Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nordborg/Lavensby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nordborg/Lavensby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.

Sommerhus Nordborg/Lavensby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nordborg/Lavensby: 4.0 af 5.0 fra 153 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 10 sommerhuse for Nordborg/Lavensby - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 7353Nordborg/Lavensby6 personer,  82 m²150 m til kyst.Dette sommerhus ligger i første række til stranden ved Nordborg i et naturskønt og roligt område. Fra stuen og terrassen har I en fin udsigt over havet, så på kølige dage kan I sidde i sofaerne foran brændeovnen ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 38638Nordborg/Lavensby10 personer,  150 m²2,0 km til kyst.Denne store lejlighed er en del af en tidligere landbrugsejendom beliggende nær Danfoss Universe. Huset er totalrenoveret i 2004. Fra den store have er der udsigt over sø med et spændende dyreliv. Udlejes ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 55242Nordborg/Lavensby8 personer,  86 m²100 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna og masser af plads til hele familiens behov. Samtidig har I udsyn til en af de flotteste udsigter til Lillebælt, som Als kan tilbyde. Huset er bygget med loft til kip og store ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 54630Nordborg/Lavensby8 personer,  84 m²Ved Lavensby finder I dette sommerhus med spabad og god plads til hele familiens behov. Samtidig har I udsyn til en af de flotteste udsigter til Lillebælt, som Als kan tilbyde. Huset er bygget med loft ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 94722Nordborg/Lavensby30 personer,  540 m²2,5 km til kyst.Sommerhus beliggende centralt på Als. I badeafdelingen kan der slappes af i saunaen eller spabadet med plads til 6 personer. I huset er der et aktivitetsrum på hele 100 m², hvor der kan dystes i bordtennis, ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 55239Nordborg/Lavensby6 personer,  82 m²125 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna og masser af plads til hele familiens behov. Samtidig har I udsyn til en af de flotteste udsigter til Lillebælt, som Als kan tilbyde. Huset er bygget med loft til kip og store ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 57703Nordborg/Lavensby20 personer,  440 m²1,0 km til kyst.Dette velindrettede sommerhus rummer mulighed for både afslapning og aktiviteter for små som voksne. Huset er delt op i to bygninger: I den ene kan I muntre jer i poolen eller tage en afslappende tur i ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 9658Nordborg/Lavensby6 personer,  100 m²425 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med sauna beliggende i et af de dejligste sommerhusområder på Als med udsigt til det Sydfynske øhav og på de gode dage kan Fyn skimtes mod nordøst. Huset er løbende renoveret og ...Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 55238Nordborg/Lavensby8 personer,  88 m²150 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna og masser af plads til hele familiens behov. Samtidig har I udsyn til en af de flotteste udsigter til Lillebælt, som Als kan tilbyde. Huset er bygget med loft til kip og store ...

  Se alle huse i området.