Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

 
Søg område: Marina Wendtorf, Ostsee
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 27 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Lej et sommerhus her til din næste ferie i Tyskland. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Tyskland du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Marina Wendtorf, Ostsee: 4.2 af 5.0 fra 491 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee

Hus nr: 40687Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.1. række med panorama-havudsigt. Dette luksuriøst indrettede dobbelthus , 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Da huset er del af serie ...Hus nr: 43477Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabelt møbleret ferielejlighed på 1. og 2. sal med udsigt til Østersøen og den hyggelige lystbådehavn. Lejligheden består af en køkken-/stueafdeling med udgang til balkonen, to soveværelser med hver en dobbeltseng, et soveværelse ...Hus nr: 95864Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.1. række. Dette 2-etages sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset en lys ...Hus nr: 38877Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.1. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 95869Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.130 m til kyst.2. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 43486Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabel lejlighed på 1. eller 2. sal med kig til Østersøen og marinaen. Lejligheden består af en køkken-/stueafdeling med adgang til balkonen, to soveværelser med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge samt badeværelse med dobbelt ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus