Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Flovt Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Flovt Strand: 4.3 af 5.0 fra 130 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Flovt Strand

  Hus nr: 99894Flovt Strand8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ved Flovt Strand finder I dette totalrenoverede sommerhus med spabad og sauna. Her disponerer I over 120 m2 lyst og rummeligt sommerhus med alt hvad I kan ønske i jeres ferie. Indenfor finder i det store køkken-alrum, der er indrettet med lyse ...Hus nr: 56311Flovt Strand8 personer,  97 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med udestue samt både åben og overdækket terrasse. Opholdsstue med brændeovn og åben forbindelse til køkkenet. Der findes et værelse med dobbeltseng og et værelse med køjeseng. Derudover er der et stort anneks med ...Hus nr: 50605Flovt Strand6 personer,  79 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med kombineret stue og køkken med brændeovn og alkove. Herfra er der udgang til delvist overdækket terrasse. I haven findes gynge og sandkasse til børnene. Der er to soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse ...Hus nr: 37454Flovt Strand8 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Dette sommerhus med spabad fremstår særdeles velholdt og er praktisk indrettet. Børnene vil helt sikkert nyde det 2 personer store spabad med velgørende boblemassage eller saunaen. Børnene vil helt sikkert nyde det 2 personer store spabad med ...Hus nr: 42934Flovt Strand5 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Naturen kalder med dette dejlige hus i første række og med panoramaudsigt og ca. 100 m til stranden. Fra stuen er der også panoramaudsigt, ligesom man i det ene værelse også har samme skønne udsigt fra dobbeltsengen. Huset ligger på en naturgrund ...Hus nr: 37777Flovt Strand8 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Veludstyret sommerhus med 2 badeværelser hvoraf det ene har spabad. Køkkenet er med alle moderne bekvemmeligheder, så de daglige gøremål hurtigt og nemt klares, så I kan komme til stranden, der er en af de bedste i Sydøstjylland. Der er stor, ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus