Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Gudhjem - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Gudhjem
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Gudhjem - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Gudhjem: 4.2 af 5.0 fra 2940 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 11 sommerhuse for Gudhjem - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i GudhjemHus nr: 37434Gudhjem4 personer,  82 m²3,3 km til kyst.Stor ferielejlighed beliggende i det lille bysamfund Østerlars i kort afstand fra Gudhjem og Svaneke. Ferielejligheden er indrettet med badeværelse med gulvvarme, to soveværelser, køkken og stue. Mod haven ...Sommerhus i GudhjemHus nr: 45575Gudhjem8 personer,  267 m²2,2 km til kyst.For enden af en lang privatvej finder I denne ældre og smukt beliggende ejendom lidt uden for Østermarie by. Huset er en oprindelig helårsbolig og er skønt placeret i naturskønne omgivelser på kanten af ...Feriebolig i GudhjemHus nr: 26250Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Charmerende ferieboliger i Bornholmsk stil - nogle med udsigt til Østersøen. Her er der kort afstand til by, havn og strand.Sommerhus i GudhjemHus nr: 37805Gudhjem4 personer,  42 m²300 m til kyst.Lejlighed i midten af den idylliske by Gudhjem. Her bor I komfortabelt i hjertet af den måske mest kendte by på øen og der er havkig fra terrassen. Lejligheden har fiberbredbånd. Fælles udendørs swimmingpool ...Sommerhus i GudhjemHus nr: 61968Gudhjem2 personer,  32 m²300 m til kyst.Velbeliggende ferielejlighed i hjertet af Gudhjem by. Lejligheden ligger i stueplan og med udgang til lille græsplæne med havemøbler. Sovepladserne er i opholdsstuen. Den er indrettet i lys, skandinavisk ...Sommerhus i GudhjemHus nr: 27873Gudhjem6 personer,  79 m²275 m til kyst.Moderne indrettet ferielejlighed beliggende i hjertet af den idylliske klippeby Gudhjem. Fælles udendørs swimmingpool som er åben 1.6-30.9. Lejligheden er med sine 79 m² den største i Købmandsgården og ...Sommerhus i GudhjemHus nr: 61960Gudhjem6 personer,  84 m²300 m til kyst.Velbeliggende ferielejlighed i hjertet af Gudhjem by. Lejligheden ligger på 1. sal med gæstetoilet i stueplan. Den er indrettet i lys, skandinavisk stil. Her bor I i Danmarks eneste klippeby kun ca. 50 ...Feriebolig i GudhjemHus nr: 26261Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Charmerende ferieboliger i Bornholmsk stil - nogle med udsigt til Østersøen. Her er der kort afstand til by, havn og strand.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26271Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Charmerende ferieboliger i Bornholmsk stil - nogle med udsigt til Østersøen. Her er der kort afstand til by, havn og strand.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Charmerende ferieboliger i Bornholmsk stil - nogle med udsigt til Østersøen. Her er der kort afstand til by, havn og strand.Sommerhus i GudhjemHus nr: 37806Gudhjem4 personer,  30 m²300 m til kyst.Lejlighed i midten af den idylliske by Gudhjem. Her bor I komfortabelt i hjertet af den måske mest kendte by på øen og der er havkig fra terrassen. Lejligheden har fiberbredbånd. Fælles udendørs swimmingpool ...

  Se alle huse i området.