Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

 
Søg område: Marina Wendtorf, Ostsee
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 27 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Lej et sommerhus her til din næste ferie i Tyskland. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Tyskland du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Marina Wendtorf, Ostsee: 4.2 af 5.0 fra 385 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee

Hus nr: 43498Marina Wendtorf, Ostsee3 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Moderne, komfortabelt møbleret og kørestolsegnet lejlighed i stueplan med kig til Østersøen og marinaen. Lejligheden har et skønt køkken-stueområde med udgang til terrassen, badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et soveværelse med dobbeltseng ...Hus nr: 43493Marina Wendtorf, Ostsee12 personer,  153 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Denne moderne ferielejlighed i stueplan tilbyder udsigt til Østersøen og marinaen. Den brede lejlighed har kombineret køkken-, spise- og opholdsområde. Der er terrasse foran opholdsstuen. Derudover er der fire soveværelser med hver en dobbeltseng, ...Hus nr: 43470Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  59 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabel ferielejlighed i stueplan direkte ud til havnepromenaden og med kig til Østersøen og marinaen. Marina Wendtorf. Lejligheden har køkken-/stueafdeling med sovesofa og udgang til terrassen, soveværelse med dobbeltseng, fladskærms-tv ...Hus nr: 38877Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.1. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 43477Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabelt møbleret ferielejlighed på 1. og 2. sal med udsigt til Østersøen og den hyggelige lystbådehavn. Lejligheden består af en køkken-/stueafdeling med udgang til balkonen, to soveværelser med hver en dobbeltseng, et soveværelse ...Hus nr: 43469Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  71 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Ferielejlighed i stueplan direkte ned til havnepromenaden i Marina Wendtorf med udsigt til Østersøen og den hyggelige lystbådehavn. Den moderne og komfortabelt indrettede lejlighed består af en køkken-/stueafdeling med udgang til terrassen samt ...

Se alle huse i området.