Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Flovt Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Flovt Strand: 4.3 af 5.0 fra 127 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 9 sommerhuse for Flovt Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 42934Flovt Strand5 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Naturen kalder med dette dejlige hus i første række og med panoramaudsigt og ca. 100 m til stranden. Fra stuen er der også panoramaudsigt, ligesom man i det ene værelse også har samme skønne udsigt fra ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37777Flovt Strand8 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Veludstyret sommerhus med 2 badeværelser hvoraf det ene har spabad. Køkkenet er med alle moderne bekvemmeligheder, så de daglige gøremål hurtigt og nemt klares, så I kan komme til stranden, der er en af ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 33572Flovt Strand6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Renoveret sommerhus med 1. sal., hvor de to af soverummene kun er delt af forhæng, der er ingen dør imellem. Der er havudsigt fra stue og terrasse. 50 m til båderampe. Det store badeværelse indeholder ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 50605Flovt Strand6 personer,  79 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med kombineret stue og køkken med brændeovn og alkove. Herfra er der udgang til delvist overdækket terrasse. I haven findes gynge og sandkasse til børnene. Der er to soveværelser ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 99894Flovt Strand8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ved Flovt Strand finder I dette totalrenoverede sommerhus med spabad og sauna. Her disponerer I over 120 m2 lyst og rummeligt sommerhus med alt hvad I kan ønske i jeres ferie. Indenfor finder i det store ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 35577Flovt Strand10 personer,  108 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende på anlagt havegrund ved områdets bedste badestrand. Huset er smagfuldt indrettet, og med brændeovn centralt i stuen danner det rammen om et hyggeligt ophold. Der er Nintendo ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37453Flovt Strand8 personer,  87 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Moderne sommerhus af høj kvalitet. Her finder I den komfort, som gør ferieopholdet til en ren nydelse. Nyd en afslappende massage i spabadet.Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37454Flovt Strand8 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Dette sommerhus med spabad fremstår særdeles velholdt og er praktisk indrettet. Børnene vil helt sikkert nyde det 2 personer store spabad med velgørende boblemassage eller saunaen. Børnene vil helt sikkert ...

  Se alle huse i området.