Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Lej et sommerhus her til din næste ferie i Tyskland. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Tyskland du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee

Hus nr: 95869Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.130 m til kyst.2. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 43491Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabel ferielejlighed med kørestolsadgang i stueplan med udsigt til Østersøen og den hyggelige lystbådehavn. Lejligheden har et åbent soveområde med dobbeltseng, badeværelse med bruseniche samt køkken-stueområde med spiseplads ...Hus nr: 43498Marina Wendtorf, Ostsee3 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Moderne, komfortabelt møbleret og kørestolsegnet lejlighed i stueplan med kig til Østersøen og marinaen. Lejligheden har et skønt køkken-stueområde med udgang til terrassen, badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et soveværelse med dobbeltseng ...Hus nr: 43495Marina Wendtorf, Ostsee8 personer,  109 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Penthouse-ferielejlighed på havnefronten i Marina Wendtorf. Fra stuen og tagterrassen har I flot panoramaudsigt over havet og den lille Østersø-havn, der ligger beskyttet af en landtange. Takket være kikkerten, som er opstillet i lejligheden, ...Hus nr: 43469Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  71 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Ferielejlighed i stueplan direkte ned til havnepromenaden i Marina Wendtorf med udsigt til Østersøen og den hyggelige lystbådehavn. Den moderne og komfortabelt indrettede lejlighed består af en køkken-/stueafdeling med udgang til terrassen samt ...Hus nr: 38878Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Dette luksuriøst indrettede dobbelthus , 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt i 2. eller 3. række, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte ...

Se alle huse i området.