Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Flovt Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Flovt Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Flovt Strand: 4.3 af 5.0 fra 149 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 11 sommerhuse for Flovt Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 42934Flovt Strand5 personer,  68 m²100 m til kyst.Naturen kalder med dette dejlige hus i første række og med panoramaudsigt og ca. 100 m til stranden. Fra stuen er der også panoramaudsigt, ligesom man i det ene værelse også har samme skønne udsigt fra ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 99894Flovt Strand8 personer,  120 m²200 m til kyst.Ved Flovt Strand finder I dette totalrenoverede sommerhus med spabad og sauna. Her disponerer I over 120 m2 lyst og rummeligt sommerhus med alt hvad I kan ønske i jeres ferie. Indenfor finder i det store ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 33572Flovt Strand6 personer,  80 m²50 m til kyst.Renoveret sommerhus med 1. sal., hvor de to af soverummene kun er delt af forhæng, der er ingen dør imellem. Der er havudsigt fra stue og terrasse. 50 m til båderampe. Det store badeværelse indeholder ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37777Flovt Strand8 personer,  88 m²400 m til kyst.Veludstyret sommerhus med 2 badeværelser hvoraf det ene har spabad. Køkkenet er med alle moderne bekvemmeligheder, så de daglige gøremål hurtigt og nemt klares, så I kan komme til stranden, der er en af ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 50605Flovt Strand6 personer,  79 m²300 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med kombineret stue og køkken med brændeovn og alkove. Herfra er der udgang til delvist overdækket terrasse. I haven findes gynge og sandkasse til børnene. Der er to soveværelser ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 56311Flovt Strand8 personer,  97 m²400 m til kyst.Sommerhus ved Flovt Strand med udestue samt både åben og overdækket terrasse. Opholdsstue med brændeovn og åben forbindelse til køkkenet. Der findes et værelse med dobbeltseng og et værelse med køjeseng. ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 35577Flovt Strand10 personer,  108 m²250 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende på anlagt havegrund ved områdets bedste badestrand. Huset er smagfuldt indrettet, og med brændeovn centralt i stuen danner det rammen om et hyggeligt ophold. Der er Nintendo ...Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37453Flovt Strand8 personer,  87 m²350 m til kyst.Moderne sommerhus af høj kvalitet. Her finder I den komfort, som gør ferieopholdet til en ren nydelse. Nyd en afslappende massage i spabadet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Sommerhus i Flovt StrandHus nr: 37454Flovt Strand8 personer,  88 m²300 m til kyst.Dette sommerhus med spabad fremstår særdeles velholdt og er praktisk indrettet. Børnene vil helt sikkert nyde det 2 personer store spabad med velgørende boblemassage eller saunaen. Børnene vil helt sikkert ...

  Se alle huse i området.