Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rønne - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rønne
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Rønne - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rønne: 3.9 af 5.0 fra 107 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 9 sommerhuse for Rønne - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RønneHus nr: 9847Rønne4 personer,  101 m²420 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende i Rønne for enden af en lille blind stikvej. I den smukke anlagte have finder I den vestvendte terrasse, som med fjernstyring kan overdækkes med markise i terrassens fulde ...Sommerhus i RønneHus nr: 68194Rønne5 personer,  71 m²200 m til kyst.Byhus beliggende i den gamle del af Rønne tæt på kirken og havnen. Hele området består af bevaringsværdige huse beliggende i små, hyggelige og brostensbelagte gader. Lille, lukket gårdhave med havemøbler ...Sommerhus i RønneHus nr: 11030Rønne4 personer,  60 m²10 m til kyst.Pragtfuldt beliggende sommerhus med fantastisk panoramaudsigt over Østersøen. Huset ligger på en strandgrund hævet 10 meter over den børnevenlige strand. Åben terrasse med panoramaudsigt. Huset er indrettet ...Sommerhus i RønneHus nr: 4756Rønne2 personer,  35 m²330 m til kyst.Lille ferielejlighed beliggende i åben kælderetage med udgang til stor terrasse med havemøbler. Lejligheden ligger i kort afstand fra Rønnes centrum og få hundrede meter fra hav, sandstrand og indkøb. ...Sommerhus i RønneHus nr: 44949Rønne6 personer,  68 m²15 m til kyst.Sommerhus med fantastisk beliggenhed bare ca. 15 meter fra havet og god sandstrand. Panoramaudsigt over Østersøen. Sommerhuset er moderne indrettet i minimalistisk stil og renoveret i 2020. TV ses via ...Sommerhus i RønneHus nr: 44970Rønne6 personer,  81 m²10 m til kyst.Sommerhus med fantastisk beliggenhed direkte ud til vandet og i kort afstand til stor, offentlig badestrand og skov og kun ca. 3 km fra Rønne centrum. Huset er fra august 2021 og indrettet i lys og let ...Sommerhus i RønneHus nr: 94224Rønne6 personer,  80 m²1,2 km til kyst.Ferielejlighed beliggende på hyggelig hesteejendom i periferien af Rønne. Lejligheden er beliggende på 1. sal, dog er entre og badeværelse i stueetagen. Lejligheden er renoveret i 2017 og fremstår lys. ...

  Se alle huse i området.