Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Aakirkeby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Aakirkeby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Aakirkeby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Aakirkeby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Aakirkeby: 4.0 af 5.0 fra 65 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 7 sommerhuse for Aakirkeby - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i AakirkebyHus nr: 4529Aakirkeby5 personer,  46 m²4,5 km til kyst.Velholdt ferielejlighed beliggende i et kuperet landskab i Aakirkeby. Til lejligheden hører en fælles, udendørs swimmingpool på 10 x 20 meter. Poolen er åben i perioden 15.06 - 15.09. Lejligheden er renoveret ...Sommerhus i AakirkebyHus nr: 40968Aakirkeby7 personer,  160 m²6 km til kyst.Idyllisk beliggende landejendom grænsende op til skovområde. Tre soveværelser med hver en dobbeltseng og ekstra plads til 1 person på stor repos/multirum. Stor og lys, kombineret opholdsstue og køkken/alrum ...Sommerhus i AakirkebyHus nr: 40382Aakirkeby4 personer,  42 m²4,5 km til kyst.Ferielejlighed beliggende i et kuperet landskab uden for Åkirkeby. Lejligheden er renoveret i 2007. Til lejligheden hører en fælles udendørs swimmingpool på 10 x 20 meter. Poolen er åben i perioden 15.06 ...Sommerhus i AakirkebyHus nr: 94503Aakirkeby4 personer,  64 m²6,0 km til kyst.Ferielejlighed beliggende i naturskønne omgivelser i periferien af Åkirkeby. Lys indretning. Udgang fra kombineret stue/køkken til overdækket terrasse med havemøbler og grill. Der er to soveværelser med ...Sommerhus i AakirkebyHus nr: 6358Aakirkeby7 personer,  121 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i rolig beliggenhed på en lukket vej i det lille bysamfund Lobbæk midt mellem Rønne og Aakirkeby. Rummeligt hus med plads til 7 personer med ældre men hyggeligt møblement. Stor have med havemøbler ...Sommerhus i AakirkebyHus nr: 7544Aakirkeby6 personer,  116 m²11 km til kyst.I periferien af Danmarks smukkeste skov, Almindingen, ligger dette sommerhus direkte ud til den smukke natur. Huset er holdt i lys, skandinavisk stil, med sydvendt træterrasse og nordvestlig fliseterrasse. ...Sommerhus i AakirkebyHus nr: 98887Aakirkeby4 personer,  58 m²4,4 km til kyst.Enkelt indrettet ferielejlighed beliggende i udkanten af Aakirkeby med udsigt over marker og skov. Lejligheden er indrettet i åbent plan med 4 sovepladser fordelt i 2 afdelinger. Gratis Wi-Fi og fladskærm ...

  Se alle huse i området.