Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Flovt Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Flovt Strand: 4.3 af 5.0 fra 98 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 8 sommerhuse for Flovt Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 56311Flovt Strand4 personer,  82 m²400 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med udestue samt både åben og overdækket terrasse. Opholdsstue med brændeovn og åben forbindelse til køkkenet. Der findes et værelse med dobbeltseng og et værelse med køjeseng. ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 48821Flovt Strand6 personer,  73 m²325 m til kyst.Med dette sommerhus finder I en rigtig dejlig ramme om jeres næste ferie ved Flovt Strand. Sommerhuset er godt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder såsom varmepumpe, opvaskemaskine og vaskemaskine. ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37777Flovt Strand8 personer,  88 m²400 m til kyst.Veludstyret sommerhus med 2 badeværelser hvoraf det ene har spabad. Køkkenet er med alle moderne bekvemmeligheder, så de daglige gøremål hurtigt og nemt klares, så I kan komme til stranden, der er en af ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 33572Flovt Strand6 personer,  80 m²50 m til kyst.Renoveret sommerhus med 1. sal., hvor de to af soverummene kun er delt af forhæng, der er ingen dør imellem. Der er havudsigt fra stue og terrasse. 50 m til båderampe. Det store badeværelse indeholder ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 9786Flovt Strand4 personer,  63 m²150 m til kyst.I Flovt Strand finder I dette rummelige sommerhus placeret, så I får en skøn og enestående udsigt til Lillebælt. På terrassen finder I et udendørs spabad og sauna, så der er sørget for jeres velbefindende. ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 50605Flovt Strand6 personer,  79 m²300 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med kombineret stue og køkken med brændeovn. Herfra er der udgang til delvist overdækket terrasse. I haven findes gynge og sandkasse til børnene. Der er to soveværelser med dobbeltsenge ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 9410Flovt Strand6 personer,  79 m²300 m til kyst.I Flovt finder I dette rummelige sommerhus bare cirka 300 metre fra stranden. Sommerhusets hjerte er det lyse og rummelige køkken/alrum. Herfra er der overalt udsigt til haven. Huset har tre særskilte ...

  Se alle huse i området.