Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

 
Søg område: Marina Wendtorf, Ostsee
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 30 ferieboliger.
Søg på kort

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Lej et sommerhus her til din næste ferie i Tyskland. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Tyskland du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Marina Wendtorf, Ostsee: 4.2 af 5.0 fra 537 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee

Hus nr: 38830Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²Kæledyr er tilladt.70 m til kyst.1. række med panorama-havudsigt. Dette luksuriøst indrettede dobbelthus , 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet ...Hus nr: 43474Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortable lejligheder på 1. eller 2. sal med kig til Østersøen og marinaen. Lejlighederne består af en køkken-/stueafdeling med adgang til balkonen, to soveværelser med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge samt badeværelse med ...Hus nr: 38878Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Dette luksuriøst indrettede dobbelthus , 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt i 2. eller 3. række, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte ...Hus nr: 95863Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.1.række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 95873Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.130 m til kyst.2. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 43470Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  59 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabel ferielejlighed i stueplan direkte ud til havnepromenaden og med kig til Østersøen og marinaen. Marina Wendtorf. Lejligheden har køkken-/stueafdeling med sovesofa og udgang til terrassen, soveværelse med dobbeltseng, fladskærms-tv ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus