Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej en hytte i den sydlige del af Norge – lej hytter hos DanCenter

Lej en hytte i den sydlige del af Norge – lej hytter hos DanCenter

 
Søg område: Syd Norge/Sørlandet
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 96 ferieboliger.
Søg på kort

Lej en hytte i den sydlige del af Norge – lej hytter hos DanCenter

Lej en hytte til din næste ferie gennem DanCenter Feriehusudlejning

Brug vores smarte søgefunktion nedenfor for at se hvilke ferieboliger, der er ledige i det område, du er interesseret i. Du kan også benytte filtre til at modificere din søgning, så du eksempelvis kun ser boliger med havudsigt, swimmingpool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Syd Norge/Sørlandet
Rating af huse for Syd Norge/Sørlandet: 4.4 af 5.0 fra 230 anmeldelser

96 sommerhuse for Syd Norge/Sørlandet - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i LindesnesHus nr: 39363Lindesnes10 personer,  160 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i MandalHus nr: 35453Mandal6 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus i LillesandHus nr: 99194Lillesand7 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i FarsundHus nr: 99941Farsund6 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i LillesandHus nr: 97766Lillesand8 personer,  160 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i KristiansandHus nr: 92241Kristiansand10 personer,  117 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i MarnardalHus nr: 76409Marnardal9 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.Sommerhus i MarnardalHus nr: 36672Marnardal8 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i LyngdalHus nr: 29816Lyngdal6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 65259Åseral10 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.95 km til kyst.Sommerhus i LyngdalHus nr: 29031Lyngdal4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i BykleHus nr: 30566Bykle10 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus i BykleHus nr: 30653Bykle10 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i ArendalHus nr: 66001Arendal10 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.97 m til kyst.Sommerhus i LyngdalHus nr: 29029Lyngdal5 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 9681Åseral8 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 68035Åseral7 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 51795Åseral11 personer,  150 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i VinjeHus nr: 96038Vinje11 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 94171Åseral14 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i LyngdalHus nr: 67340Lyngdal6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.15 m til kyst.Sommerhus i TvedestrandHus nr: 31909Tvedestrand12 personer,  160 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 28898Åseral6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 4160Åseral8 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i Evje og HornnesHus nr: 20165Evje og Hornnes10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i TinnHus nr: 94368Tinn8 personer,  82 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 35334Åseral6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 53106Åseral10 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i MandalHus nr: 40279Mandal8 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.70 m til kyst.Sommerhus i LindesnesHus nr: 39288Lindesnes8 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.
Se alle 96 DanCenter sommerhuse for Syd Norge/Sørlandet

Ferie i det sydlige Norge

Det sydlige Norges øhav består af holme, små øer og beskyttede bugter. Et særligt kendtegn ved det sydlige Norges kyststrækning er de karakteristiske små hvide byer og landsbyer som Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad, Lillesand, Mandal, Farsund og Flekkefjord. De byer er meget genkendelige med deres hvidmalede træhuse og fotogene brostensbelagte gader og stræder. Kristiansand er den største by i Sydnorge og regionens uofficelle hovedstad. Den har også de samme karakteristiske, hvide træhuse. Bydelen Posebyen i centrum af Kristiansand er et tydeligt eksempel på, at Kristiansand også er typisk for landsbyerne og byerne i Sydnorge på trods af dens størrelse.

Sydnorge – mere end sol og øer.

Men Sydnorge er mere end sol, øer og postkortværdige landsbyer. I landet mellem havet og bjergene finder du også lange dale og frugtbare bjergområder. Et pænt kulturlandskab og omfattende skov- og hedeområder er de "skjulte hemmeligheder" i Sydnorge.

Her finder du nogle af landets bedste floder med laks, rolige bjergsøer, der er perfekte til kajakture, bjergvandringer med betagende udsigt og et kæmpe udvalg af aktiviteter at vælge imellem. Denne del af Sydnorge giver en interessant kontrast til feriestemningen ved kysten. Du skal blot beslutte dig for, hvor aktiv din ferie skal være. Actionfyldte vandfaldseventyr på stejle bjerge med spændende strømfald? Eller musestille på din jagt efter det ultimative møde med en bæver? Forskellige virksomheder i Sydnorge byder på aktiviteter lige fra elg- og bæversafari til riverrafting og bjergklatring, kanoture og kajak. På begge sider af kysten og i bjergene er der en del fremragende golfbaner.

Kultur og festivaller

Verdenskendte forfattere og kunstnere som Henrik Ibsen, Knut Hamsun og Gustav Vigeland har forbindelse til Sydnorge. Hvert år afholdes der flere teater- og musikfestivaler i området. Risør Kammermusikfestival har modtaget international anerkendelse, og er et udstillingsvindue for musikere i verdensklasse. I gallerierne og butikkerne med kunst og håndværk finder du alt fra kitsch til provokerende moderne kunst. Mange anerkendte kunstnere bor og arbejder området.

Masser at lave for børn:

Sydnorge er det perfekte område for børn. Der er Kristiansand Zoo, hvor du kan finde en klatrepark i skoven, et badeland, legepladser, riverrafting, masser af hø at hoppe i og ikke mindst eksotiske dyr – nok til at holde børn underholdt i deres ferie. Kristiansand Zoo er en af de mest populære attraktioner i Norge, men Sydnorge har også mange forlystelsesparker og aktivitetsparker. Sydnorge er det perfekte område for børn, og der er ikke langt mellem alle dets mange højdepunkter. Sol og sand om sommeren – selvom vi alle ved, at solen ikke altid vil samarbejde. Så hvis solen gemmer sig, eller du besøger Sydnorge udenfor badesæsonen, er der stadig masser af aktiviteter at deltage i, uanset hvordan vejret arter sig.

Vandreture og cykling i Sydnorge

Udenfor byerne og landsbyerne er der fremragende, velmarkerede stier i betagende omgivelser. Hvis du ønsker en større udfordring, er der et stort udvalg af vandreruter i skovene og bjergene. Kristiansand og Oppland Turist- forening har hytter og markerede ruter i hele bjergområdet. Mange af ruterne og stierne er også velegnde til cykler. Cykel- rute nr. 3 fra Kristiansand til Hovden er egnet til hele familien. Den fører dig gennem et naturligt landskab med udsigt og aktiviteter langs hele ruten. Cykelrute nr. 1 løber fra Flekkefjord til Risør – 1 forbi de hvidmalede sydnorske landsbyer og områder med naturlig skønhed. Cykelruterne er godt markerede og kan ses på særlige kort.

Fiskeri

Langs hele kysten koster det ikke noget at fiske, og havet er rigt på torsk, sej, makrel og mange andre arter. Du kan fiske på egen hånd eller sammen med en lokal bådejer, der kender området.

Vinter i en hytte i Norge

Bjergene og feriestederne med alpinski er meget tættere på, end de fleste tror. Blot en times kørsel fra centrum af Kristiansand, finder du skiløjper. Efter en længere køretur ind i Setedal-dalen, ankommer du til Hovden, et af landets mest populære vintersportscentre, der ligger ca. 800 meter over havet. Vi har også det kendte alpine skisportsted Sirdal, der ligger en kort køretur fra Egersund eller Stavanger. Åseral er den nærmeste vinterdestination, hvis du rejser fra Kristiansand, det er kun halvanden times kørsel i bil med et spektakulært, naturligt landskab – og Brokke ligger på vejen til Hovden. Alle skisportstederne har skiinstruktører og udlejer skiudstyr.

Spørgsmål og svar omkring Syd Norge/Sørlandet

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Sydnorge?

DanCenter har mere end 70 sommerhuse i Sydnorge.

Hvilke steder bør jeg besøge i Sydnorge?

Lindesnes fyr, Kilden teater og koncerthus, Heddal Stavkirke, Oslos parker and Bryggen i Bergen er nogle af de steder, du bør besøge i Sydnorge.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Sydnorge?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Cykle
  • Vandre i bjergene
  • Sejle i kajak
  • Fiske
  • Rafting

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Sydnorge ved hjælp af fly (Kristiansand lufthavn), færge, tog og bil.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Sydnorge?

Lutefisk, Pinnekjøtt, Fårikål, Kjøttboller, og Fiskesuppe er nogle af de retter, du bør prøve i Sydnorge.

Hvilken tid på året bør man besøge Sydnorge?

Det er ideelt at besøge Sydnorge i maj til juni og igen fra september til oktober.