Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Loddenhøj - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Loddenhøj
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus Loddenhøj - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Loddenhøj: 4.0 af 5.0 fra 252 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 11 sommerhuse for Loddenhøj - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 9043Loddenhøj6 personer,  67 m²350 m til kyst.I det populære sommerhusområde Loddenhøj finder I dette sommerhus, der til sæson 2021 har fået en nænsom renovering med f.eks. nyt køkken ligesom såvel soveværelser, køkken/alrummet og terrasseområder ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 11371Loddenhøj6 personer,  64 m²800 m til kyst.I Loddenhøj finder I dette sommerhus, der er totalrenoveret til 2021 sæsonen med f.eks. nyt køkken/alrum og badeværelse ligesom soveværelserne også har fået den helt store tur. Husets hjerte er køkken/alrummet, ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 14442Loddenhøj8 personer,  134 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønt område ved Sønderjyllands Østkyst med mulighed for at bade og fiske ved strand og kyst i nærheden. Eller I kan nyde solen og en grillaften ved huset. Som DanCenter-gæster ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 77230Loddenhøj6 personer,  100 m²250 m til kyst.Sommerhus med spabad i naturskønne omgivelser, beliggende 250 m fra havet og børnevenlig badestrand. Huset er højtliggende og har panoramaudsigt over havet fra stuen og den ene terrasse. Fra husets to ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 27136Loddenhøj12 personer,  142 m²250 m til kyst.Sommerhus beliggende på det naturskønne Løjtland - ca. 25 km fra den tysk/danske grænse. Der er gulvvarme i køkkenet. Huset indeholder 4 soveværelser og i alt 2 hemse, så der er plads til 2 eller 3 familier, ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 53724Loddenhøj4 personer,  60 m²600 m til kyst.Her i dette sommerhus i Loddenhøj får I en dejlig og til 4 personer stor og rummelig feriebolig at boltre jer i. Husets hjerte er køkken/alrummet, der som resten af sommerhuset fremtræder rigtig hyggeligt ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 33197Loddenhøj8 personer,  94 m²150 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende på en anlagt havegrund i et nyere sommerhusområde i naturskønne omgivelser få minutters gang fra en dejlig sandstrand. Huset er smagfuldt indrettet med alle moderne faciliteter ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 54876Loddenhøj6 personer,  72 m²500 m til kyst.Udlejes ikke til håndværker- og ungdomsgrupper.Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 28425Loddenhøj8 personer,  109 m²200 m til kyst.Dette sommerhus med spa og sauna fremtræder lyst med moderne møblering. Et hus for familier der sætter pris på komfort og spændende detaljer. I badeværelset er der bruseniche, spa og sauna. I stuen er ...Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 27135Loddenhøj12 personer,  142 m²250 m til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne Løjtland. Huset har en lys opholdsstue med brændeovn, der skaber hygge og varme på køligere dage. I køkkenet og badeværelserne er der gulvvarme. Der er i alt fire ...

  Se alle huse i området.