Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Aakirkeby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Aakirkeby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Aakirkeby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Aakirkeby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Aakirkeby: 3.8 af 5.0 fra 47 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Aakirkeby

  Hus nr: 40382Aakirkeby4 personer,  42 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,5 km til kyst.Ferielejlighed beliggende i et kuperet landskab uden for Åkirkeby. Lejligheden er renoveret i 2007. Til lejligheden hører en fælles udendørs swimmingpool på 10 x 20 meter. Særdeles børnevenlig beliggenhed i rolige omgivelser.Hus nr: 98887Aakirkeby4 personer,  58 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,4 km til kyst.Enkelt indrettet ferielejlighed beliggende i udkanten af Aakirkeby med udsigt over marker og skov. Lejligheden er indrettet i åbent plan med 4 sovepladser fordelt i 2 afdelinger. Gratis Wi-Fi og fladskærm med Viasat pakke. Åben køkkenafdeling ...Hus nr: 40968Aakirkeby7 personer,  160 m²Kæledyr er tilladt.6,5 km til kyst.Idyllisk beliggende landejendom grænsende op til skovområde. Tre soveværelser med hver en dobbeltseng og ekstra plads til 1 person på stor repos/multirum. Stor og lys, kombineret opholdsstue og køkken/alrum med alle bekvemmeligheder bl.a. stort ...Hus nr: 52857Aakirkeby6 personer,  144 m²Kæledyr er ikke tilladt.11,0 km til kyst.I periferien af Danmarks smukkeste skov, Almindingen, ligger dette sommerhus direkte ud til en idyllisk skovsø og den smukke natur. Huset er holdt i lys, skandinavisk stil og gennemgik i 2013 en gennemgribende renovering og fremstår i dag som ...Hus nr: 94503Aakirkeby4 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.6,0 km til kyst.Ferielejlighed beliggende i naturskønne omgivelser i periferien af Åkirkeby. Lys indretning. Udgang fra kombineret stue/køkken til overdækket terrasse med havemøbler og grill. Der er to soveværelser med hver en dobbeltseng (den ene er 140 x ...Hus nr: 44617Aakirkeby10 personer,  140 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Idyllisk beliggende bondehus fra 1884. Huset har solopvarmet swimmingpool i haven. Huset er af enkel standard med blandet, ældre møblement. Der er to store badeværelser samt køkken med glaskeramisk komfur og opvaskemaskine. På nær et soveværelse ...

  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus