Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Marina Wendtorf, Ostsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Lej et sommerhus her til din næste ferie i Tyskland. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Tyskland du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

4.2 af 5.0 i gæstevurderinger for Marina Wendtorf, Ostsee

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee

Hus nr: 43495Marina Wendtorf, Ostsee8 personer,  109 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Penthouse-ferielejlighed på havnefronten i Marina Wendtorf. Fra stuen og tagterrassen har I flot panoramaudsigt over havet og den lille Østersø-havn, der ligger beskyttet af en landtange. Takket være kikkerten, som er opstillet i lejligheden, ...Hus nr: 40684Marina Wendtorf, Ostsee8 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.70 m til kyst.Dette luksuriøst indrettede, 2-etages, danske sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kieler-fjorden, i 2. række og smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge ...Hus nr: 95865Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt i nogle af husene.100 m til kyst.1. række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Hus nr: 95864Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.1. række. Dette 2-etages sommerhus ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset en lys ...Hus nr: 43470Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  59 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortabel ferielejlighed i stueplan direkte ud til havnepromenaden og med kig til Østersøen og marinaen. Marina Wendtorf. Lejligheden har køkken-/stueafdeling med sovesofa og udgang til terrassen, soveværelse med dobbeltseng, fladskærms-tv ...Hus nr: 95874Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.

Se alle huse i området.