Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus ved Gelting Bugt

 
Søg område: Geltinger Bucht, Ostsee
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus ved Gelting Bugt

Ferie ved Østersøen i et sommerhus i Gelting Bugt

Tag en pause i et sommerhus ved Gelting Bugt, blot et par meter fra vandet. Ved Gelting Bugt er der både fine sandstrande og naturlige stenstrande. Cyklister og vandrere vil især være interesseret i det uberørte landskab i Geltinger Birk-naturreservatet. Surfere vil også føle sig hjemme på nogle af områdets strande. Sommerhusene ved Gelting Bugt har en fantastisk beliggenhed ved vandet og er ofte udstyret med en sauna og et boblebad. Ferier med hunde er intet problem heller, da nogle af vores huse byder kæledyr velkomne.

Find dit sommerhus ved Gelting Bugt her:

Læs mere om Geltinger Bucht, Ostsee
Rating af huse for Geltinger Bucht, Ostsee: 4.1 af 5.0 fra 348 anmeldelser

11 sommerhuse for Geltinger Bucht, Ostsee - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 42647Geltinger Bucht, Ostsee7 personer,  118 m²50 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 24462Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 30697Geltinger Bucht, Ostsee4 personer,  62 m²100 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 31399Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 28353Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 29164Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 29469Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 29262Geltinger Bucht, Ostsee4 personer,  62 m²100 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 28354Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²20 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 27001Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Sommerhus i Geltinger Bucht, OstseeHus nr: 26722Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.

Se alle huse i området.

Ferie i Gelting-bugten - lige ved den familievenlige strand

Den populære feriedestination Wackerballig ligger i den yderste del af Gelting-bugten, omkring 2 km fra byen Gelting og tæt på Slien. I de seneste år, er der bygget en ferieby her, som er fyldt med skandinavisk inspirerede ferieboliger af høj kvalitet.

Nyd lange gåture og afslapning på strandene med Østersøens gradvist skrånende, lave bund, byg sandslotte sammen med dine børn, eller læg dig i en liggestol med en god bog. Du kan også gå en tur eller cykle på naturstien i den nærliggende skov eller i lokalområdet.

Nordschau-stien fører dig til Gelting-bugtens naturreservat på fastlandet. Området er populært til vandreture, enten med eller uden guide. Gå ikke glip af den historiske Charlotte Mølle, som ligger i nærheden. I området finder du også udlejning af cykler og både, rideskoler, Acqua Tropicana vandlandet i Damp og en golfbane i Rabenkirchen.

Aktiviteter omkring Gelting-bugten

Gå ikke glip af et besøg i byerne Slesvig og Flensborg, som er perfekte udflugtsmål. I Slesvig, kan du besøge domkirken, mens Flensborg kan prale med en interessant museumshavn og et bilfrit centrum, som er perfekt til en slentretur og indkøb af gaver.

Tag en sejltur til Glücksburg, hvor du kan besøge slottet, som er omgivet af en voldgrav og en smuk park med en rosenhave og oldgamle træer – den perfekte udflugt!

Her er et par ekstra tips til ferien ved Gelting-bugten:

Andre ferieboliger ved Østersøen

Vi tilbyder også ferieboliger i andre områder ved Tysklands Østersøkyst. I Olpenitz har vi nye, moderne aktivitetsboliger, som kan rumme op til 24 gæster. Disse ferieboliger har swimmingpool, sauna, boblebad samt mindst to aktiviteter, som pool og bordtennis. Du kan også nyde Kiel-bugtens maritime stemning i Wendtorf Marina. Klik her for at vælge imellem en række dejlige ferieboliger og lejligheder, og forkæl dig selv med en fredfyldt pause ved havet.

Spørgsmål og svar omkring Geltinger Bucht, Ostsee

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Geltinger Bugt?

DanCenter har mere end 10 sommerhuse i Geltinger Bugt.

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Hamburg med fly eller tog. Fra Hamburg er der mulighed for at tage toget til Geltinger Bugt.

Hvilke steder i Geltinger Bugt skal jeg besøge?

The Oldenburg Wall Museum, Gottorp Slot, Lübeck og Flensburgs gågade med butikker er nogle af de steder, du bør besøge ved Geltinger Bugt.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Geltinger Bugt?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • At surfe
  • Besøge de historiske købstæder i området (Lübeck, Flensborg, Hamborg)
  • Cykle
  • Golf
  • Museer og katedraler.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Geltinger Bugt?

Kieler Sprotte (røget fisk), Schnüsch (Snysk), Mehlbüdel (Melbudding), Rote Grütze (Frugtgrød), Kartoffelpuffer (Kartoffelpandekage), Kartoffelkloesse (Kartoffelkål) er nogle af de retter, vi vil anbefale at prøve under dit ophold i Geltinger Bugt.

Hvilken tid på året bør man besøge Geltinger Bugt?

Den bedste tid på året at besøge Geltinger Bugt er fra Juni til September.