund. Historiens vingeslag kan opleves på Tjolöholm, som er et slot bygget i engelsk stil i slutningen af 1800 tallet.

Varberg, vestkystens perle, er endnu et populært turistmål i området. Her kommer svenskerne for at holde ferie eller på forlænget weekend. Her er fine strande, en spændende historisk fæstning og et livligt handelsliv omkring det lille torv. Apelviken, som er den største af strandende, er et af Europas foretrukne windsurfing steder, så tag brættet under armen og hop i bølgen blå.

I Falkenberg er der i alt 15 km sandstrand, som byder på alt lige fra den velbesøgte Skrea strand med aktiviteter og after beach til de lidt mere stille vige hvor lidt færre strandgæster gør miljøet roligere. Et must er et besøg i GeKås i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter. Turen kan også gå til Ätran, som er populært når der skal fiskes efter laks.

Halmstad er en populær by om sommeren, men byen lever også om vinteren. Der er et bred udbud af butikker, restauranter og barer. Der er flere dejlige strande i området, den mest populære er nok Tylösand. ”Eventyrlandet” er populært blandt børnefamilier og byder bl.a. på et legeland.

Laholm er en lille hyggelig by, med de kendte badebyer som Mellbystrand og Skummeslövsstrand i nærheden. Laksefiskeri i Lagan er det ypperligste sportsfiskested for laks og ørredfiskeri. På Hallandsåsen kan man vandre i de dejlige bøgeskove. Om vinteren er Laholm Sveriges sydligste skisportsområde.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus