Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee

Hus nr: 43474Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.*** Udlejning af ferieobjekterne i Marina Wendtorf sker udelukkende til feriegæster. *** Moderne og komfortable lejligheder på 1. eller 2. sal med kig til Østersøen og marinaen. Lejlighederne består af en køkken-/stueafdeling med adgang til ...Hus nr: 40696Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.*** Udlejning af ferieobjekterne i Marina Wendtorf sker udelukkende til feriegæster. *** Dette luksuriøst indrettede dobbelthus , 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt i 2. eller 3. række, ...Hus nr: 40684Marina Wendtorf, Ostsee8 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.70 m til kyst.*** Udlejning af ferieobjekterne i Marina Wendtorf sker udelukkende til feriegæster. *** Dette luksuriøst indrettede, 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kieler-fjorden, i 2. række og smukt omgivet ...Hus nr: 38877Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.*** Udlejning af ferieobjekterne i Marina Wendtorf sker udelukkende til feriegæster. *** 1. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. ...Hus nr: 43493Marina Wendtorf, Ostsee12 personer,  153 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.*** Udlejning af ferieobjekterne i Marina Wendtorf sker udelukkende til feriegæster. *** Denne moderne ferielejlighed i stueplan tilbyder udsigt til Østersøen og marinaen. Den brede lejlighed har kombineret køkken-, spise- og opholdsområde. ...Hus nr: 43470Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  59 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.*** Udlejning af ferieobjekterne i Marina Wendtorf sker udelukkende til feriegæster. *** Moderne og komfortabel ferielejlighed i stueplan direkte ud til havnepromenaden og med kig til Østersøen og marinaen. Marina Wendtorf. Lejligheden har køkken-/stueafdeling ...

Se alle huse i området.