Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vestre Sømarken - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vestre Sømarken - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vestre Sømarken
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vestre Sømarken - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vestre Sømarken: 4.1 af 5.0 fra 162 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vestre Sømarken

  Hus nr: 95271Vestre Sømarken4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Velholdt sommerhus med rolig beliggenhed ud til fredet område. Solrig naturgrund med stor terrasse. Der er gynge til børnene.Hus nr: 31371Vestre Sømarken6 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Ældre sommerhus med spændende indretning beliggende på idyllisk skovgrund tæt på en af øens bedste sandstrande. Huset er løbende renoveret. Loftet er indrettet til hems med sovepladser i åbne alkover. Huset har energibesparende luft/luft varmepumpe. ...Hus nr: 19026Vestre Sømarken8 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende i fyrreskov, tæt på sandstrand.Hus nr: 24373Vestre Sømarken10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus stort, moderne badeværelse med spabad, sauna og toilet samt et mindre badeværelse med brus, håndvask og toilet Huset er beliggende på naturgrund med træer. Huset er indrettet i skandinavisk stil med moderne møblering. Huset har fiberbredbånd. ...Hus nr: 24372Vestre Sømarken10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende på naturgrund med træer. Stort, moderne badeværelse med spabad, sauna, bruseniche, håndvask og toilet. Mindre badeværelse med brus, håndvask og toilet. Huset er indrettet i skandinavisk stil med moderne møblering. Huset ...Hus nr: 31352Vestre Sømarken6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende på stor naturgrund i rolige naturomgivelser med mulighed for lange traveture. Indretningen er holdt i træ og lyse farver. Huset har fiberbredbånd.

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus